Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Főtábla döntő 9: General Grievous vs. C-3PO

Főtábla döntő 9 - Star Wars Winter Madness 23 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-07-20 17:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bírom 3POt, -vagy inkább elviselem, mint Han - és bár alapköve a SW filmeknek, Grivit mindig imádtam, mondhatni rajongtam a karakterért egy időben.

Emlékszem mikor jött róla a legelső hivatalos kép egy magazin borítóján. Kinyomtattam és azzal a képpel jártam a suliba és nézegettem. :D

Aztán mikor a Genndys CWban volt az a jelenete a jedik ellen, én letettem a hajam, és persze a filmbeli szereplése is maradandó számomra, szóval neki ment a szavazatom. :)

Ja igen, ez volt az a kép. El se tudtam képzelni h ki lesz majd ez az állat. :D

Star Wars Insider (2004) #75 - Official Magazine - General Grievous Cover -  RARE | eBay

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Donát írta:

Természetesen Grievous. 8 éve még magam is szinkronizáltam a Sidiousszal közös jelenetét. :D

Nálam azt írja a videó privát, és nem nyitja meg. Lehet h nálam van a baj, de át tudod tenni akár nyilvánossá vagy a nem nyilvános is jó lehet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
19 perccel korábban, kudar írta:

Nálam azt írja a videó privát, és nem nyitja meg. Lehet h nálam van a baj, de át tudod tenni akár nyilvánossá vagy a nem nyilvános is jó lehet.

Ó, el is felejtettem. Sajnos a JW háttérzene miatt nem lehet átrakni.

Hozzászólás ideje:

Grievous, mert, ha ő megszólal, az cool. Ha C-3PO szólal meg, az idegesítő. Bár egy dolog közös bennük. Mindkettő hajlamos elhagyni a csatateret fokozott tempóban. :evil:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

3PO, mert ha négy karja lenne, ugyanazt tudná mint Grievous.. 

Ugyanígy, ha Grievous-nak kettő lenne, gondolom jó komornyik lenne. 

Süketelést félretéve, más szempontból, de majdnem egy súlycsoport. Legalábbis nem könnyű döntés. Multkor azt írtam R2 ikon, Zeb nem. Itt is ez a helyzet. 3PO ikon, Grivi nem(annyira). Remélem vannak még ketten akik így gondolják. 

Hozzászólás ideje:

Velem kettő lett annyi plusszal hogy 3PO-t sokkal jobban komálom mint Grivi-t akit sose komáltam.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Ha X lesz, holnap lesz csak hosszabbítás. Ma mozizok. :) 

Csak nem az Oppenheimer? :) Én holnap nézem.

Hozzászólás ideje:

Grievous nem a kedvencem, egyszerűen olyan "nagyobb a füstje, mint a lángja" szereplő, aki az Ep. III-as feltűnése idején nézett ki talán a leginkább félelmetesnek, kompetensnek. A TCW-ben néhány kivételtől eltekintve a pofozógép szerepet osztották rá, ami nem sokat lendített a renoméján. Alapvetően lenne egy drámai él a karakterében, de nem igazán bontakoztatták ezt ki és nem is így él az emlékezetemben. Mondjuk a legmaradandóbb a halála volt számomra, máig itt van előttem ahogy néztem a moziteremben, amikor tűzcsóvák csapnak ki a maszkjának a szemgödreiből.

3PO egy mérhetetlenül ikonikus figurája a Star Warsnak, szerintem Vader mellett az ő megjelenése is olyan, hogy a laikusok is egyből felismerik, hogy ez kicsoda/micsoda, meg melyik franchise. Esszenciálisan hozzátartozik a SW élményhez ő, illetve a tőle elválaszthatatlan R2-D2 alakja. Ettül függetlenül, mint karaktert 3PO-t én sosem kedveltem igazán. Sokszor idegesítő, vagy egyszerűen sok volt, a sopánkodásával, fontoskodásával, mint egy zsémbes vénasszony. Nem annyira hajmeresztő, mint Jar Jar, de azt nem csodálom, hogy Hannak is az agyára ment. Úgyhogy itt én a tábornok urat preferálom.

Hozzászólás ideje:

12-11? Na jólvan ám, mindjárt bevetem "Leiát" .. Bár rühelli 3PO-t, írt is egy novellát, anno ami jedi vissszatér után játszódik, s amiben a droid aranygömbbé olvad, s azt imádják az Ewokok. 

Szóval inkább nem. Elcsalni nyilván nem fogjuk, de tuti nem szavazna rá. 

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Igen, kétszer is.

2017-ben legyőzte Jabbat a selejtezőben majd kikapott Anakintől.

2019-ben legyőzte Holdot a selejtezőben majd kikapott Kylo Rentől.

Most is a Skywalker család egyik tagjával mérkőzik, meggyűlik a baja velük. :D 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Most is a Skywalker család egyik tagjával mérkőzik, meggyűlik a baja velük. :D 

Azért őket nehéz legyőzni, lássuk be :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.