Ugrás a kommentre

SAGA Kvíz

Coce_Plant

Ajánlott hozzászólás

E forduló alkalmából 3 játékosunktól is búcsút kényszerültünk venni.

A továbbjutók névsora:

Rog

Dzséjt

kolmilan

Obi1

Szafina

A helyes megfejtésnél csak egy nevet adok meg. Keressetek rá, mert lehet nem is tudtátok, hogy az egyik legjellegzetesebb momentuma a Mos Eisley-i kantin bár lényeinek, Dannik Jerriko volt a vitatott fejvadász.

Következő kérdés is egy EU-s lesz, utánna kicsit visszaevezünk majd más témakörökre:

Mi azoknak a lényeknek a neve az EU szerint, amik taszítják bizonyos sugarú környezetükben az Erőt?

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát ez a Dannik Jerriko tippre sem ment volna... A kiesőket (magammal együtt) sajnálom :cry: , a továbbjutóknak pedig sok sikert kívánok. :)

Ez a kérdés pl. sokkal könnyebb, mint az előző, erre azonnal tudnám a választ... :D

Szerkesztve: - Pildi
A hozzászólás linkje

Coce! Engem megint megzavart a kérdés feltevés: "filmekben" Ez ugye többes szám, én így próbáltam utána nézni. Légyszives próbáld már meg minden félrevezetés nélkül feltenni a kérdést. A múltkor is ezért estem ki. Köszönöm.

A hozzászólás linkje

Amiket küldtél, azok is csak egy-egy filmben tüntek fel, meg a helyes megfejtés is. Most nem értem a problémát, konkrétan meg kellett volna mondanom melyik filmbben? :cry:

Amiket küldtem azok az EPVI -ban is szerepeltek, Jabba palotájában. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Jogos, ezért elnézést is kérek. De azt továbbra is fentartom, hogy szerintem a kérdés nem volt zavaró. Jó-jó, én a másik oldalról könnyen beszélek. :cry:

Végülis csak engem zavart meg egy kissé, de majd legközelebb jobban figyelek. :)

A hozzászólás linkje

Most mi van?

Miért jön le abból hogy én elszúrtam az hogy nem olyan könnyű mint amilyennek látszik?

Nekem utána kellett keresnem és még úgy is rosszat találtam mert az EU olyan messze van tőlem mint Makó Jeruzsálemtől.

A hozzászólás linkje

Most mi van?

Miért jön le abból hogy én elszúrtam az hogy nem olyan könnyű mint amilyennek látszik?

Bocs, Rog, nem akartam... :D:P:cry:

"az EU olyan messze van tőlem mint Makó Jeruzsálemtől."

Ezt abból nem gondoltam volna, hogy az előző kérdésre te voltál az első, aki beküldte a választ...

Még egyszer bocsánat... :)

Szerkesztve: - kolmilan
A hozzászólás linkje

Bocs

Miért? Nincs itt semmi gond csak nem értettem a dolgot és megkérdeztem. :cry:

az előző kérdésre te voltál az első, aki beküldte a választ...

Az is csak ezért lehetett mert lehet hogy akkor én kezdtem el a legkorábban keresgélni és logikusabban kerestem mint emennél. Tegnap meg elkapkodtam és miután elküldtem már azon gondolkodtam hogy jó-e egyáltalán úgyhogy nem lepett meg hogy nem jött össze. :)

Ma újra logikusabban próbáltam keresgélni és találtam egy olyan lényezetet amire jobban illik az a leírás ami adva vagyon.

Szerkesztve: - Rog
A hozzászólás linkje

Mindenki tovább jutott ebben a fordulóban is. De új kérdésre már csak holnap lehet számítani. :cry:

Az előzőre a helyes választ már Ody helyesen ecsetelte. A mostani fordulónak a helyes válasza pedig Ben Burrt volt, aki egy ARP 2600 szintetizátorral alkotta meg Artu csipogását.

A hozzászólás linkje

Na szóval egy kis lélegzetvételnyi időt hagytam mindenkinek (főleg saját magamnak), és kiagyaltam egy kicsit furmányos kérdést. Remélem nem bizonyul könnyűnek! :yeah:

Han Solo a korai elgondolások szerint, milyen szituációban, milyen sztoriban került volna A Sith-ek bosszújának cselekményébe?

Nehogy két szóban válaszoljatok, egy bő mondatot azért kérnék válasznak. :D

A hozzászólás linkje

Eddigi helyes megfejtők:

Obi1

Szafina

kolmilan, jó fele tapogatózol, de ennyire általánost nem fogadok el. Egy konkrét karakternevet is írjál mondandódba, hogy ki kapott volna fontos szerepet Han cselekedetében!

Válaszodtól számított 12. óra után várom részletesebb válaszod. :yeah:

A hozzászólás linkje

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.