Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Az normális hogy ha egy topikban hozzászólok, akkor utána néha lelkesen jelzi, hogy új hozzászólás történt? Mintha nem olvastam volna a sajátomat...
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Szerző Az normális sajnos. Nem normális. Nekem mindig kialszanak a lámpák, ha nincs olvasatlan hozzászólás a topikban. Két napja viszont nem... Nem szabad eltároltatni a rendszerrel a jelszót, és a felhasználónevet. Szerkesztve: 2006. December 13.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve De el szabad, akkor marad égve, hogyha rögtön a fórum főoldalára mész és előtte nem az adott fórumba. Tehát: téma -> fórum -> főoldal Így ha nincs olvasatlan hozzászólás, akkor nem is fog világítani.
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Nagyon jó ötlet, csak alapanyagom nincs hozzá. Zoli mit szólsz? Neked van anyagod? Hát, alapanyagom az sajnos nincs hozzá. És momentán ötletem se.
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Jaajj, ez a hamarosan... Vajon mi lesz a zárt kapuk mögött?!
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Engem nagyon szíven ütött ez a hamarosan. Piszokság volt lelkileg felkészültem egy jó kis Ody-s elemzésre, azt tessék. De kivárjuk
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Engem nagyon szíven ütött ez a hamarosan.Piszokság volt lelkileg felkészültem egy jó kis Ody-s elemzésre, azt tessék. De kivárjuk Coming soon on Swsaga...
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Szerző És már fenn is van. Jó szórakozást. Szerkesztve: 2006. December 20.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Az előbb alig bírtam feljönni. Remélem nem lesz megint szerveres probléma.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Utoljára! Hát asszem működőképes újra! Régi hozzászólások szerkesztésénél nem lesz jó, de az újaknál már igen. Szerkesztve: 2008. Június 28.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Utoljára! Hát asszem működőképes újra! Régi hozzászólások szerkesztésénél nem lesz jó, de az újaknál már igen. Zseni vagy! Szerkesztve: 2008. Június 28.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Szerző Zseni vagy! Az. De ezt már megcsinálta korábban. Nem ez a szürke sáv a végcél.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Hát nem tudom, de nekem ha szerkeszteni akarok egy spoileres kommentet, már nem ilyen zavarodotság lesz jellemző utánna a kommentre. És ez számomra szép haladás.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Csak nálam szórakozik az oldalsó banner? Eddig csak az EpII-es topicban, de most már sehol sem jön be az oldalsó banner és a forgatókönyv ikonok is belelógnak az avatar oszlopokba... Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Ilyen nálam is elő szokott néha fordulni de frissítés után elmúlik.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Lassú a neted Donát? Akkor szokott ilyen előfordulni. Frissítés után elmúlik.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Akkor nem tudom. Teljesen jól működik minden... Nálad lehet a hiba.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Nekem is mozog néha az oldalsó Banner és igy úgy néz ki, mintha palpinak 2 köpenye lenne de megoldható egy F11-es nagyítással Szerkesztve: 2006. December 30.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Ez script hiba. Majd írni kell egyet, ami automatán korrigálja az eltéréseket. Ez is sorba van véve... Egyébként 1024x768-as felbontásban, és firefoxal tökéletes az illeszkedés. Egyéb más esetben nem. De ezt már mintha írtam volna.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 2.18 éve Szerző Kamino csak rátok vár. Szerkesztve: 2007. Január 2.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Január 2.18 éve Most látom, már minden rendben van az oldalsó banerrel. Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Január 2.18 éve Szerző Most látom, már minden rendben van az oldalsó banerrel. Donát Eddig is rendben volt. Örülök, hogy megjavultál.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 10.18 éve Szerző Arra gondoltam, lehetne csinálni az oldalnak egy 'hír' szekciót is, amiből aztán lehetne ugorni ide, a fórumba. A fórum motor lehetőséget ad ilyen beavatkozásra, és már próbálgattuk is titokban. Ellenben egymagam ezt nem tudom csinálni. Olyan segítség kellene, aki megfelelően tud angolul, és sokat van neten. Amolyan szerkesztő féle, aki fordítaná és berakná a híreket. Tehát aki kedvet és affinitást érez egy ilyen feladathoz, az szóljon. Mint minden, ez is kezdeti stádiumban van, és a majdani érdeklődés dönti el mi lesz belőle. Szerkesztve: 2007. Január 10.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Január 10.18 éve Szerintem még olyan aktívan nem szállíngóznak a hírek. De szárnypróbálgatásnak jó, elsajátítani ennek az opciónak a használatát, mire beindulnak majd a hírhegyek.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 10.18 éve Én támogatom az ötletet, és még csinálnám is, mert sokat vagyok neten (már ha éppen van gépem), csak a megfelelő angol tudás rész kicsit necces :S
Hozzászólás ideje: 2007. Január 10.18 éve Szerző Szerintem még olyan aktívan nem szállíngóznak a hírek. De szárnypróbálgatásnak jó, elsajátítani ennek az opciónak a használatát, mire beindulnak majd a hírhegyek. Éppen azért kellene időben beindítani
Hozzászólás ideje: 2007. Január 10.18 éve Nekem tetszik az ötlet, csak sajna nem tudok tevékenyen benne részt venni, csak olvasóként. Se a neten nem keresgélek hírek után, se nyelvtudásom nincs hozzá
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.