Jump to content

3. évad trailer

Ody Mandrell

Recommended Posts

2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Jövő csütörtökön újra lesz CCXP, ahol a különböző stúdiók szoktak beszélni a közelgő/távoli projektjeiről. A Lucasfilm is ott lesz. Ha minden igaz, Mandi és Indiana Jones lesz a téma.

Megkapjuk a harmadik évad trailert? Pusmogtak róla, hogy decemberben lesz valami.

29 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Megkapjuk a harmadik évad trailert? Pusmogtak róla, hogy decemberben lesz valami.

December 24-re ígérik, ami egy szombati nap. Ebből a szempontból kicsit fura választás.

Viszont a CCXP-re sokkal inkább az Indys előzetest sejtetik, hiszen valamit csak leakarnak adni majd az Avatar 2 előtt. Ebből a szempontból simán kinézem, hogy ha lesz is jövő csütörtökön Mandi előzetes, az exkluzív lesz és majd csak később kapjuk meg, karácsony körül.

(Bár előbb én a Bad Batch-hez várok egy új előzetest. :whistle:)

Edited by Bence1997

• 1 month later...
4 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Na, hát nem jön már az új évad trailere? Úgy volt, hogy karácsony napjain jön...

Én ma ledaráltam a második évadot, Temuera szülinapja alkalmából...

Semmi ilyen hivatalos hír nem volt, egy szivárogtatás volt, ami nem lett igaz. De már ott megdőlt, hogy február 22-re tette a premiert (ami március 1 lett), december 14-re meg a posztert (ami sehol nincs egyelőre)

2022. 12. 26. - 19:34, IndianaAndrisSolo írta:

Na, hát nem jön már az új évad trailere? Úgy volt, hogy karácsony napjain jön...

Én ma ledaráltam a második évadot, Temuera szülinapja alkalmából...

Mint ahogy Yoda említette, pletyka szintjén volt megemlítve, ami végül is nem valósult meg. De mivel a premierdátum március 1, így úgy saccolom, hogy legkésőbb egy hónappal előtte, február elsején megkapjuk a fő előzetesünket. Ez a norma általában.

:((( pedig amúgy frappáns lett volna, ha most adják ki a szivárogtatástól függetlenül. Talán majd szilveszterkor! :D 

Szerintem nem lett volna ellentmondás a The Bad Batch-csel, mivel a Mandalorian most a fő produktum, ami sokkal nagyobb érdeklődésre tart számot. A TBB elsősorban a rajongók szűkebb rétegének, esetleg gyerekeknek készült (bár ez utóbbiban már nem vagyok annyira biztos, mennyire ők a target audience).

• 2 weeks later...

Január 16-án (számunkra ez 17-e lesz) az MNF Super Wild Game félidejében fog jönni a Mandi 3. évadának új előzetese. :) Mivel magyar idő szerint hajnali kettőkor kezdődik a játék, az előzetes kb. 3:30-4:00 körül várható.

https://espnpressroom.com/us/press-releases/2023/01/espn-and-the-walt-disney-company-descend-upon-tampa-for-super-wild-card-finale-five-platforms-to-showcase-cowboys-buccaneers-portfolio-of-studio-shows-and-disney-networks-to-participate-in-coverage/

"At halftime, an exclusive new trailer will debut for season three of the Mandalorian, streaming March 1, only on Disney+."

Edited by Bence1997

Az első jelenet szerintem új :)

Amúgy az eddigiekből kiindulva, nagyon keveset fog mutatni az előzetes, és gondolom megint csak az évad első feléből. De jól is van ez így :)

Edited by Yoda József

Benne volt az is az első előzetesben, pont így. Gyakorlatilag semmi nincs ebben a figyelemfelkeltőben ami ne lett volna korábban. :D Remélem azért mutat majd valami érdekeset, mert ezt egy wild card meccs szünetében leadni nem olcsó mulatság. Meg hát a hype... Holnap ilyenkor már tudni fogjuk. :) 

Szerintem kapunk egy olyan előzetest, ami többet fog mutatni, mint a legutóbbi, de közben mégsem: az előzetesben többet kapunk Dinből, Groguból, Bo-Katanból, a mandikból, szerintem egy kis Gideon szerep is lesz és kb. ennyi. Minden ismerős elem, spoilert meg minek mutassanak, hiszen pont Jon és Dave mondták, hogy ők azt szeretnék, hogy a néző pont akkor lepődjön meg a meglepin, amikor megnézi az adott epizódot. (Mondjuk a 2. évadnál a karakterek ígyis-úgyis kikerültek :P)

56 perccel korábban, Bence1997 írta:

Szerintem kapunk egy olyan előzetest, ami többet fog mutatni, mint a legutóbbi, de közben mégsem: az előzetesben többet kapunk Dinből, Groguból, Bo-Katanból, a mandikból, szerintem egy kis Gideon szerep is lesz és kb. ennyi. Minden ismerős elem, spoilert meg minek mutassanak, hiszen pont Jon és Dave mondták, hogy ők azt szeretnék, hogy a néző pont akkor lepődjön meg a meglepin, amikor megnézi az adott epizódot. (Mondjuk a 2. évadnál a karakterek ígyis-úgyis kikerültek :P)

Meghökkentésre én sem számítok, de hangulatfokozásra, ütős képsorokra már igen. Szerintem már a trailerből is le fog jönni, hogy grandiózusabb léptéket vesz a 3. évad. 1-2 klassz nagytotál jól jönne ehhez.