Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Király. Amúgy nálam is fehér képernyőre dobott, a jó öreg szerver akármire. De nem tudom, mi lehetett ezzel a gondja, mert beágyazva már engedte betenni. Bár mondjuk ennnél a hibánál az lenne a meglepő, ha következetes lenne. :) 

Hozzászólás ideje:

Az IGN jól rágyógyult a játékra holnap is jön valami 18:00-kor

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Ez, hogy így mutogatják a médiának, nagyon jó jel. Ahogy az is, hogy az előrendelők napokkal előbb megkapják. Ez azt is jelenti, hogy nincs megjelenési embargo. Vagyis a Ubisoft, a Disney és a Lucasfilm nagyon magabiztos a játékkal kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:

Pont jókor jön. Nemrég fejeztem be a Jedi : Survivort, és most egy újab Sw-játék ami nagyon tetszetős. Meg az hogy az alvilágban játszódik , félretéve az Erőhasználókat.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Frenkie írta:

félretéve az Erőhasználókat.

Azért egy Luke cameo ütne, az meg pláne ha esetleg lenne némi közünk ahhoz, hogy Han nyomára akadnak :) 

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Azért egy Luke cameo ütne, az meg pláne ha esetleg lenne némi közünk ahhoz, hogy Han nyomára akadnak :) 

Ez jó lenne.  Ez a játék amúgy az EP5 és 6 között játszódik?

Hozzászólás ideje:

Ez már csak azért is lesz érdekes, mert az a karbonit Han Solo falidísz és Qi'ra a Vörös Hajnallal az ep5 és ep6 között egy elég komoly közös sztorival bírnak, ami alapjaiban változtatja meg a Galaxis alvilágát. Érdekes kérdés, hogy mennyire fogjuk érinteni ezt a sztorit az Outlaws-ban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most van a Lucasfilm panel a SDCC-on, ahol az írott tartalmak mellett szerepeltetik ezt a játékot. Néhány kép:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Bejelentették a játékhoz készülő "The Art of SW: Outlaws" könyvet!

Image

Image

Image

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

@Bence1997 Ha ide be tudtad tenni a The Art of Star Wars Outlaw képeit, akkor a többi képet miért az általános videójáték topikba tetted? Itt is elmodnom: ide tegyétek az Outlaw trailereit, képeit, híreit. Azért létezik ez a topik! :nana:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Este volt és figyelmetlen voltam, ezért elnézést kérek. :oops: Legközelebb figyelek erre. :peace:

Hozzászólás ideje:

"Tovább is van, mondjam még...?" :D

(De lassan sok lesz a jóból nem tudom ezeket megnézem-e még)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

A Star Wars Explaines is kipróbálta.

Nagyon-nagyon jó előjel, hogy egy hónappal a játék kiadása előtt már ennyi embernek adtak betekintést. Bár a fotelszakértők már itt is előmásztak (nem jó Kay animációja, a játék úgy néz ki, mintha GameCube-on futna), de eddig bármit láttam, az tetszett. És akik kipróbálták, azoknak is tetszett. Várós, nagyon várós.

Hozzászólás ideje:

Aki PC-n akarja elindítani, jobb, ha helyet foglal magának Pakson. Combos a gépigénye. Viszont néhány AAA-kategóriás játékhoz képest meglepően kevés helyet foglal el, ahhoz képest, hogy mekkora játék.

Star Wars Outlaws minimum gépigény (1080p, 30 fps, alacsony grafikai beállítások minőségmódra kapcsolt felskálázóval)

• Operációs rendszer: Windows 10 | Windows 11 (64-bit), DirectX 12
  • CPU: AMD Ryzen 5 3600 3,6 GHz | Intel Core i7-8700K 3,70 GHz
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 (6 GB) | AMD RX 5600XT (6 GB) | Intel Arc A750 (8 GB, bekapcsolt ReBAR-ral)
  • Memória: 16 GB RAM (dual-channel üzemmódban)
  • Tárhely : 65 GB SSD

Star Wars Outlaws ajánlott gépigény (1080p, 60 fps, magas grafikai beállítások minőségmódra kapcsolt felskálázóval)

• CPU: AMD Ryzen 5 5600X 3,7 GHz | Intel Core i5-10400 2,9 GHz
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) | AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB)
  • Memória: 16 GB RAM (dual-channel üzemmód)
  • Tárhely: 65 GB SSD

Star Wars Outlaws high gépigény (1440p, 60 fps, magas grafikai beállítások minőségmódra kapcsolt felskálázóval)

• Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11 (64-bit), DirectX 12
  • CPU: AMD Ryzen 7 5800X 3,8 GHz | Intel Core i5-11600K 3,9 GHz
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080 (10 GB) | NVidia GeForce RTX 4070 (12 GB) | AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB)
  • RAM Memory: 16 GB (dual-channel üzemmódban)

Star Wars Outlaws ultra gépigény (2160p, 60 fps, ultra grafikai beállítások minőségmódra kapcsolt felskálázóval)

• CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D 3,4 GHz | Intel Core i7-12700K 3,8 GHz
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 4080 (16 GB) | AMD Radeon RX 7900 XTX (24 GB)
  • Memória:16 GB RAM (dual-channel üzemmódban)
Hozzászólás ideje:

A Ubisoft leleplezte a jövendőbeli két DLC tartalmát. Az ősszel érkező Wild Card-ban Kay nem mással, mint az alapjátékban is feltűnő Lando Calrissiannal áll össze, míg a jövő tavaszzsal befutó A Pirate's Fortune-ben mindenki kedvenc kalóza, Hondo Ohnaka lép színre.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jövő héten jön a játék! :D én nagyon minimál videókat néztem csak róla, így a sztoriról is alig tudok valamit, de nagyon várom :D nem kérdés, hogy az Akolitus mellett az év legnagyobb Star Wars eseménye lesz ez

Hozzászólás ideje:

Nálam ezzel a játékkal szinte egy álom válik valósággá. Az hogy szabadon lehet kószálni néhány Star Wars bolygón, olyan szintig, hogy el lehet ütni az időt sabacc-ozással is... Hát rég vártam ennyire játékot az hétszentség.

Hozzászólás ideje:

Hozzáteszem, hogy már a Koboh-nak is megvolt az Open World-jellege a Jedi Survivor-ban.

Nagyon várom, főleg, hogy ebben az alvilágos témázáson van a fókusz, ami az egyik kedvencem a Star Wars-ban. A Survivor-ban is imádtam a Pylon's Saloon-t meg a Bounty Hunter küldetést.

Sok szempontból ezt a játékot a Solo folytatásának érzem (és a Mando/TBoBF előzményének). Remélem, feltűnnek ikonikus fejvadászok is, mint Cad Bane vagy Bossk. A Disney-érában ez lesz Jabba legelső feltűnése nem könyves-képregényes tartalomban, az OT legutolsó ikonikus figurája, akivel eddig nem kezdtek semmit.

Kicsit hiányolom Nar Shaddaa-t, Nal Hutta-t a játékból.

Azt nem értem, hogy a game pass-ra most befizetők megkapják a két, későbbiekben érkező küldetést is? Csak majd akkor lesznek játszhatóak, amikor megjelennek? Ez nincs világosan leírva a weboldalon.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Kicsit hiányolom Nar Shaddaa-t, Nal Hutta-t a játékból.

Kell puskaport tartogatni a 2. részre is :)

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Nálam ezzel a játékkal szinte egy álom válik valósággá. Az hogy szabadon lehet kószálni néhány Star Wars bolygón, olyan szintig, hogy el lehet ütni az időt sabacc-ozással is... Hát rég vártam ennyire játékot az hétszentség.

Szintén zenész, nagyjából a Knights of the Old Republic óta várok egy ilyen játékra. Részben emiatt voltam baromi pipa a Bioware-re, mert a The Old Republic az akkori szinten valami hasonló lett, de francos MMO-t kellett csinálniuk belőle.

Hozzászólás ideje:
27 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Az életben nem készült volna el, ha még több bolygót pakolnak bele.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

Azt ne várd 2030 előtt, mert elkezdte a Massive stúdió a The Division 3-at fejleszteni. EZ a fő projekt az SW game után. 

Az SW game gépigénye elég barátságtalan.... komoly vas kell alá.. 

Továbbfejlesztett Snow drop engine, kiváncsi leszek az optimalizására...... :D 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

Azt ne várd 2030 előtt, mert elkezdte a Massive stúdió a The Division 3-at fejleszteni. EZ a fő projekt az SW game után. 

Az SW game gépigénye elég barátságtalan.... komoly vas kell alá.. 

Továbbfejlesztett Snow drop engine, kiváncsi leszek az optimalizására...... :D 

Így van ezután ráfordulnak ismét a Divisionre, mondjuk abból nem tudom mit lehet még kihozni, nekem a Div 2 már bőven elég volt, valahogy nem érzem, hogy ezt továbbkéne nyúzni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.