Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Én csak a jövő héten tudok választ adni, mert a Jedi Rendes lányokkal is egyeztetek. Ők pedig a sulitól teszik függővé a dátumot (20. vagy 27.) A fél 11 utáni időpont elvileg jó (egy óra alatt szerintem még én is átérek a Keletiből. Én elsőre a szinkronos változatot részesíteném előnyben, de abszolút nyitott vagyok a feliratosra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Elképzelhető, hogy ebben a filmben nem mondja senki sem, hogy "I have a bad feeling about this."?Mert most hirtelen nem emlékszem, hogy hallottam volna... Ha ez így van, Lucasék óriásit hibáztak! Nem Star Wars film, amiben nem hangzik el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Elképzelhető, hogy ebben a filmben nem mondja senki sem, hogy "I have a bad feeling about this."?Mert most hirtelen nem emlékszem, hogy hallottam volna... Hmmm...hirtelen én sem emlékszem, hogy mondta volna valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Én szeptember 10-én fogom megnézni a moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Nem Star Wars film, amiben nem hangzik el... De ez nem egy klasszikus értelemben vett SW film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Kicsit Off: KIJÖTT A FORCE UNLEASHED KÉPREGÉNY. (Tibur hívta fel rá a figyelmemet) Link megtalálható az SW képregények topikban. Mindenki AZONNAL fáradjon oda és töltse le. EZ PARANCS!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Én szeptember 10-én fogom megnézni a moziban. Itthon? Milyen vetítés lesz az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Itthon? Milyen vetítés lesz az? Még nem tudom, most kaptam a telefont, hogy ne csináljak programot aznapra, mert megyünk moziba a Clone Wars-ra. Egyébként ma 22:00 után a Fix.tv-n 1 órás műsor a Clone Wars-ról!!! Aki tudja, nézze!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Gyoka, a Keletiből a Nyugatiba kb. 35 perc gyalog az út, még az én nem túl gyors sétatempómmal is. A tavaszi BKV sztrájk idején volt szerencsém megtapasztalni Metróval átszállva is kb. fél óra, szóval attól ne félj, hogy nem érsz át egy órán belül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Gyoka, a Keletiből a Nyugatiba kb. 35 perc gyalog az út, még az én nem túl gyors sétatempómmal is. A tavaszi BKV sztrájk idején volt szerencsém megtapasztalni Metróval átszállva is kb. fél óra, szóval attól ne félj, hogy nem érsz át egy órán belül Szeretek erős ráhagyással közlekedni. Egyszer két óra alatt értem ki Józsefvárosból a Délibe... Városnézés címén, gyalog, végig a körutakon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. (szerkesztve) Keletiben felszállsz a következő buszok egyikére: 7, 173,173E.Elmész a Blaháig ami kb 5 perc.Ott felszállsz a 4-es ,vagy 6-os villamosra.Onnan kb 10 perc a Nyugati.Igy összesen kb 20 perc alatt ott vagy. Szerkesztve: 2008. Augusztus 29. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. De ha gyalog megyek a Blaháig, megtakarítok egy jegyet, és csak 10 perccel több, ha jól emlékszem... A gond nem itt van, hanem elvileg jön a Jedi Rend néhány tagja is, akikkel össze kellene szednünk egymást... Azt meg remélem, hogy lesz köztünk olyan aki eltalál a Nyugatitól a moziteremig (ugye, Krande?), mert nekem meglehetősen homályos emlékeim vannak az útvonalról... (Persze mindehhez az kell, hogy ne jöjjön közbe több kellemetlen meglepi, mint amit a héten is kaptam egy szép sárga csekk kíséretében...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Érdekes volt az Exit. Hogy kicikizték már benne azt a gyereket aki valahol azt hajtogatta hogy a TCW biztos nem Lucasfilmes cucc. A B. Zoli pedig újra benyögött néhány Dzsedáj-t és a japán évfordulós buli emlékére még egy Dzseppen-t is beszúrt a mondókájába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. (szerkesztve) Hali! Megvan az Exit műsor, rátettem a weboldal címét és most mentem, 500 MB lesz (kb 2 óra míg elmenti, aztán már töltös is fel). Majd felrakom netre, hogy me tudja nézni, aki most nem látta. Szerkesztve: 2008. Augusztus 29. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Barta Zoli eléggé nincs képben - méghogy 2 óra a film!!! Vagy 5 percig beszéltek róla, hogy eredetileg másfél órásnak tervezték, aztán 2 lett belőle. Nálam 1:34-nál már a stáblista jön. Mentségére legyen mondva, hogy még nem nézte meg a kalózváltozatot. Annak viszont nagyon örülök, hogy Grúber Hugó lesz Palpatine hangja - nemrég úgy volt, hogy nagyon beteg, és már nem tud dolgozni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hát azon majdnem szakadtam amikor a TCW-s Obit diótörőfigurához hasonlították. