MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Ron valóban szerethetőbb figura. Hehe, engem Harry abszolút hidegen hagyott mindig is, a mellékszereplők között viszont akad pár szimpi figura Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hát engem meg pont Ron idegesített néha. Bár főleg filmen..... könyvben jobb. Mondjuk könyvben az egész sokkal jobb Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Harry az ötödik résztől idegesítő figura, de Voldemort karakterét is elszúrta az írónő a hetedik részben. Az addig higadt Voldi sehol, csak fel-alá száll és pörlekedik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. A gonoszok a végén mindig elcsesznek valamit/elcsesződnek, muszáj, elvégre valahogy el kell bukniuk Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Fogyott a lelke, és szorult a nyaka körül a hurok. Olyannyira, hogy még ő is tudomást vett róla Én teljesen rendben éreztem. Nem favorit, de a "kedvelem" kategória nálam. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. A gonoszok a végén mindig elcsesznek valamit/elcsesződnek, muszáj, elvégre valahogy el kell bukniuk Ez önmagában még nem ok arra, hogy idegbajt kapjon. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Ron valóban szerethetőbb figura. Hehe, engem Harry abszolút hidegen hagyott mindig is, a mellékszereplők között viszont akad pár szimpi figura Én se voltam oda soha Harryért... A mellékszereplők sokkal jobbak És persze Ron is XD Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Hát engem meg pont Ron idegesített néha. Bár főleg filmen..... könyvben jobb. Mondjuk könyvben az egész sokkal jobb Én se a filmbéli Ronról beszéltem Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. 2 új kép: Az ifjú tom az intézetben és Dumbi és a Tűzkör! http://www.usatoday.com/life/movies/news/2...r-trailer_N.htm Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Jöhetne már valamilyen trailer is, elvégre november nincs is olyan messze Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Jöhetne már valamilyen trailer is, elvégre november nincs is olyan messze Holnap jön ki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Köszi a hírt, remek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Remélem, moziban is hamarosan látni lehet majd az előzetest. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. (szerkesztve) Műholdon fogják sugározni, ha valaki be tudja fogni(nem a száját, az adást. [tudom, rossz vicc]). ezekkel az adatokkal: Galaxy 28, Transponder 19, C-Band Analog Downlink Frequency: 4080V Audio Configuration: 6.2/6.8 először hajnali 3 és 3:15, majd déli 12 és 12:15 között. (Lumos.hu) Szerkesztve: 2008. Július 29. - kolmilan Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. de itt a link a hd verzióhoz is http://www.moviefone.com/movie/harry-potte...ince/27063/main JÓ trailer, úgy nézem még komorabb lesz, ami nagyon jó, és bár még nem sokat mutatott, ez a film ütni fog!!! Őszintén remélem h még a Főnixet is felül tudja múlni! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Sajna nekem nem engedi a gépem nézni, na majd lesz egy normálisabb kiterjesztésű verzió is Remélem. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Neten itt van! Én meg csak így tudom megnézni, nem bírja a gépem a HD-t. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Youtube a barátod Jó ez a trailer így elsőre, érdekes, hogy leginkább múltbéli eseményeket mutattak, jelenkorit nem nagyon, pedig abban is vannak érdekességek Na de majd később. Szerkesztve: 2008. Július 30. - MissKarrde Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Youtube a barátod Jó ez a trailer így elsőre, érdekes, hogy leginkább múltbéli eseményeket mutattak, jelenkorit nem nagyon, pedig abban is vannak érdekességek Na de majd később. De sokan voltak kíváncsiak az ifjú Voldira. A gyerek amúgy Ralph unokaöccse:) Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Azért egy-két hónappal a premier előtt ilyen trailerrel szúrják ki az emberek szemét? Jobb lenne, ha inkább iparkodnának a filmmel. Mert megöregszem, mire kész lesz a hetes... a színészekről nem is beszélve... Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. (szerkesztve) Azért egy-két hónappal a premier előtt ilyen trailerrel szúrják ki az emberek szemét? Jobb lenne, ha inkább iparkodnának a filmmel. Mert megöregszem, mire kész lesz a hetes... a színészekről nem is beszélve... Úgy érted, elkészülnek a hetesek! :) Szerkesztve: 2008. Július 31. - Tenel Ka Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Azért egy-két hónappal a premier előtt ilyen trailerrel szúrják ki az emberek szemét? Jobb lenne, ha inkább iparkodnának a filmmel. Mert megöregszem, mire kész lesz a hetes... a színészekről nem is beszélve... Szegény Lara! És én akkor mit szóljak? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Az én koromban ennyi várakozást már simán kibír az ember Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Az én koromban ennyi várakozást már simán kibír az ember Hát, egyszer egy dög haver mondta, hogy harmincon túl minden nap ajándék! :) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Bogar bárd meséi (x) Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Hát, egyszer egy dög haver mondta, hogy harmincon túl minden nap ajándék! :P Ugye nem én voltam?! Annyira jó lesz, bár könyvben nem tetszett a 6. potter, de a film előzetese nagyon bejön........Már várom.. Szerintem Palpi is ilyen kis ...hosszú sípszó volt gyerek korában, mint Voldemort. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Ugye nem én voltam?! Annyira jó lesz, bár könyvben nem tetszett a 6. potter, de a film előzetese nagyon bejön........Már várom.. Szerintem Palpi is ilyen kis ...hosszú sípszó volt gyerek korában, mint Voldemort. Szociális munkás voltam egy darabig, talioztam intézetes gyerekekkel. X időnként váltogatják nekik az intézeteket, nincs akihez ragaszkodnának. A lehető legrosszabb, ami egy gyereket érhet. (bár azzal nem értek egyet, hogy ennél jobb egy rossz családi légkör) Kár hogy eddig nem találtak fel jobbat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. (szerkesztve) fél évvel elhalaszják a HP6 bemutatóját... :S http://filmbuzi.hu/archives/2008/08/15/har...fel-ev-csuszas/ Szerkesztve: 2008. Augusztus 15. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hogy az a..... Nagyon sajnálom, már vártam ezt a filmet Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.