Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 23. (szerkesztve) Az értesítési preferenciák a privát üzenetekre vonatkoznak. Az első pont akkor él ha online vagy itt az oldalon: ha ír valaki kapsz itt egy felugró ablakot. A második pont ha nem vagy online de írnak privit. Akkor megy a mail. A fordítás tényleg nem pontos. Ez az angol szöveg: Only send one email notification for content I follow until I revisit the community . Át is írom mindjárt. Köszi. A tartalmak követése nem a privátokról szól, hanem a topikok követéséről. Ha neked a privát üzenetekről kell mail, akkor ezzel nem kell foglalkoznod. Küldtem egy tesztet. Szerkesztve: 2017. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az értesítési preferenciák a privát üzenetekre vonatkoznak. Az első pont akkor él ha online vagy itt az oldalon: ha ír valaki kapsz itt egy felugró ablakot. A második pont ha nem vagy online de írnak privit. Akkor megy a mail. A fordítás tényleg nem pontos. Ez az angol szöveg: Only send one email notification for content I follow until I revisit the community . Át is írom mindjárt. Köszi. A tartalmak követése nem a privátokról szól, hanem a topikok követéséről. Ha neked a privát üzenetekről kell mail, akkor ezzel nem kell foglalkoznod. Küldtem egy tesztet. A lényeg tehát az hogy ez a fórum alkalmazkodik a mai helyzethez - ami nagyon helyes - azaz csak akkor küld emailt ha nem vagy online. Hisz ma állandóan online vagyunk. Az okostelefonok pl állandóan be vannak jelentkezve fórumokra Facebookra stb. A nap talán csak elenyésző részében vagyunk offline. Magyarán értelmetlen emailt küldeni privát üzenet esetén. Mondtam már hogy imádom az új fórummotort? Modern. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Köszi! Valóban arra van beállva, hogy állandóan elérhető az ember. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Abba a kínos helyzetbe kerültem, hogy kíváncsiságból létrehoztam egy klubot, de törölni már nincs jogosultságom. Privát, úgyhogy senki nem látja rajtam (és esetleg Odyn vagy a moderátorokon) kívül, de hogyha van egy szabad fél perce valakinek, akkor nyugodtan törölheti. Ugyanitt szeretném felhívni mindenki figyelmét az izgalmas új menüpontra (Böngésző > Klubok). Csak attól félek, ha mindenki elkezd klubokat létrehozni, akkor elindulhat egy klikkesedési folyamat a fórumon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 24. (szerkesztve) A kluboknak csak akkor van értelme, ha fórumon kívüli dolgokkal foglalkozik. Nem titok, hogy nekem is van kettő. Az egyik a moderátoroknak a másik pedig személyes dolgokról szól, aminek nem sok köze a fórum témáihoz. Nyilván az SW-ről klubokban beszélgetni hülyeség és felesleges is. Szerkesztve: 2017. November 25. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Aki bárhol beleütközik angol szövegbe a fórumon, az írja meg ide ha kérhetem! Köszönöm! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. (szerkesztve) Twitter, facebook, Star Wars :D De komolyra fordítva szót a profilnál a legutóbbi látogatók alatt angol a szöveg, meg a hozzászólások jobb felső sarkában ha ráhúzod az egeret a 3 körre akkor "Report Post" felírat jelenik meg, a profil beállításoknál, az email és a jelszó részen a kitöltendő rubrikák alatt is angol a szöveg. Szerk.: Wow az új fórum még azt is meg tudja jegyezni, hogy mikor milyen eszközről lépünk be?!! Ez tök jó! Szerkesztve: 2017. November 25. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Cupsy! Asztali gépről nézted ezeket? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Ok, köszi! utánajárok. Screenshotokat küldj légyszi a legutóbbi látogatós szövegről és a három buborékosról. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Én ezt a kettőt találtam, az első az lehet, amit Cupsy is jelzett. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Igen az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szuper! Moderátorként ezeket nem látom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 25. A Donát által berakottakat lefordítottam. 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Valahogy meg lehet oldani, hogy az EPVIII spoileres topik ne jelenjen meg az Aktivitás menüben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megnézem de nem valószínű. Mi a gond vele? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Megnézem de nem valószínű. Mi a gond vele? Gondolom, hogy hozza a spoileres infókat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Csak a címét írja ki, a tartalmat nem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. De gondolom, azzal, hogy megjelenik, túl nagy a kísértés, hogy belenézzen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Nem hinném, hogy Milánt meg lehet ilyenekkel kisérteni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Én azt hittem, hogy a spoileres topikban nem kötelező spoiler taget használni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Nem kötelező spoiler taget használni, viszont a főoldalon csak a topikok címét látod a tartalmát nem. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Ez igaz. Akkor ettől fogva nem kattintok az Aktivitásra. Köszi! Másvalami: ez a menü csak nekem jelenik meg így, vagy másnál is? (a menüt eltakarja a hozzászólás, Aktivitás menü, Olvasatlan tartalom) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. (szerkesztve) Nálam nem takarja el. Szerkesztve: 2017. November 27. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Akkor a böngésző a ludas. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Bocs', hogy ilyen sz*rul raktam be. Béna vagyok. Nálam Firefoxon és Chrome-on is ok. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. 10 órával ezelőtt, kolmilan írta: Ez igaz. Akkor ettől fogva nem kattintok az Aktivitásra. Köszi! Jobb oldalt van olyan, ha rákattintasz az aktivitásra, hogy sűrít, bővít. Kattints a sűrítre, és nem mutatja majd a hozzászólást, csak azt, hogy írták a topikba. 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. 3 órával ezelőtt, luke19 írta: Jobb oldalt van olyan, ha rákattintasz az aktivitásra, hogy sűrít, bővít. Kattints a sűrítre, és nem mutatja majd a hozzászólást, csak azt, hogy írták a topikba. Hú, köszi! Ez teljesen megoldja a problémámat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Nem tudom, másnál is így van-e, de nálam újabban csak a borítókép felső részét jeleníti meg a fórum. Megpróbáltam újra feltölteni, de csúsztatni sem engedi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Nálam szépen látszik a borítóképed. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.