Jump to content

Group 26: Wedge Antilles, The Armorer, Cal Kestis


Star Wars Winter Madness Group 26  

21 members have voted

 1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 05/25/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Meglátjuk, hogy mire megy Cal a másik két jelölttel szemben.

 

Nálam Wedge kilőve, sem a színészt, sem a karaktert nem igazán bírom. A fegyverkovács és Cal között vacillálok. Előbbinek nagy segítség lenne, ha lenne neve. :D És mondjuk egyszer (legalább) láttuk volna az arcát. De hajlok afelé, hogy a kovácsra adjam a szavazatom, mivel a galaxis sorsa szempontjából kulcsfontosságú segítséget nyújtott Dinnek akkor, amikor szüksége volt rá.

Link to comment
Share on other sites

4 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Néha érdekesek ezek a csoportsorsolások mit ne mondjak. Innen simán továbbjuthat Cal, de ha eszembe jut hogy pl. Crosshair, Echo vagy BB-8 kizúgtak...

Úgy zajlott, hogy minden első sorsolásos körben résztvevő karakter bekerült egy kalapba: I., II., III., majd minden kalalpból (random) került egy jelölt egy csoportba. Így jöhetett össze ez a csoport (is). :) Az Erő akarta így, mondhatjuk.

Link to comment
Share on other sites

Nekem is hármójuk közül Cal a legszimpatikusabb, de egyelőre nehezen veszem rá magam hogy egy videójátékos karakterre szavazzak. Nem is támogattam hogy bekerüljön a neve a szavazásba.

 

Wedge nekem mindig jelentéktelen figura volt, a Fegyverkovácsot meg nem bírom, már a dagályos stílusától is kiráz a hideg. Még gondolkodom.

Link to comment
Share on other sites

Wedge nekem sese volt érdekes figura, a Fegyverkovács nem rossz karakter, de nála egy váltást éreztem a Mandi 3. évadában (főleg Bo felé). Cal meg igaz, hátrányban van, mert hiszen egy videójátékos karakterről beszélünk, de közülük még így is rá szavazok, mert szerintem ott van a karakter a legjobbak között. A története (az első játékban hogyan kezd el újra bízni önmagában, ahogy haladunk előre a történetben) remekül van felépítve és hát egy nagyszerű színész áll mögötte Cameron Monaghan személyében, aki nálam már a Gothamben is bizonyított, mint a Joker, itt pedig hoz egy nagyon jó karaktert.

Link to comment
Share on other sites

Ha játszottam volna a játékkal, talán magam is Calra szavaznék. Viszont így az Armorer kapja a voksom.

 

Nekem nem hiányzik, hogy sosem láttuk az arcát, sőt, hisz ez a karakter hitvallásának egyik alapköve. Ahogy a népét vezeti, útmutatásokkal, az nagyon bejött, ahogyan a hangja és a gesztusai is. Nekem a váltása Bo-Katan irányába a sztori szerves része és a "sámáni" igazlátásának az eredménye. Hogy ha kell, meg tudja változtatni a véleményét arcvesztés nélkül - nálam ez egy jó vezető egyik legfontosabb ismérve.

 

 • Like 1
 • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Wedge szimpatikus karakter, de annyira mellékszereplő, hogy nem érhet fel a Fegyverkovácshoz. A nő nem mindig volt szimpatikus, de amit a Mandalori harmadik évadában letett az asztalra, azelőtt le a kalappal! Nagyrészt neki is köszönhető, hogy a Mandalore-i nép visszatérhetett a szülőbolygójára. Cal Kestis az egyetlen olyan karakter a Madnessben akire soha nem szavaznék. 

Link to comment
Share on other sites

Egyébként alapvetően Cal nálam az a kategória, mint egy exklúzív animációs karakter. A játék cutscene-jeit összevágva gyakorlatilag egy animációs filmet kapunk, amelyben ugyanúgy színészek, szinkronszénészek nyújtják az alakításokat. Emiatt kicsit nehéz nekem megérteni, hogy ennyire ellenzi valaki ezt az ötletet.

Link to comment
Share on other sites

Itt még a legutolsó, legjelentéktelenebb karakterről is tudom kicsoda micsoda. Kivéve ezt a csávót, aki nekem annyit mond, mintha pl. Tóth József indult volna Karakószörcsögről. Nyilván érthető miért nem szavaznék rá soha. Mert azt se tudom ki ez. Majd ha benne lesz valami más mozgóképes műben meglátom mennyire tudom kedvelni, vagy tudok azonosulni vele. Az ő indulásával ki lett engedve a szellem a palackból, majd jöhet a többi számítógépes játék karakter, aztán a könyvek és képregények szereplői.....nem is folytatom.

