Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Már nem tudtam mit csinálni a forum nélkül. Jaj de unalmas életed lehet Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Jaj de unalmas életed lehet :)Volt azért mit csinálnom, csak már megszoktam, hogy 10-15 percenként egy gyors fórumkörbenézéseket csinálok és most a Saga kiesett, mert itt szoktam eltölteni a legtöbb időt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzám? De szerintem tőle indult ki a dolog. Bár nem biztos. Dehogyis. A tárhelyszolgáltatóhoz. Baromi rossz volt tegnap este a fórum nélkül. Nem találtam a helyem. Szidtam mindent amit lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Miért, nem volt fórum? Viccet félre téve, én is beborultam napi reggeli programom dugába döntésekor (kávé elszürcsölése közben első út ide vezet ), meg tegnap is lestem, hogy mi ez itten, miér' nincs adatbázis. Aztán ma reggel Krande felhomályosított, hogy még Ody sem tudja, ez megnyugtatott. Ha a tulaj sem tudja, akkor nem lehet nagy baj... De most már van. Jipikájéjóóóó Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerintem a gond az IP Board fórumokkal van, egy másik ilyen rendszeren alapuló fórumot se lehet elérni Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Én is úgy vagyok vele, hogy esténként jól esik idepillantani, mi újság, mégha általában sok időt nem is töltök itt. Tegnap elég fáradt voltam, és nagyon nem esett jól, hogy szokásos lefekvés előtti fórumozásomat nélkülöznöm kell. Ilyen az, ha valami beépült már az ember életébe, napirendjébe. És most örülök, hogy újra minden rendben! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Viccet félre téve, én is beborultam napi reggeli programom dugába döntésekor (kávé elszürcsölése közben első út ide vezet ), Hétvégén ez nálam is így megy Bár most ebből kimaradtam, mert nem voltam itthon, máshol meg nem igazán illő rákattanni a netre, szóval most olvasom vissza a hétvégét Ilyen az, ha valami beépült már az ember életébe, napirendjébe. Bizony, akkor piszkosul tud hiányozni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. szóval most olvasom vissza a hétvégét Egyszerű lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Á, annyira azért nem, van mit olvasni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Valaki nem tud olyan szűrőt vagy akármit, ami megakadályozza a spamok regelési kísérletét? Elegem van a naponta 20 regelni akaró szemétből. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Csak nálam jönnek be fekete helyett fehér háttérrel a főoldal, az adatlapok, illetve a nap legaktívabb hozzászólói lapok? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nálam nem jelentkezett ilyen probléma. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nálam sincs semmi gond. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nálam kora délután óta így jönnek be az alább említett lapok: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nálam kora délután óta így jönnek be az alább említett lapok: De durva design. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nálam kora délután óta így jönnek be az alább említett lapok:Nyomj rá egy leállítás-frissítés kombót vagy töröld a cache-t és úgy hozd be az oldalt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Sajnos nálad a hiba Sky. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Jaja, nálam volt a hiba. Kösz a help-et, hihetetlen, hogy a Ctrl+F5 mikre nem képes! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Kösz a help-etIlyen nálam is elő-szokott fordulni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. A világos oldal egy pillanatra győzedelmeskedett Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. The Light Side clouds everything. Impossible to see, the forum is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. (szerkesztve) 8000. hozzászólás 2009. 10. 23. 20:43Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe. Ezek szerint 7,5 hónap (azaz gyors fejszámolással 250 nap kb) kellett 1000 hozzászóláshoz, azaz napi 4 hozzászólást produkálok átlagosan. Szerkesztve: 2010. Június 9. - Donát Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Üdv újra Erőhasználók! Be szeretném jelenteni, hogy a mai nap folyamán megvédtem diplomamunkámat, és le is államvizsgáztam. A tanulás egy időre vége, most egy kicsit lelépek a Jedik útjáról, és pár napig dorbézolás következik. Most a nyáron visszatérek aktív fórumozóként, megnézem mik történtek a Star Wars nagyvilágban az utóbbi évben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Gratula, és jó, hogy itt vagy megint Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Nagy gratula! Örülök, hogy visszatértél. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Üdv újra itten, Coce! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. 8000. Ezt a véletlent, 13000 Húzz bele! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Üdv Coce! Gratula. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Gratulálok Coce és üdv újra itt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Micsoda események! Gratulálok Donátnak és Dzséjtnek! Üdv COCE!!!! Nem hittem, hogy visszatérsz még, de nagyon örülök neki. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.