Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve Szerző Coce! Majd gyere fel MSN-re, és megadom a kódokat az admin könyvtárakhoz!
Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve A fórum ugyanilyen állapotban fog átkerülni az új szerverre is, adatvesztesség nélkül! Gondolkoztam azon is, hogy még tovább frissítem a fórumot (2.0.1, mert az még ingyenesen használható). Az még ennél is többet tud, bár nem teszteltem még hogy megy-e az új szerveren a 2-es verzió. Na mind1, lényeg a lényeg hogy most költöztetem a fórumot, ma este még remélem kész leszek aztán ami hiba van azon javítok + majd jönnek az L alakú bannerek is.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve Szerző ...és ki fizeti? Saját zsebből? Én és Coce Plant fizetjük az első évet.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Köszönjük az adminok/fejlesztők munkáját, amivel a fórum működését biztosítják és hogy egyáltalán legyen
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Srácok, bajom van, de lehet, hogy csak én vagyok béna. Ki akarok jelölni egy hozzászólást, hogy kinyomtassam (vonaton olvastam volna el Donát epIII-as írását), de nem akarja nekem rendesen megcsinálni Már komolyan agybajt kapok tőle, és egy szál ötletem sincs, hogy mit csináljak
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Srácok, bajom van, de lehet, hogy csak én vagyok béna. Ki akarok jelölni egy hozzászólást, hogy kinyomtassam (vonaton olvastam volna el Donát epIII-as írását), de nem akarja nekem rendesen megcsinálni Már komolyan agybajt kapok tőle, és egy szál ötletem sincs, hogy mit csináljak Esetleg próbáld meg azt, hogy az adott témában itt a hozzászólások felette lévő "Téma nyomtatása" linkre kattintasz és onnan másolod ki a hozzászólást.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Köszönöm szépen, így tökéletes Pedig majd kiszúrja a szemem az az ikon Vagyis nem ikon, hanem szöveg. Szerkesztve: 2006. Február 8.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Február 9.19 éve A költöztetés teljes egészében még nem történt meg, ugyanis olyan nagy a hozzászólásokat tartalmazó tábla (24 MB) hogy az UW nem tudja lementeni, ezért valami alternatív megoldás után kell nézzek...egyelőre sikertelenül.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 9.19 éve Szerző Remélem sikerül valahogy. Nehogy már ez a szar uw tegyen be nekünk!
Hozzászólás ideje: 2006. Február 10.19 éve Szerző Kis probléma adódott az adatok áttöltésével az új helyre, így ismét megnyílt a fórum. Elnézést a kellemetlenségért.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 10.19 éve Nem érdekelnek az UW-hibák, admirális. A költözést akarom, és nem kifogásokat! De komolyra fordítva a szót, remélem, megoldódik a dolog. Marha bosszantó lehet, amikor egy ilyen hülyeség miatt nem megy valami, amit az ember akar. Részletekben elmenteni, vagy ilyesmi? Bár erre már biztos gondoltatok... Vagy ha mégsem, akkor azért, mert hülye ötlet.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 10.19 éve Szerző A mentés időközben sikerült, csak az új helyre való feltötés után, az ékezetes betűkkel akadtak gondok. Valami kódolási probléma. Legas ezen dolgozik.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 10.19 éve OFF Hehe... kódolási problémám nekem is van. A vendégkönyvemben az ő és az ű helyén csak kérdőjelek jelennek meg...
Hozzászólás ideje: 2006. Február 11.19 éve Szerző Legas! Az EPV topicban csak egy téma található, holott hétnek kellene lenni. EDIT: közben már meg is oldódott a probléma. Szerkesztve: 2006. Február 11.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Február 12.19 éve Szerző Tudna nekem valaki egy olyan programot ajánlani, amivel lehet pl. avatart készíteni? Szerkesztve: 2006. Február 12.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Február 12.19 éve Szerző Adobe Photoshop CS 2Szerintem. Az ősrégi 3.0-ás nem jó?
Hozzászólás ideje: 2006. Február 12.19 éve Az ősrégi 3.0-ás nem jó? Szerintem az is jó, bár még nem használtam A legrégebbi photoshop verzió amit használtam az a 6.0.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 12.19 éve Az ősrégi 3.0-ás nem jó? Avatar készítéshez tökéletes szerintem az is. Valami hír a kódolási hiba kiküszöböléséről? Vagy Legas mesterért morzsolgassam a rózsafüzéreket?
Hozzászólás ideje: 2006. Február 12.19 éve Szerző Valami hír a kódolási hiba kiküszöböléséről? Vagy Legas mesterért morzsolgassam a rózsafüzéreket? Szerintem egyenlőre várakozó állásponton van. Nem siet sose semmivel. Nekem is nehéz kivárnom a dolgot.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 13.19 éve Szerző Most látom csak, hogy a fórum még a születésnaposokat is kiemeli. Isten éltessen sokáig lokatelli!
Hozzászólás ideje: 2006. Február 13.19 éve De jó ötlet ez a szülinapi kiíró. Boldog születésnapot lokatelli!
Hozzászólás ideje: 2006. Február 13.19 éve Bejött az hogy él az új fórum, de mindig az uw-s oldalra irányít át ha rámegyek a linkre...
Hozzászólás ideje: 2006. Február 13.19 éve Obi1: az lehetetlen! Melyik link vezet az UW-s oldalra? :S
Hozzászólás ideje: 2006. Február 13.19 éve Szerző Elsimerésem Legas bátyónak! Végre sikerült átjönni az új helyre. Hamarosan regisztrált lesz a sagaforum.hu, de amíg ez megtörténik, ez lesz a cím.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 13.19 éve Háromszoros hurrá! Hip-Hip Hurrá! Hip-Hip Hurrá! Hip-Hip Hurrá!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.