Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Coce! Majd gyere fel MSN-re, és megadom a kódokat az admin könyvtárakhoz! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. A fórum ugyanilyen állapotban fog átkerülni az új szerverre is, adatvesztesség nélkül! Gondolkoztam azon is, hogy még tovább frissítem a fórumot (2.0.1, mert az még ingyenesen használható). Az még ennél is többet tud, bár nem teszteltem még hogy megy-e az új szerveren a 2-es verzió. Na mind1, lényeg a lényeg hogy most költöztetem a fórumot, ma este még remélem kész leszek aztán ami hiba van azon javítok + majd jönnek az L alakú bannerek is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. ...és ki fizeti? Saját zsebből? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. ...és ki fizeti? Saját zsebből? Én és Coce Plant fizetjük az első évet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Köszönjük az adminok/fejlesztők munkáját, amivel a fórum működését biztosítják és hogy egyáltalán legyen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Srácok, bajom van, de lehet, hogy csak én vagyok béna. Ki akarok jelölni egy hozzászólást, hogy kinyomtassam (vonaton olvastam volna el Donát epIII-as írását), de nem akarja nekem rendesen megcsinálni Már komolyan agybajt kapok tőle, és egy szál ötletem sincs, hogy mit csináljak Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Srácok, bajom van, de lehet, hogy csak én vagyok béna. Ki akarok jelölni egy hozzászólást, hogy kinyomtassam (vonaton olvastam volna el Donát epIII-as írását), de nem akarja nekem rendesen megcsinálni Már komolyan agybajt kapok tőle, és egy szál ötletem sincs, hogy mit csináljak Esetleg próbáld meg azt, hogy az adott témában itt a hozzászólások felette lévő "Téma nyomtatása" linkre kattintasz és onnan másolod ki a hozzászólást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. (szerkesztve) Köszönöm szépen, így tökéletes Pedig majd kiszúrja a szemem az az ikon Vagyis nem ikon, hanem szöveg. Szerkesztve: 2006. Február 8. - MissKarrde Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. A költöztetés teljes egészében még nem történt meg, ugyanis olyan nagy a hozzászólásokat tartalmazó tábla (24 MB) hogy az UW nem tudja lementeni, ezért valami alternatív megoldás után kell nézzek...egyelőre sikertelenül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Remélem sikerül valahogy. Nehogy már ez a szar uw tegyen be nekünk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Kis probléma adódott az adatok áttöltésével az új helyre, így ismét megnyílt a fórum. Elnézést a kellemetlenségért. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Nem érdekelnek az UW-hibák, admirális. A költözést akarom, és nem kifogásokat! De komolyra fordítva a szót, remélem, megoldódik a dolog. Marha bosszantó lehet, amikor egy ilyen hülyeség miatt nem megy valami, amit az ember akar. Részletekben elmenteni, vagy ilyesmi? Bár erre már biztos gondoltatok... Vagy ha mégsem, akkor azért, mert hülye ötlet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. A mentés időközben sikerült, csak az új helyre való feltötés után, az ékezetes betűkkel akadtak gondok. Valami kódolási probléma. Legas ezen dolgozik. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. OFF Hehe... kódolási problémám nekem is van. A vendégkönyvemben az ő és az ű helyén csak kérdőjelek jelennek meg... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. (szerkesztve) Legas! Az EPV topicban csak egy téma található, holott hétnek kellene lenni. EDIT: közben már meg is oldódott a probléma. Szerkesztve: 2006. Február 11. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. (szerkesztve) Tudna nekem valaki egy olyan programot ajánlani, amivel lehet pl. avatart készíteni? Szerkesztve: 2006. Február 12. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Adobe Photoshop CS 2 Szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Adobe Photoshop CS 2Szerintem. Az ősrégi 3.0-ás nem jó? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Az ősrégi 3.0-ás nem jó? Szerintem az is jó, bár még nem használtam A legrégebbi photoshop verzió amit használtam az a 6.0. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Az ősrégi 3.0-ás nem jó? Avatar készítéshez tökéletes szerintem az is. Valami hír a kódolási hiba kiküszöböléséről? Vagy Legas mesterért morzsolgassam a rózsafüzéreket? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Valami hír a kódolási hiba kiküszöböléséről? Vagy Legas mesterért morzsolgassam a rózsafüzéreket? Szerintem egyenlőre várakozó állásponton van. Nem siet sose semmivel. Nekem is nehéz kivárnom a dolgot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Majd megoldódik minden szép lassan Kivárjuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Most látom csak, hogy a fórum még a születésnaposokat is kiemeli. Isten éltessen sokáig lokatelli! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Köszönöm szépen. Engem is meglepett a fórum, kellemesen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. De jó ötlet ez a szülinapi kiíró. Boldog születésnapot lokatelli! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Bejött az hogy él az új fórum, de mindig az uw-s oldalra irányít át ha rámegyek a linkre... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Obi1: az lehetetlen! Melyik link vezet az UW-s oldalra? :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Obi1: Ezt fejtsd ki bővebben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Elsimerésem Legas bátyónak! Végre sikerült átjönni az új helyre. Hamarosan regisztrált lesz a sagaforum.hu, de amíg ez megtörténik, ez lesz a cím. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Háromszoros hurrá! Hip-Hip Hurrá! Hip-Hip Hurrá! Hip-Hip Hurrá! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.