Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. E forduló alkalmából 3 játékosunktól is búcsút kényszerültünk venni. A továbbjutók névsora: Rog Dzséjt kolmilan Obi1 Szafina A helyes megfejtésnél csak egy nevet adok meg. Keressetek rá, mert lehet nem is tudtátok, hogy az egyik legjellegzetesebb momentuma a Mos Eisley-i kantin bár lényeinek, Dannik Jerriko volt a vitatott fejvadász. Következő kérdés is egy EU-s lesz, utánna kicsit visszaevezünk majd más témakörökre: Mi azoknak a lényeknek a neve az EU szerint, amik taszítják bizonyos sugarú környezetükben az Erőt? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. (szerkesztve) Hát ez a Dannik Jerriko tippre sem ment volna... A kiesőket (magammal együtt) sajnálom , a továbbjutóknak pedig sok sikert kívánok. Ez a kérdés pl. sokkal könnyebb, mint az előző, erre azonnal tudnám a választ... Szerkesztve: 2008. Május 29. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Elküldtem a választ, de nekem is MySQL hibát jelzett, remélem elment. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Eddigi helyes megfejtő: Obi1 (nem tudjátok esetleg, ő miben nem annyira járatos? ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Coce! Engem megint megzavart a kérdés feltevés: "filmekben" Ez ugye többes szám, én így próbáltam utána nézni. Légyszives próbáld már meg minden félrevezetés nélkül feltenni a kérdést. A múltkor is ezért estem ki. Köszönöm. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Amiket küldtél, azok is csak egy-egy filmben tüntek fel, meg a helyes megfejtés is. Most nem értem a problémát, konkrétan meg kellett volna mondanom melyik filmbben? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. (szerkesztve) Amiket küldtél, azok is csak egy-egy filmben tüntek fel, meg a helyes megfejtés is. Most nem értem a problémát, konkrétan meg kellett volna mondanom melyik filmbben? Amiket küldtem azok az EPVI -ban is szerepeltek, Jabba palotájában. Szerkesztve: 2008. Május 29. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Jogos, ezért elnézést is kérek. De azt továbbra is fentartom, hogy szerintem a kérdés nem volt zavaró. Jó-jó, én a másik oldalról könnyen beszélek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Jogos, ezért elnézést is kérek. De azt továbbra is fentartom, hogy szerintem a kérdés nem volt zavaró. Jó-jó, én a másik oldalról könnyen beszélek. Végülis csak engem zavart meg egy kissé, de majd legközelebb jobban figyelek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Dzséjt Rognál még tegnap kezdődött egy 12 órás bünti. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Rognál még tegnap kezdődött egy 12 órás bünti. Akkor ez nem annyira könnyű, mint amilyennek látszik? Mert én fejből elküldtem... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Most mi van? Miért jön le abból hogy én elszúrtam az hogy nem olyan könnyű mint amilyennek látszik? Nekem utána kellett keresnem és még úgy is rosszat találtam mert az EU olyan messze van tőlem mint Makó Jeruzsálemtől. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. (szerkesztve) Most mi van?Miért jön le abból hogy én elszúrtam az hogy nem olyan könnyű mint amilyennek látszik? Bocs, Rog, nem akartam... "az EU olyan messze van tőlem mint Makó Jeruzsálemtől." Ezt abból nem gondoltam volna, hogy az előző kérdésre te voltál az első, aki beküldte a választ... Még egyszer bocsánat... Szerkesztve: 2008. Május 30. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. (szerkesztve) Bocs Miért? Nincs itt semmi gond csak nem értettem a dolgot és megkérdeztem. az előző kérdésre te voltál az első, aki beküldte a választ... Az is csak ezért lehetett mert lehet hogy akkor én kezdtem el a legkorábban keresgélni és logikusabban kerestem mint emennél. Tegnap meg elkapkodtam és miután elküldtem már azon gondolkodtam hogy jó-e egyáltalán úgyhogy nem lepett meg hogy nem jött össze. Ma újra logikusabban próbáltam keresgélni és találtam egy olyan lényezetet amire jobban illik az a leírás ami adva vagyon. Szerkesztve: 2008. Május 30. - Rog A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Ebben a fordulóban mindenki tovább jutott. Következő kérdés: Ki alkotta meg a SAGA csipogó hősének, R2-D2-nak a hangját? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Ebben a fordulóban mindenki tovább jutott. Következő kérdés: Ki alkotta meg a SAGA csipogó hősének, R2-D2-nak a hangját? Coce, légy szíves nyugtass meg, hogy jót küldtem-e. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. És a megfejtés? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. És a megfejtés? Szerintem ysalamiri. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. (szerkesztve) Szerintem is Na de Ody, Te ezt honnan tudod? Csak nem egy könyvből? És pechemre az R2D2-s kérdésre is tudom a választ... Rossz volt a kérdések sorrendje Szerkesztve: 2008. Május 30. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Mindenki tovább jutott ebben a fordulóban is. De új kérdésre már csak holnap lehet számítani. Az előzőre a helyes választ már Ody helyesen ecsetelte. A mostani fordulónak a helyes válasza pedig Ben Burrt volt, aki egy ARP 2600 szintetizátorral alkotta meg Artu csipogását. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Na szóval egy kis lélegzetvételnyi időt hagytam mindenkinek (főleg saját magamnak), és kiagyaltam egy kicsit furmányos kérdést. Remélem nem bizonyul könnyűnek! Han Solo a korai elgondolások szerint, milyen szituációban, milyen sztoriban került volna A Sith-ek bosszújának cselekményébe? Nehogy két szóban válaszoljatok, egy bő mondatot azért kérnék válasznak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Nehogy két szóban válaszoljatok, egy bő mondatot azért kérnék válasznak. Nem lett valami bő mondat, de reménykedem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Az eddigi legkönnyebb kérdés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Az eddigi legkönnyebb kérdés. A fejvadászos nehezebb volt, ott háromnegyed órát kutakodtam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina kolmilan, jó fele tapogatózol, de ennyire általánost nem fogadok el. Egy konkrét karakternevet is írjál mondandódba, hogy ki kapott volna fontos szerepet Han cselekedetében! Válaszodtól számított 12. óra után várom részletesebb válaszod. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. (szerkesztve) Az eddigi legkönnyebb kérdés. Sztornó. SZERK:Vagyis nem, megvan. Szerkesztve: 2008. Május 31. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Na Rog küldte be a legteljesebb választ. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina Rog A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. (szerkesztve) Második válasz küldve. konkrét karakternevet is írjál mondandódba Kettőt is írtam. Szerkesztve: 2008. Június 1. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina Rog kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Na Rog küldte be a legteljesebb választ. Erre a válaszra én is nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis erről nem tudtam eddig semmit A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás