Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 22. Hozzászólás ideje: 2022. November 22. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Jövő csütörtökön újra lesz CCXP, ahol a különböző stúdiók szoktak beszélni a közelgő/távoli projektjeiről. A Lucasfilm is ott lesz. Ha minden igaz, Mandi és Indiana Jones lesz a téma. Megkapjuk a harmadik évad trailert? Pusmogtak róla, hogy decemberben lesz valami. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. November 22. Hozzászólás ideje: 2022. November 22. A szivárgások szerint december 24-én kapjuk meg. A CCPX nekem valahogy nem olyan nagy rendezvény ahol ezt ellőnék Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 22. Hozzászólás ideje: 2022. November 22. (szerkesztve) 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Megkapjuk a harmadik évad trailert? Pusmogtak róla, hogy decemberben lesz valami. December 24-re ígérik, ami egy szombati nap. Ebből a szempontból kicsit fura választás. Viszont a CCXP-re sokkal inkább az Indys előzetest sejtetik, hiszen valamit csak leakarnak adni majd az Avatar 2 előtt. Ebből a szempontból simán kinézem, hogy ha lesz is jövő csütörtökön Mandi előzetes, az exkluzív lesz és majd csak később kapjuk meg, karácsony körül. (Bár előbb én a Bad Batch-hez várok egy új előzetest. ) Szerkesztve: 2022. November 22. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 22. A december 24 érdekes lenne. Szent napon nem szoktunk előzeteseket kapni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Ha mégis, na akkor lesz igazán szent nap! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Szerintem is nagyon hangulatos lenne szenteste új előzetest nézni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Hozzászólás ideje: 2022. November 24. 2022. 11. 22. - 18:43, Ody Mandrell írta: A december 24 érdekes lenne. Szent napon nem szoktunk előzeteseket kapni. Az USA-ban kicsit más a karácsony mint nálunk. Ők 25.-e reggelén ajándékoznak. Neki a 25.-e az ami nekünk a 24.-e. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Mi 24 reggel. Olyan sok a rohangálás, hogy letudjuk ámerikai' módra.. De az előzetesre szánnék időt! Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. December 26. Hozzászólás ideje: 2022. December 26. Na, hát nem jön már az új évad trailere? Úgy volt, hogy karácsony napjain jön... Én ma ledaráltam a második évadot, Temuera szülinapja alkalmából... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 26. Hozzászólás ideje: 2022. December 26. 4 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Na, hát nem jön már az új évad trailere? Úgy volt, hogy karácsony napjain jön... Én ma ledaráltam a második évadot, Temuera szülinapja alkalmából... Semmi ilyen hivatalos hír nem volt, egy szivárogtatás volt, ami nem lett igaz. De már ott megdőlt, hogy február 22-re tette a premiert (ami március 1 lett), december 14-re meg a posztert (ami sehol nincs egyelőre) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 26. 1 órával korábban, IndianaAndrisSolo írta: Én ma ledaráltam a második évadot, Temuera szülinapja alkalmából... Mind a két évadot megnéztem az ünnepek alatt. Szerintem a trailer majd csak február elején jön. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 28. Hozzászólás ideje: 2022. December 28. 2022. 12. 26. - 19:34, IndianaAndrisSolo írta: Na, hát nem jön már az új évad trailere? Úgy volt, hogy karácsony napjain jön... Én ma ledaráltam a második évadot, Temuera szülinapja alkalmából... Mint ahogy Yoda említette, pletyka szintjén volt megemlítve, ami végül is nem valósult meg. De mivel a premierdátum március 1, így úgy saccolom, hogy legkésőbb egy hónappal előtte, február elsején megkapjuk a fő előzetesünket. Ez a norma általában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 28. Az MSW hozta ezt a pletykát, de ez most csak clickbait volt. Két hónappal, ráadásul egy előttünk álló sorozat premier előtt nem fognak promózni egy későbbi szériát. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. December 29. Hozzászólás ideje: 2022. December 29. :((( pedig amúgy frappáns lett volna, ha most adják ki a szivárogtatástól függetlenül. Talán majd szilveszterkor! Szerintem nem lett volna ellentmondás a The Bad Batch-csel, mivel a Mandalorian most a fő produktum, ami sokkal nagyobb érdeklődésre tart számot. A TBB elsősorban a rajongók szűkebb rétegének, esetleg gyerekeknek készült (bár ez utóbbiban már nem vagyok annyira biztos, mennyire ők a target audience). Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. (szerkesztve) Január 16-án (számunkra ez 17-e lesz) az MNF Super Wild Game félidejében fog jönni a Mandi 3. évadának új előzetese. Mivel magyar idő szerint hajnali kettőkor kezdődik a játék, az előzetes kb. 3:30-4:00 körül várható. https://espnpressroom.com/us/press-releases/2023/01/espn-and-the-walt-disney-company-descend-upon-tampa-for-super-wild-card-finale-five-platforms-to-showcase-cowboys-buccaneers-portfolio-of-studio-shows-and-disney-networks-to-participate-in-coverage/ "At halftime, an exclusive new trailer will debut for season three of the Mandalorian, streaming March 1, only on Disney+." Szerkesztve: 2023. Január 12. - Bence1997 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Ezt szeretem! Konkrét infók, időponttal. Várjuk szeretettel! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt szeretem! Konkrét infók, időponttal. Várjuk szeretettel! This is the way! 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Itt az előzetes előzetese Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Ebben ugyanazok vannak, mint az első előzetesben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. (szerkesztve) Az első jelenet szerintem új Amúgy az eddigiekből kiindulva, nagyon keveset fog mutatni az előzetes, és gondolom megint csak az évad első feléből. De jól is van ez így Szerkesztve: 2023. Január 16. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Benne volt az is az első előzetesben, pont így. Gyakorlatilag semmi nincs ebben a figyelemfelkeltőben ami ne lett volna korábban. Remélem azért mutat majd valami érdekeset, mert ezt egy wild card meccs szünetében leadni nem olcsó mulatság. Meg hát a hype... Holnap ilyenkor már tudni fogjuk. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Na ilyenkor tudok örülni neki, hogy éjszakás leszek. De finom reggeli lesz ez! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Remélem, jó lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szerintem kapunk egy olyan előzetest, ami többet fog mutatni, mint a legutóbbi, de közben mégsem: az előzetesben többet kapunk Dinből, Groguból, Bo-Katanból, a mandikból, szerintem egy kis Gideon szerep is lesz és kb. ennyi. Minden ismerős elem, spoilert meg minek mutassanak, hiszen pont Jon és Dave mondták, hogy ők azt szeretnék, hogy a néző pont akkor lepődjön meg a meglepin, amikor megnézi az adott epizódot. (Mondjuk a 2. évadnál a karakterek ígyis-úgyis kikerültek ) 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. 56 perccel korábban, Bence1997 írta: Szerintem kapunk egy olyan előzetest, ami többet fog mutatni, mint a legutóbbi, de közben mégsem: az előzetesben többet kapunk Dinből, Groguból, Bo-Katanból, a mandikból, szerintem egy kis Gideon szerep is lesz és kb. ennyi. Minden ismerős elem, spoilert meg minek mutassanak, hiszen pont Jon és Dave mondták, hogy ők azt szeretnék, hogy a néző pont akkor lepődjön meg a meglepin, amikor megnézi az adott epizódot. (Mondjuk a 2. évadnál a karakterek ígyis-úgyis kikerültek ) Meghökkentésre én sem számítok, de hangulatfokozásra, ütős képsorokra már igen. Szerintem már a trailerből is le fog jönni, hogy grandiózusabb léptéket vesz a 3. évad. 1-2 klassz nagytotál jól jönne ehhez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Én azért várnék egy-két money shot-ot is. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én azért várnék egy-két money shot-ot is. I can bring you in warm or i can bring you in cold. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Remélem a későbbi TV spotok majd ugyanazt az egy mondatot ismétlik mint a BoBF esetén 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Ki nézi meg éjszaka? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. (szerkesztve) Gondolkodom rajta hogy állítok ébresztőt, utoljára a TROSnál csináltam Szerkesztve: 2023. Január 16. - Yoda József 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Dzséjt,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
8 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.