Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Én sem kaptam semmit. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Nekem jött egy e-mail "próba" címen és tartalommal. Ha ez az, akkor megkaptam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Nekem jött egy e-mail "próba" címen és tartalommal. Ha ez az, akkor megkaptam. Igen az az. Köszönöm a visszajelzéseket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Bomarr! Töröld a privát hozzászólások mappádat, mert megint nem tudok küldeni neked üzenetet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Bomarr! Töröld a privát hozzászólások mappádat, mert megint nem tudok küldeni neked üzenetet. Hupsz! Bocsi, töröltem és jöhet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Hupsz! Bocsi, töröltem és jöhet! Már nem aktuális. Egyébként írtam a freemail -es címedre is pár napja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Most jött meg! Utálom a freemailt. Köszönöm! Ezzel kapcsolatban felmerült bennem, hogy a domain regisztrálásához nem járt @swsaga.hu e-mail cím? Általában szoktak adni azt is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Ezzel kapcsolatban felmerült bennem, hogy a domain regisztrálásához nem járt @swsaga.hu e-mail cím? Általában szoktak adni azt is. De van, csak valamiért még nem aktiváltam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Pedig ilyen swsagas dolgokra, mint most a TCW-s szavazás is, remek lenne (innét nézve, a freemailnél bármi jobb már). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. (innét nézve, a freemailnél bármi jobb már). OFFNekem is volt többször, hogy nem jöttek meg levelek, amiket pedig elküldtek. Ennyire vacak a freemail? ON Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Off Nem, annál is rosszabb. On Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. OFF Nekem is volt többször, hogy nem jöttek meg levelek, amiket pedig elküldtek. Ennyire vacak a freemail? ON Nem is a levelezőrendszerekkel van a baj(pl freemail, citromail stb..) hanem a spamszűrőjükkel. Ha ez a szűrő úgy itéli meg hogy az érkezett levél spam akkor oda teszi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Pedig ilyen swsagas dolgokra, mint most a TCW-s szavazás is, remek lenne (innét nézve, a freemailnél bármi jobb már). Ezzel egyetértek én is, a fórumos dolgokra jó lenne egy swsaga.hu mail cím. Nekem is van egy hivatalos meg egy nem hivatalos úgymond, nem tart sokból mindkettőre ránézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Bomarr! Ment privát üzenet a jövőhéttel kapcsolatban. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hello mindenkinek a fórumon!!!!!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Helló a fórumon! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Üdv Master! Jó kezdés. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Üdv Masters! Megint gyűlünk, ez jó hír Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Annyit hogy nekem nem hozza be a képregényt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. (szerkesztve) Mit mond erről a szabályzat? Megtaláltam "2005 nyarán a 'Sith-ek bosszúja' bemutatását követően alapítottuk meg a fórumot. Az a cél vezérelt minket, hogy olyan helyet alakítsunk ki ami valóban a Star Wars filmekről, és azok szeretetéről szól. A negatív felhangokat kiszűrve igazi öröm olyan helyre járni és fórumozni, ahol mindenkit az SW iránti rajongás hajt. Tehát javaslom csak akkor regisztrálj, ha valóban építő jelleg vezérel, és nem az utálat. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak dicsérni lehet, de az agyatlan fikázásnak itt nincs helye." Valamint ezt is "Ha valami nem szalonképes, azt úgy is töröljük." Szerkesztve: 2011. Május 7. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Megtaláltam "2005 nyarán a 'Sith-ek bosszúja' bemutatását követően alapítottuk meg a fórumot. Az a cél vezérelt minket, hogy olyan helyet alakítsunk ki ami valóban a Star Wars filmekről, és azok szeretetéről szól. A negatív felhangokat kiszűrve igazi öröm olyan helyre járni és fórumozni, ahol mindenkit az SW iránti rajongás hajt. Tehát javaslom csak akkor regisztrálj, ha valóban építő jelleg vezérel, és nem az utálat. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak dicsérni lehet, de az agyatlan fikázásnak itt nincs helye." Bingó. Ebben minden benne van. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Én egyetértek a szabálllyal,főleg az sw szeretetéről. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Így már lehetett érteni? Sokkal jobb, de még ha az írásjelek után szóközt is ütnél az még jobb lenne. Egyébként hányadikos vagy? Gondolom a Magyar Helyesírás nem idegen téma már alsóbb osztályokban sem. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hatodikos, de a nyelvtan órán nincs szóköz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hatodikos, de a nyelvtan órán nincs szóköz. De helykihagyás van. Nem egymás hegyére-hátára írod gondolom a betűket, vesszőket, pontokat. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hát igen ez igaz, én belátom igazad van, ilyenen nem érdemes vitázni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. De helykihagyás van. Nem egymás hegyére-hátára írod gondolom a betűket, vesszőket, pontokat. Látom szereztél egy padawant. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Az csak elírás volt ott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Látom szereztél egy padawant. Megszállt a kisangyal Kedves voltam és segítőkész. Megyek is valami híroldalra kommentálni hogy helyreállítsam az egyensúlyt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.