Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

(innét nézve, a freemailnél bármi jobb már). :)

OFF

Nekem is volt többször, hogy nem jöttek meg levelek, amiket pedig elküldtek. Ennyire vacak a freemail?

ON

Hozzászólás ideje:

OFF

Nekem is volt többször, hogy nem jöttek meg levelek, amiket pedig elküldtek. Ennyire vacak a freemail?

ON

Nem is a levelezőrendszerekkel van a baj(pl freemail, citromail stb..) hanem a spamszűrőjükkel. Ha ez a szűrő úgy itéli meg hogy az érkezett levél spam akkor oda teszi.

Hozzászólás ideje:

Pedig ilyen swsagas dolgokra, mint most a TCW-s szavazás is, remek lenne (innét nézve, a freemailnél bármi jobb már). :)

Ezzel egyetértek én is, a fórumos dolgokra jó lenne egy swsaga.hu mail cím. Nekem is van egy hivatalos meg egy nem hivatalos úgymond, nem tart sokból mindkettőre ránézni :)

Hozzászólás ideje:

Mit mond erről a szabályzat? :D

Megtaláltam :)

"2005 nyarán a 'Sith-ek bosszúja' bemutatását követően alapítottuk meg a fórumot. Az a cél vezérelt minket, hogy olyan helyet alakítsunk ki ami valóban a Star Wars filmekről, és azok szeretetéről szól. A negatív felhangokat kiszűrve igazi öröm olyan helyre járni és fórumozni, ahol mindenkit az SW iránti rajongás hajt. Tehát javaslom csak akkor regisztrálj, ha valóban építő jelleg vezérel, és nem az utálat. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak dicsérni lehet, de az agyatlan fikázásnak itt nincs helye."

Valamint ezt is :D"Ha valami nem szalonképes, azt úgy is töröljük."

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megtaláltam :)

"2005 nyarán a 'Sith-ek bosszúja' bemutatását követően alapítottuk meg a fórumot. Az a cél vezérelt minket, hogy olyan helyet alakítsunk ki ami valóban a Star Wars filmekről, és azok szeretetéről szól. A negatív felhangokat kiszűrve igazi öröm olyan helyre járni és fórumozni, ahol mindenkit az SW iránti rajongás hajt. Tehát javaslom csak akkor regisztrálj, ha valóban építő jelleg vezérel, és nem az utálat. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak dicsérni lehet, de az agyatlan fikázásnak itt nincs helye."

Bingó. :D Ebben minden benne van.

Hozzászólás ideje:

Így már lehetett érteni?

Sokkal jobb, de még ha az írásjelek után szóközt is ütnél az még jobb lenne. ;)

Egyébként hányadikos vagy? Gondolom a Magyar Helyesírás nem idegen téma már alsóbb osztályokban sem.

Hozzászólás ideje:

Látom szereztél egy padawant. :D

Megszállt a kisangyal :D Kedves voltam és segítőkész. Megyek is valami híroldalra kommentálni hogy helyreállítsam az egyensúlyt. :evil::D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.