Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szombat 16:46 Hozzászólás ideje: Szombat 16:46 Ledaráltam még egyszer, hogy beadja a Challengeket, de az előző alkalmas végső mentésemmel fogom folytatni majd a kövi DLC-t. Így, hogy skippeltem, amit csak lehet meg frissen bennem élt, hogy mit-merre-hogyan 2 óra +- pár perc volt a DLC, bár volt 2 visszatöltésem, figyelmetlenség miatt, 1x elfelejtettem, hogy a droidokat nem lehet ártalmatlanítani a Stun Shottal, 1x meg megelőztem a kicsúszó hidat a bunkerben és lezúgtam a mélybe. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:46 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:46 2024. 11. 30. - 12:41, Darth Cupsy írta: Azonban a Ubisoft Connecttel meggyűlt a bajom, amikor éjjel elindítottam a játékot, kiírta, hogy nem tudott kapcsolódni. Az internetemnek van egy olyan hülye szokása, hogy megszűnik néha max. egy percre, megszoktam, eddig nem volt vele gond a játék szempontjából. Néha kiírta, hogy elvesztette a kapcsolatot, de amikor visszajött a net, ment minden gond nélkül, mert a progresst ugyanúgy elértnek tekintette az Ubi Connect is. Most reggel vettem észre azonban, hogy amit éjjel lejátszottam semmisnek tekinti a Connect, egyik challenge-t se veszi teljesítettnek a Wild Cards-ból, valamint a játékidő számláló is azon az álláson áll ahol az alapjátékot abbahagytam. Újraraktam a játékot, a Connectet is, de ugyanaz a helyzet. Az utolsó mentést is feltöltöttem a felhőbe hátha, de ez se segített. Valakinek valami ötlet? Én tartottam egy kb. 2 hónapos szünetet a játékkal, hogy megvárjam a novemberi patch-et. Tegnap folytattam. Nem tudom, hogy valamelyik frissítés-e az oka, de a tegnapi és mai előrehaladásomban is semmisnek tekintette a kilépésem előtti, utoljára megcsinált küldetést. Direkt megnéztem, hogy az utolsó automentés kevesebb, mint egy perce volt, mielőtt kiléptem. Nálam nem volt internet kapcsolódási probléma. Korábban egyszer sem csinálta ezt a játék. Ez így nagyon nem lesz jó, mert semmi kedvem kétszer megcsinálni ugyanazt... 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Hétfő 10:40 Hozzászólás ideje: Hétfő 10:40 Próbáld meg újratelepíteni a játékot és az Ubi Connectet is, hátha... még régebben jártam úgy is a Connectel, hogy volt netem, de azt írta offline vagyok és nem tudtam kapcsolódni se, mert szerinte nem volt net kapcsolatom, akkor a reinstall segített. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Ilyen történések után áldom a döntésemet hogy vagy 5 éve nem játszom PC-n. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Ez inkább játékon belüli, mint platformbeli hiba lehet, mert 6 és fél éve én is szinte csak PS-en játszom. Valószínűleg az utolsó frissítés kuszált össze valamit. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.