Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az értesítési preferenciák a privát üzenetekre vonatkoznak. Az első pont akkor él ha online vagy itt az oldalon: ha ír valaki kapsz itt egy felugró ablakot. A második pont ha nem vagy online de írnak privit. Akkor megy a mail. A fordítás tényleg nem pontos. Ez az angol szöveg: Only send one email notification for content I follow until I revisit the community . Át is írom mindjárt. Köszi.

A tartalmak követése nem a privátokról szól, hanem a topikok követéséről. Ha neked a privát üzenetekről kell mail, akkor ezzel nem kell foglalkoznod.

Küldtem egy tesztet.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az értesítési preferenciák a privát üzenetekre vonatkoznak. Az első pont akkor él ha online vagy itt az oldalon: ha ír valaki kapsz itt egy felugró ablakot. A második pont ha nem vagy online de írnak privit. Akkor megy a mail. A fordítás tényleg nem pontos. Ez az angol szöveg: Only send one email notification for content I follow until I revisit the community . Át is írom mindjárt. Köszi.

A tartalmak követése nem a privátokról szól, hanem a topikok követéséről. Ha neked a privát üzenetekről kell mail, akkor ezzel nem kell foglalkoznod.

Küldtem egy tesztet.

A lényeg tehát az hogy ez a fórum alkalmazkodik a mai helyzethez - ami nagyon helyes - azaz csak akkor küld emailt ha nem vagy online. Hisz ma állandóan online vagyunk. Az okostelefonok pl állandóan be vannak jelentkezve fórumokra Facebookra stb. A nap talán csak elenyésző részében vagyunk offline. Magyarán értelmetlen emailt küldeni privát üzenet esetén. Mondtam már hogy imádom az új fórummotort? Modern.

Hozzászólás ideje:

Abba a kínos helyzetbe kerültem, hogy kíváncsiságból létrehoztam egy klubot, de törölni már nincs jogosultságom. Privát, úgyhogy senki nem látja rajtam (és esetleg Odyn vagy a moderátorokon) kívül, de hogyha van egy szabad fél perce valakinek, akkor nyugodtan törölheti.

Ugyanitt szeretném felhívni mindenki figyelmét az izgalmas új menüpontra (Böngésző > Klubok). Csak attól félek, ha mindenki elkezd klubokat létrehozni, akkor elindulhat egy klikkesedési folyamat a fórumon.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A kluboknak csak akkor van értelme, ha fórumon kívüli dolgokkal foglalkozik. Nem titok, hogy nekem is van kettő. Az egyik a moderátoroknak a másik pedig személyes dolgokról szól, aminek nem sok köze a fórum témáihoz. Nyilván az SW-ről klubokban beszélgetni hülyeség és felesleges is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Twitter, facebook, Star Wars :D De komolyra fordítva szót a profilnál a legutóbbi látogatók alatt angol a szöveg, meg a hozzászólások jobb felső sarkában ha ráhúzod az egeret a 3 körre akkor "Report Post" felírat jelenik meg, a profil beállításoknál, az email és a jelszó részen a kitöltendő rubrikák alatt is angol a szöveg.

Szerk.: Wow az új fórum még azt is meg tudja jegyezni, hogy mikor milyen eszközről lépünk be?!! Ez tök jó! :)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Ez igaz. Akkor ettől fogva nem kattintok az Aktivitásra. Köszi!

Másvalami: ez a menü csak nekem jelenik meg így, vagy másnál is? (a menüt eltakarja a hozzászólás, Aktivitás menü, Olvasatlan tartalom)

B9GmENj.png

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, kolmilan írta:

Ez igaz. Akkor ettől fogva nem kattintok az Aktivitásra. Köszi!

Jobb oldalt van olyan, ha rákattintasz az aktivitásra, hogy sűrít, bővít. Kattints a sűrítre, és nem mutatja majd a hozzászólást, csak azt, hogy írták a topikba.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, luke19 írta:

Jobb oldalt van olyan, ha rákattintasz az aktivitásra, hogy sűrít, bővít. Kattints a sűrítre, és nem mutatja majd a hozzászólást, csak azt, hogy írták a topikba.

Hú, köszi! Ez teljesen megoldja a problémámat. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.