Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Jaj de unalmas életed lehet :) :)
Volt azért mit csinálnom, csak már megszoktam, hogy 10-15 percenként egy gyors fórumkörbenézéseket csinálok és most a Saga kiesett, mert itt szoktam eltölteni a legtöbb időt :D
Hozzászólás ideje:
Hozzám? ;) De szerintem tőle indult ki a dolog. Bár nem biztos. :D

Dehogyis. A tárhelyszolgáltatóhoz. Baromi rossz volt tegnap este a fórum nélkül. Nem találtam a helyem. Szidtam mindent amit lehet. :D

Hozzászólás ideje:

Miért, nem volt fórum? ;)

Viccet félre téve, én is beborultam napi reggeli programom dugába döntésekor (kávé elszürcsölése közben első út ide vezet :D ), meg tegnap is lestem, hogy mi ez itten, miér' nincs adatbázis. Aztán ma reggel Krande felhomályosított, hogy még Ody sem tudja, ez megnyugtatott. Ha a tulaj sem tudja, akkor nem lehet nagy baj... De most már van. Jipikájéjóóóó :D

Hozzászólás ideje:

Én is úgy vagyok vele, hogy esténként jól esik idepillantani, mi újság, mégha általában sok időt nem is töltök itt. ;) Tegnap elég fáradt voltam, és nagyon nem esett jól, hogy szokásos lefekvés előtti fórumozásomat nélkülöznöm kell. Ilyen az, ha valami beépült már az ember életébe, napirendjébe. :D

És most örülök, hogy újra minden rendben! :D

Hozzászólás ideje:
Viccet félre téve, én is beborultam napi reggeli programom dugába döntésekor (kávé elszürcsölése közben első út ide vezet ;) ),

Hétvégén ez nálam is így megy :D Bár most ebből kimaradtam, mert nem voltam itthon, máshol meg nem igazán illő rákattanni a netre, szóval most olvasom vissza a hétvégét :D

Ilyen az, ha valami beépült már az ember életébe, napirendjébe. :D

Bizony, akkor piszkosul tud hiányozni :D

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Nálam kora délután óta így jönnek be az alább említett lapok:
Nyomj rá egy leállítás-frissítés kombót vagy töröld a cache-t és úgy hozd be az oldalt.
Hozzászólás ideje:

8000.

hozzászólás 2009. 10. 23. 20:43

Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe.

Ezek szerint 7,5 hónap (azaz gyors fejszámolással 250 nap kb) kellett 1000 hozzászóláshoz, azaz napi 4 hozzászólást produkálok átlagosan. :)

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Üdv újra Erőhasználók!

Be szeretném jelenteni, hogy a mai nap folyamán megvédtem diplomamunkámat, és le is államvizsgáztam. :) A tanulás egy időre vége, most egy kicsit lelépek a Jedik útjáról, és pár napig dorbézolás következik. :D

Most a nyáron visszatérek aktív fórumozóként, megnézem mik történtek a Star Wars nagyvilágban az utóbbi évben. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.