Ugrás a kommentre

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem konkrétan veszett már el megvásárolt játék. A Spore, az Originon lehetett csak és kizárólag megvásárolni. Ordas nagy bukta volt és végül az EA teljesen eltávolította a programot, azok sem tudnak már vele játszani, akik megvették (általában, ha megvásárlod, de kikerül a boltból, neked még megmarad, de itt ez sem volt). Pedig nem volt online játék. Jó, nem kár érte, ritka sz*r játék volt, de akkor is, ha egyszer megtették, megtehetik még egyszer. Sőt ugye ott a híres Silent Hill PT, ami ugyan csak egy demó volt, de nagyon sok embernek rohatdul tetszett. Örökre elveszett, mert a Sony levette a PS Store-ból. Csak azok játszhatnak vele még mindig, akik anno letöltötték (fel is ment azoknak a konzoloknak az ára, amin rajta volt).

Ami a lemezeddel történt, az sajnálatos és érthető, hogy baromira bosszantott. Engem is rohadtul irritált volna, és igazából ez az egyik ok, amiért szeretem a digitális lehetőségeket: kímélem a megvásárolt lemezeket. Azok számomra inkább már vésztartalékok. Ugyanakkor több száz DVD-m és közel 100 BD-m van, és még csak eggyel történt majdnem hasonló, a TCW egyik epizódjával. De fura mód, később az is megjavult. Szóval egy ilyen meghibásodásra ugyanúgy kevés az esély, minthogy eltűnjön egy digitálisan megvásárolt játék vagy film. Azért a streamingben már kevésbé bízok ilyen téren, a SkyShowtime-on ott kéne lennie az összes Star Treknek, mivel az ott ugyanúgy zászlóshajó, de a régieket levették, az újak is hiányosak - és ez hazánkra specifikus, mert más országokban elérhető. Szóval szolgáltató válogatja, épp milyenjük van. Sajnos engem nem lepne meg, ha egyszer a Disney valamilyen okkal kihátrálna az országból, vagy még korlátozottabbá tenné a tartalmakat - lásd Amazon Prime, ami szerintem pont ezen az úton kezdett el haladni, hirtelen baromi sok korábban nézhető filmre és sorozatra került rá a "te régiódban nem elérhető" felirat.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Dzséjt írta:

Sajnos engem nem lepne meg, ha egyszer a Disney valamilyen okkal kihátrálna az országból, vagy még korlátozottabbá tenné a tartalmakat - lásd Amazon Prime, ami szerintem pont ezen az úton kezdett el haladni, hirtelen baromi sok korábban nézhető filmre és sorozatra került rá a "te régiódban nem elérhető" felirat.

Ettől én is tartok. Sok kollégám már nem fizeti tovább, van aki elő sem fizet hanem letölti a tartalmakat torrentről. Meg ki tudja hogy ez az áremelés és reklámos Standard verzió mennyire lesz népszerü. nagyon pici piac vagyunk mi. Itt sokat számit már az is szerintem ha mondjuk 100-an lemondják. Aztán ha nem éri meg a Disney ki is fog menni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.