Jump to content

Főtábla döntő 9: General Grievous vs. C-3PO

Főtábla döntő 9 - Star Wars Winter Madness  

23 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 07/20/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Bírom 3POt, -vagy inkább elviselem, mint Han - és bár alapköve a SW filmeknek, Grivit mindig imádtam, mondhatni rajongtam a karakterért egy időben.

Emlékszem mikor jött róla a legelső hivatalos kép egy magazin borítóján. Kinyomtattam és azzal a képpel jártam a suliba és nézegettem. :D

Aztán mikor a Genndys CWban volt az a jelenete a jedik ellen, én letettem a hajam, és persze a filmbeli szereplése is maradandó számomra, szóval neki ment a szavazatom. :)

Ja igen, ez volt az a kép. El se tudtam képzelni h ki lesz majd ez az állat. :D

Star Wars Insider (2004) #75 - Official Magazine - General Grievous Cover -  RARE | eBay

• Like 1
  • Tetszik 1

6 perccel korábban, Donát írta:

Természetesen Grievous. 8 éve még magam is szinkronizáltam a Sidiousszal közös jelenetét. :D

Nálam azt írja a videó privát, és nem nyitja meg. Lehet h nálam van a baj, de át tudod tenni akár nyilvánossá vagy a nem nyilvános is jó lehet.

19 perccel korábban, kudar írta:

Nálam azt írja a videó privát, és nem nyitja meg. Lehet h nálam van a baj, de át tudod tenni akár nyilvánossá vagy a nem nyilvános is jó lehet.

Ó, el is felejtettem. Sajnos a JW háttérzene miatt nem lehet átrakni.

Grievous, mert, ha ő megszólal, az cool. Ha C-3PO szólal meg, az idegesítő. Bár egy dolog közös bennük. Mindkettő hajlamos elhagyni a csatateret fokozott tempóban. :evil:

Edited by Dzséjt

3PO, mert ha négy karja lenne, ugyanazt tudná mint Grievous.. 

Ugyanígy, ha Grievous-nak kettő lenne, gondolom jó komornyik lenne. 

Süketelést félretéve, más szempontból, de majdnem egy súlycsoport. Legalábbis nem könnyű döntés. Multkor azt írtam R2 ikon, Zeb nem. Itt is ez a helyzet. 3PO ikon, Grivi nem(annyira). Remélem vannak még ketten akik így gondolják. 

Grievous nem a kedvencem, egyszerűen olyan "nagyobb a füstje, mint a lángja" szereplő, aki az Ep. III-as feltűnése idején nézett ki talán a leginkább félelmetesnek, kompetensnek. A TCW-ben néhány kivételtől eltekintve a pofozógép szerepet osztották rá, ami nem sokat lendített a renoméján. Alapvetően lenne egy drámai él a karakterében, de nem igazán bontakoztatták ezt ki és nem is így él az emlékezetemben. Mondjuk a legmaradandóbb a halála volt számomra, máig itt van előttem ahogy néztem a moziteremben, amikor tűzcsóvák csapnak ki a maszkjának a szemgödreiből.

3PO egy mérhetetlenül ikonikus figurája a Star Warsnak, szerintem Vader mellett az ő megjelenése is olyan, hogy a laikusok is egyből felismerik, hogy ez kicsoda/micsoda, meg melyik franchise. Esszenciálisan hozzátartozik a SW élményhez ő, illetve a tőle elválaszthatatlan R2-D2 alakja. Ettül függetlenül, mint karaktert 3PO-t én sosem kedveltem igazán. Sokszor idegesítő, vagy egyszerűen sok volt, a sopánkodásával, fontoskodásával, mint egy zsémbes vénasszony. Nem annyira hajmeresztő, mint Jar Jar, de azt nem csodálom, hogy Hannak is az agyára ment. Úgyhogy itt én a tábornok urat preferálom.

12-11? Na jólvan ám, mindjárt bevetem "Leiát" .. Bár rühelli 3PO-t, írt is egy novellát, anno ami jedi vissszatér után játszódik, s amiben a droid aranygömbbé olvad, s azt imádják az Ewokok. 

Szóval inkább nem. Elcsalni nyilván nem fogjuk, de tuti nem szavazna rá. 

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerepelt már főtáblán?

Igen, kétszer is.

2017-ben legyőzte Jabbat a selejtezőben majd kikapott Anakintől.

2019-ben legyőzte Holdot a selejtezőben majd kikapott Kylo Rentől.

• Donát unpinned this topic

Hivatalos végeredmény:

General Grievous - 12

C-3PO - 11

Grievousnek ez volt a 3. győzelme és 54 pontja van.

C-3PO 42 pontot és 2 győzelmet gyűjtött eddig.

Grievous ellenfele PAdmé Amidala lesz a főtáblán.

1 órával korábban, Donát írta:

Igen, kétszer is.

2017-ben legyőzte Jabbat a selejtezőben majd kikapott Anakintől.

2019-ben legyőzte Holdot a selejtezőben majd kikapott Kylo Rentől.

Most is a Skywalker család egyik tagjával mérkőzik, meggyűlik a baja velük. :D