Link to comment
Share on other sites

Most is vegyesen vannak filmes, sorozatos, élőszereplős és animációs karakterek a szavazáson. A könyves és képregényes karaktereknek ugyanúgy lehetne itt hely csak annyiból nincs sok értelme hogy a túlnyomó többség ezeket nem ismeri. Mindenképp érdekes látni hogy egy játék karakter meddig tud jutni (nyilván nem sokáig).

Mindenesetre minőségben ahogy Cal megvan az írva az elég sok más kánon karaktert ver.

Link to comment
Share on other sites

13 perccel korábban, Bomarr írta:

Most is vegyesen vannak filmes, sorozatos, élőszereplős és animációs karakterek a szavazáson. A könyves és képregényes karaktereknek ugyanúgy lehetne itt hely csak annyiból nincs sok értelme hogy a túlnyomó többség ezeket nem ismeri. Mindenképp érdekes látni hogy egy játék karakter meddig tud jutni (nyilván nem sokáig).

Mindenesetre minőségben ahogy Cal megvan az írva az elég sok más kánon karaktert ver.

Én is így gondolom. A mostani Madnessben 154 karakter indult, ebből 1 helyet kapott a jelenleg videójáték + könyv exkluzív kategória. Nem félnék attól, hogy el fogják venni a helyet a "rendes" jelöltektől, mert a 99%-uk sosem lesz annyira ismert, mint mondjuk egy sokadik karakter az Andorból, pl. Kino Loy. A Fallen Order + Jedi Survivor speciális ilyen szempontból mert nagyon magas minőségű, KÁNON alkotás, amely ikonikus karaktereket termelt ki. De még ezekből a karakterekből is max 4-et lehetne kb. érdemben indítani, és ami még ebben az esetben is a versenyzők 3%-a lenne. 97% meg a szokásos branch. 

Szóval senkinek nem kell félni, a Madness a jövőben is első sorban (95%+) olyan karakterekről fog szólni, akik animációs, élőszereplős, vagy filmes világból érkeznek. A maradék kis százalékban viszont szerintem nyitottnak kell lenni olyan KÁNON karakterek indítására, akiknek van értelme, mert a népszerűsége indokolja ezt. Erre egy példa Cal, aki még ha sokáig jut is a selejtezőben, akkor is max a főtáblán találja magát, ahol ha szembejön vele egy Luke Skywalker, nem hinném, hogy kérdés lesz, hogy mi lesz a sorsa. :) 

 

Szóval relax. :) 

 • Like 2
 • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Annak ellenére, hogy bírom Wedge-et, és nagyon örültem a feltűnésének az ep9-ben vagy a Star Wars: Squadrons-ban, itt nem tud labdába rúgni. A másik oldalon, ha ő lenne Acbar és Nien Nunb mellett, na, ott brillírozhatna nálam.

 

A Fegyverkovács egy érdekes karakter. Láthatóan bölcsebb, mint sok más vallási társa, de van benne némi vallási fanataizmus, és hát na, a vallásnál már csak egy dolog van a világon, amit jobban gyűlölök, és az a politika. Szóval politikusok és vallási fanatikusok eleve hátrányban vannak nálam. Így nem is bírom, hogy kivágta Dint a szektájából, csak mert levette a sisakját jó okkal. Eleve ez a "sosem veszem le a sisakom" felfogás egy sisakos baromság és nagyon drukkolok, hogy eltöröljék a francba. Irritáló. Remélem, hogy az, hogy Bo-Katannal szemben elnéző volt, egy nyitás ebbe az irányba. Szóval vallási zigóta mivolta miatt szintén kiesett.

 

Marad Cal Kestis, aki tényleg nagyszerűen lett megírva, egy remek színész alakítja, és tényleg felér olyan karakterekkel, mint Ezra, Kanan vagy Ahsoka. Van pozitív és negatív oldala is, és küzd azért, hogy a pozitív oldalon maradjon. Ráadásul mivel talptól skalpig Cameron Monaghan alakítja, aki még csak nem is olyan színész, hogy csak videójátékokban szerepel, hanem rendes, sorozatokban és filmekben szereplő figura, így szerintem simán be lehetne hozni valamilyen élőszereplős (vagy animációs) produkcióba. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez addig nem fog megtörténni, amíg a Respawn el nem készíti a Jedi harmadik részét. Minden szempontból megérdemli, hogy itt legyen.

 • Like 1
 • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Wedge kevés ide, Cal pedig nem ide való, tartom magam korábbi érvelésemhez. Pedig kedvelem, remek élmény volt a Fallen Order. 

Szóval Armorer. De látom megbuktatjátok. TI!!! Gamerek! Kockák! Csakazértis! Hadd erősítse a kivétel a szabályt. Nem haragszom rátok. :hug: Nem fog sokáig jutni. 

 • Like 1
 • Vicces 1
Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information