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hali! Megvan az Exit műsor, rátettem a weboldal címét és most mentem, 500 MB lesz (kb 2 óra míg elmenti, aztán már töltös is fel). Majd felrakom netre, hogy me tudja nézni, aki most nem látta. Köszi szépen.Sajnos nekem nem sikerült megnéznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. De ha gyalog megyek a Blaháig, megtakarítok egy jegyet, és csak 10 perccel több, ha jól emlékszem... A gond nem itt van, hanem elvileg jön a Jedi Rend néhány tagja is, akikkel össze kellene szednünk egymást... Azt meg remélem, hogy lesz köztünk olyan aki eltalál a Nyugatitól a moziteremig (ugye, Krande?), mert nekem meglehetősen homályos emlékeim vannak az útvonalról... (Persze mindehhez az kell, hogy ne jöjjön közbe több kellemetlen meglepi, mint amit a héten is kaptam egy szép sárga csekk kíséretében...) Nem kell jegy egyik járműre sem.Nincs rajtuk ellenőr.Persze csúnya dolog lógni, de egy út nem számít.Pesten a metrón van inkább ellenőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Az Exitet vasárnap éccaka is megismétli a csatorna. Ha esetleg a tvsorozatot is leszinkronizálják ( adja az ég) akkor Grúber Hugó helyébe talán ( ha már nem tudja folytatni a munkát) Revickyt kéne beállítani, mert az ő hangjával is remek Palpatine. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Hú, bocsi, de elaludtam, így csak most tudnám feltenni a videót, viszont késik 3 mp-et a hang. Így az eredeti videót rakom fel, nem a feliratosat. Szóval most tömörítem és aztán megy fel a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Barta Zoli eléggé nincs képben...Barta Zoli egy nímand. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. De ha gyalog megyek a Blaháig, megtakarítok egy jegyet, és csak 10 perccel több, ha jól emlékszem... A gond nem itt van, hanem elvileg jön a Jedi Rend néhány tagja is, akikkel össze kellene szednünk egymást... Azt meg remélem, hogy lesz köztünk olyan aki eltalál a Nyugatitól a moziteremig (ugye, Krande?), mert nekem meglehetősen homályos emlékeim vannak az útvonalról... (Persze mindehhez az kell, hogy ne jöjjön közbe több kellemetlen meglepi, mint amit a héten is kaptam egy szép sárga csekk kíséretében...) Jaja, kb annyi. Én is szoktam gyalogolni jegyspórolás miatt. Szerintem Krande simán eltalál addig, ha nem ismerné az utat, még akkor is Á, csak sikerül mindenkit időben összeszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Jaja, kb annyi. Én is szoktam gyalogolni jegyspórolás miatt. Szerintem Krande simán eltalál addig, ha nem ismerné az utat, még akkor is Á, csak sikerül mindenkit időben összeszedni. Én is biztos odatalálnék, csak nem mindegy, mennyi idő alatt. Krandét pedig azért említettem, mert legutóbb ő volt az idegenvezetőnk. A másik okot meg ő tudja... remélem... (!) Egyébként arról született végleges döntés, melyik napon is lesz az ominózus esemény? (A programok ütemezését nem árt időben megfelelően intézni, hogy ne kelljen semmit áthelyezni...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Egyébként arról született végleges döntés, melyik napon is lesz az ominózus esemény? (A programok ütemezését nem árt időben megfelelően intézni, hogy ne kelljen semmit áthelyezni...)Szeptember 20. -a szombat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megjegyzem, személyem csakis a digitális terem szinkronos vetítésére "hivatalos". :) Nem egyezkedek olyanokkal akiknek nem volt vér a pucájukban kivárni a mozivetítést. Mihasznák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Digitálisban kellene nézni szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. (szerkesztve) Ha esetleg a tvsorozatot is leszinkronizálják Spoiler: Az lenne az érdekes, ha a Lucasfilm-logót is leszinkronizálnák. Szerkesztve: 2008. Augusztus 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szeptember 20. -a szombat. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. (szerkesztve) Az amerikai klubtagok egy másik változatot láttak a premier előtt pár nappal, többek között a következő jelenetek lettek kivágva: Spoiler: - Anakin és Asajj találkoznak, és egy rancor hátán is kardoznak - alternatív hiperűrbe ugrós jelenet, amiben Ahsoka Anakin mellett van a pilótafülkében - hosszabb csata a christophsis-on. Anakin és Obi-Wan kiiktatnak pár tankot - az első teth-i mentőakció meghiusul. a moziváltozatban már csak a másodikat mutatják (a Twilight-tal) - jedi tanács jelenet, amiben megvitatják, hogy több van a kis hutt elrablása mögött, mint ami elsőre látszódik - BARC trooperek BARC speederen akcióznak a Teth-en - hosszabb Asajj és Obi-Wan párbaj (a monostorban, nem a hídon) - alternatív befejezés - rövid beszélgetés Fox és Padmé között (Padmé megköszöni, hogy a segítségére siettek, de Fox mondja, hogy csak a munkáját végezte) - pár Anakin és Ahsoka beszélgetés (kb 15-20 perc eltérés volt a két változat között, reméljük a dvd-n minél többet viszontlátunk közülük) Szerkesztve: 2008. Augusztus 30. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Még a végén csak igaza van Barta "Dzsedáj" Zolinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.