Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Az normális hogy ha egy topikban hozzászólok, akkor utána néha lelkesen jelzi, hogy új hozzászólás történt? Mintha nem olvastam volna a sajátomat... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Az normális sajnos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 13. (szerkesztve) Az normális sajnos. Nem normális. Nekem mindig kialszanak a lámpák, ha nincs olvasatlan hozzászólás a topikban. Két napja viszont nem... Nem szabad eltároltatni a rendszerrel a jelszót, és a felhasználónevet. Szerkesztve: 2006. December 13. - Ody Mandrell Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Hozzászólás ideje: 2006. December 14. De el szabad, akkor marad égve, hogyha rögtön a fórum főoldalára mész és előtte nem az adott fórumba. Tehát: téma -> fórum -> főoldal Így ha nincs olvasatlan hozzászólás, akkor nem is fog világítani. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Nagyon jó ötlet, csak alapanyagom nincs hozzá. Zoli mit szólsz? Neked van anyagod? Hát, alapanyagom az sajnos nincs hozzá. És momentán ötletem se. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Jaajj, ez a hamarosan... Vajon mi lesz a zárt kapuk mögött?! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Engem nagyon szíven ütött ez a hamarosan. Piszokság volt lelkileg felkészültem egy jó kis Ody-s elemzésre, azt tessék. De kivárjuk Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Engem nagyon szíven ütött ez a hamarosan.Piszokság volt lelkileg felkészültem egy jó kis Ody-s elemzésre, azt tessék. De kivárjuk Coming soon on Swsaga... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 20. (szerkesztve) És már fenn is van. Jó szórakozást. Szerkesztve: 2006. December 20. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Az előbb alig bírtam feljönni. Remélem nem lesz megint szerveres probléma. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Utoljára! Hát asszem működőképes újra! Régi hozzászólások szerkesztésénél nem lesz jó, de az újaknál már igen. Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Utoljára! Hát asszem működőképes újra! Régi hozzászólások szerkesztésénél nem lesz jó, de az újaknál már igen. Zseni vagy! Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Zseni vagy! Az. De ezt már megcsinálta korábban. Nem ez a szürke sáv a végcél. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hát nem tudom, de nekem ha szerkeszteni akarok egy spoileres kommentet, már nem ilyen zavarodotság lesz jellemző utánna a kommentre. És ez számomra szép haladás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Csak nálam szórakozik az oldalsó banner? Eddig csak az EpII-es topicban, de most már sehol sem jön be az oldalsó banner és a forgatókönyv ikonok is belelógnak az avatar oszlopokba... Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Ilyen nálam is elő szokott néha fordulni de frissítés után elmúlik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Lassú a neted Donát? Akkor szokott ilyen előfordulni. Frissítés után elmúlik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hozzászólás ideje: 2006. December 30. 512-es, és eddig (1 év alatt) ilyen nem volt... Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Akkor nem tudom. Teljesen jól működik minden... Nálad lehet a hiba. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Nekem is mozog néha az oldalsó Banner és igy úgy néz ki, mintha palpinak 2 köpenye lenne de megoldható egy F11-es nagyítással Szerkesztve: 2006. December 30. - Darth Fuge Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Ez script hiba. Majd írni kell egyet, ami automatán korrigálja az eltéréseket. Ez is sorba van véve... Egyébként 1024x768-as felbontásban, és firefoxal tökéletes az illeszkedés. Egyéb más esetben nem. De ezt már mintha írtam volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. (szerkesztve) Kamino csak rátok vár. Szerkesztve: 2007. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Most látom, már minden rendben van az oldalsó banerrel. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Most látom, már minden rendben van az oldalsó banerrel. Donát Eddig is rendben volt. Örülök, hogy megjavultál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) Arra gondoltam, lehetne csinálni az oldalnak egy 'hír' szekciót is, amiből aztán lehetne ugorni ide, a fórumba. A fórum motor lehetőséget ad ilyen beavatkozásra, és már próbálgattuk is titokban. Ellenben egymagam ezt nem tudom csinálni. Olyan segítség kellene, aki megfelelően tud angolul, és sokat van neten. Amolyan szerkesztő féle, aki fordítaná és berakná a híreket. Tehát aki kedvet és affinitást érez egy ilyen feladathoz, az szóljon. Mint minden, ez is kezdeti stádiumban van, és a majdani érdeklődés dönti el mi lesz belőle. Szerkesztve: 2007. Január 10. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerintem még olyan aktívan nem szállíngóznak a hírek. De szárnypróbálgatásnak jó, elsajátítani ennek az opciónak a használatát, mire beindulnak majd a hírhegyek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Én támogatom az ötletet, és még csinálnám is, mert sokat vagyok neten (már ha éppen van gépem), csak a megfelelő angol tudás rész kicsit necces :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerintem még olyan aktívan nem szállíngóznak a hírek. De szárnypróbálgatásnak jó, elsajátítani ennek az opciónak a használatát, mire beindulnak majd a hírhegyek. Éppen azért kellene időben beindítani Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Na akkor majd msn-en megbeszéljük a konkrétumokat! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Nekem tetszik az ötlet, csak sajna nem tudok tevékenyen benne részt venni, csak olvasóként. Se a neten nem keresgélek hírek után, se nyelvtudásom nincs hozzá Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.