kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hát a hozzászólások ötödét Odynak köszönhetjük. Ő járult hozzá leginkább ehhez a szép számhoz! Gratula mindenkinek. Már alig várom h beinduljon a SW gépezet - Ahogy azt Ody mondta. Nagy lesz a nyüzsi itt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Ötödét....az nem sok. Egyébként engem nem kell kiemelni, hisz én is tag vagyok, mint bárki más. Tessék behozni a lemaradást! Mint észrevehettétek, talán tíz éve ez volt a leggyengébb SW dekád. Nyilvánvaló, hogy ez az év elment a pihenésre, és más projektekre. Ennek fényében különösen szép az eddigi aktivitásunk, ráadásul jövőre beindulnak az ígért programok előkészületei, tehát az lesz, amit kudarmubat is jósolt alább. Tibi is érkezni fog a spoiler hegyekkel, tehát minden adott lesz az izgalmas várakozáshoz. Szerkesztve: 2006. November 10. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Reméljük! Donát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Tessék behozni a lemaradást! Igyexünk! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Egy javaslatom lenne, bár lehet hogy nagyon hülyeség, nem tudom. Szóval lehetne itt indítani FRPG-t (Fórumos szerepjáték), nem tom, ismeritek-e? Szerintem igen... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Emlékeim szerint már lapul valahol egy. Mintha még Donát indította volna. De lehet, hogy kavarom a szezon a fazonnal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Tényleg indított egy szerepjátékos topikot, de valahogy nem akart beindulni a dolog. Nute, mire gondoltál konkrétabban? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 13. (szerkesztve) Nute! A fórumnak nem ez a profilja. Egy ilyesmi topik létezik, az is azért, hogy ne süthessék rám, hogy akadályozom a kibontakozást. Javaslom ott nézz körül, és vesd fel az ötleted! Idővel biztos beindul. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=153 Szerkesztve: 2006. November 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. A Birodalom Hajnala aktívan lustul. Pedig Lohol már dörömböl, hogy főszereplővé lépjen elő! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Lehet meg leszek kövezve, de támogatom az FRPG-t. A Gamestar fórumon amúgy is az FRPG-k házigazdája vagyok. Csak ott meg már eléggé haldoklik így másfél-2 év után a műfaj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Konkrétan mit is jelent az F az FRPG-ben? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Fórumos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Fórumos. Adsz egy linket ahhoz az RPG cucchoz? Köszi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Konkrétan mit is jelent az F az FRPG-ben? No én is akartam kérdezni, hogy ez pontosan mit takar Az, hogy fórumos, az egy dolog, olyasmit csinálok, de ez nem biztos, hogy ugyanolyan. Szóval részleteket Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Na szóval, az frpg a fórumos szerepjátékok, ezt már írtam. Mindenki alkot magának egy karaktert különböző szempontok alapján, úgy mint pl. név, kor, kinézet, fegyverek stb. Minden frpg-ben van egy KM (a játékmester, nem tom, pontosan hogy hívják), aki előrelendíti a cselekményt, bizonyos esetekben más karakterét is megszólaltathatja... Minden frpg-nek van valami alapszituja, tehát egy története, mely elhelyez időben, térben stb. Bár a történet sem kötelező és a cselekmény csak úgy jön magától. Nos, ennyi jutott ezsembe, majd Coce biztos még hozzáír valamit, a GS fórumon ő ugyanis az FRPG topic modija UI: ja, és szólítsatok csak helytartónak! Csak Haako barátomnak vagyok Nute Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hát most a jelenlegi FRPG-khez nem szívesen adok linket, mert azok véleményem szerint a 0-val érnek fel. Majd este ha lesz időm körülvázolom nektek bővebben, hogy mit is takar az FRPG. A stílusa körülbelül olyan(vagyis amiket régen én csináltam), mint ami a Kvízes topicban a Jelentkezés meg Szabályzat topicokban a nyitókommentjeim. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Előző kommentemben nem sértésből szántam a 0-át, de most tényleg leáldozóban van a műfaj a GSO-n. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 14. (szerkesztve) Nekem csak azért kellene link, hogy egyáltalán lássam milyen a felépítése. Nem kell, hogy működjön. Nute! Amit belinkeltem topikot, abban már alakult egy ilyen dolog. Megnézted? Szerkesztve: 2006. November 14. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Mi már hónapok óta valami hasonlót írkálunk a starwars.hu-n. (Császári Birodalom szerepjáték) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Mi már hónapok óta valami hasonlót írkálunk a starwars.hu-n. (Császári Birodalom szerepjáték) A leírtak alapján nagyjából ugyanúgy megy, mint amit mi írunk odaát, csak fura ez az elnevezés. Ja, és nevezhetünk Téged játékmesternek Hallgatólagosan Arról nem is beszélve, hogy ott évek óta megy szerepjátékos vonal. Karakter kitalálás mostanság egész jól megy, csak a fejlődése ugyebár a gond néha. Na de ez már nem ide tartozik Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nute! Amit belinkeltem topikot, abban már elakult egy ilyen dolog. Megnézted? Nah igen, ez már kezd alakulni, attól eltekintve, hogy ez egy olyan történet, amit bárki folytathat és nem a karaktereken van a hangsúly...de amúgy sztem egész korrekt. És Donát írta is a kezdő hsz-be, hogy nem szerepjátékról van szó...ha nem is frpg-k, de ilyenek simán lehetnének a fórumon (persze ez csak egy javaslat egy bukott helytartótól ) sztem lenne rá igény...de ezt majd ti eldöntitek... És valóban, az frpg műfaj eléggé leáldozóban van, mint ahogy Coce mondta..legalábbis a gs fórumon mindenképp Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. A leírtak alapján nagyjából ugyanúgy megy, mint amit mi írunk odaát, csak fura ez az elnevezés. Ja, és nevezhetünk Téged játékmesternek Hallgatólagosan Arról nem is beszélve, hogy ott évek óta megy szerepjátékos vonal. Karakter kitalálás mostanság egész jól megy, csak a fejlődése ugyebár a gond néha. Na de ez már nem ide tartozik Igen mi ezt történetorientált szerepjátéknak hívjuk Tehát mindenki vezeti a saját kis szálát párhuzamosan a többiekével és ha úgy adódik akkor a megbeszéltek alapján közösen is vezethetnek egy olyan eseményláncolatot melyben karaktereik találkoznak. A fő vonal meg azért nagyjából adott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nute: ha összejön 5-6 ember a fórumról, aki feltétlen résztvevője akar lenni egy ilyen játéknak, megnyitjuk a topikot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Mi már hónapok óta valami hasonlót írkálunk a starwars.hu-n. (Császári Birodalom szerepjáték) Mégegyszer nehogy beajánld!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Mégegyszer nehogy beajánld!!! Mi van Ody? Tartasz egy kis konkurenciától? :P :P Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Én most eltünök a hétvégre, de aztán jók legyetek. Ha visszajöttem, írok az élményeimről. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Igyekszünk, no Jó mulatást, aztán szép részletes beszámolót kérünk, ha lehet Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Ha fater nincs itthon, akkor kirúgunk a hámból!!! Miénk a ház!!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Mit gondolsz, miért vigyorgok ennyire? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Én most eltünök a hétvégre, de aztán jók legyetek. Ha visszajöttem, írok az élményeimről. Kellemes időtöltést! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.