MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Ezek szerint nálam lehet valami probléma. Amikor kiírja a Critical errort, csak egy nagy fehérséget látok a fórum helyett. Meg talán olyasmit is, hogy nem elérhető az adatbázis. Ezt már csak utána figyeltem meg, mert még egyszer így jártam. Be szerettem volna ide lépni újra. De utána nem volt többé gond. Egyszeri vissza gombra nem reagált, és elveszett teljesen,amit írtam. Majd beírom még egyszer. Köszi az ötletet. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Ezek szerint nálam lehet valami probléma. Amikor kiírja a Critical errort, csak egy nagy fehérséget látok a fórum helyett. Meg talán olyasmit is, hogy nem elérhető az adatbázis. Ezt már csak utána figyeltem meg, mert még egyszer így jártam. Be szerettem volna ide lépni újra. De utána nem volt többé gond.Egyszeri vissza gombra nem reagált, és elveszett teljesen,amit írtam. Majd beírom még egyszer. Ez a Critical Erroros probléma már nálam is jelentkezett, szóval nem nálad van a hiba. Én mindig jegyzettömbe megírom előszőr a hozzászólásomat és onnan a ctrl+c/v technologiával bemásolom. Így nem vesznek el :wink: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Köszi az ötletet, ezt már jegyzettömben írom Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Help me Ody Van Kenobi vagy aki ráér... Szeretnék egy témát nyitni Kaminoról és a 66-os parancsról: hova ejtsem, a Klónok alá vagy a Sithek alá? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Szeretnék egy témát nyitni Kaminoról és a 66-os parancsról: hova ejtsem, a Klónok alá vagy a Sithek alá? Kaminó, klónok. Order 66, sith. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Na jó akkor pontosabban fogalmazok: A klón hadseregről, a háborúról egész a 66-os parancsig terjedő téma hova illik jobban? Igazából a kettő között van. A gyökere a 2. részben, sőt még korábban, a termése meg a 3. ban van a fának. Azért hajlok 2. részes témára mert ott kevesebb az altéma, viszont a végkifejlet a 3. ban van. Az egész sagára meg nem terjed ki csak eröltetve... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Na jó akkor pontosabban fogalmazok: A klónok főleg a harmadik részben mutatták meg magukat, tehát tedd oda. Csak a címe is inkább az EPIII utaljon. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Jó az ÚJ Grievous banner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Csak szegény Padme feje lett levágva... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Csak szegény Padme feje lett levágva... Nincs az levágva. Frissítsd egy párszor. Egyébként Simon Z. arany kezét dícséri az új munka. :41: Most nézem csak, hogy eléggé rémisztő lett az oldal ezzel a Grievous közelivel. :twisted: Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hát elég nehezen bújt elő a kicsike. Nem értettem milyen Grievousról beszéltek. Méltatlanul van hanyagolva a Griveus topik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Méltatlanul van hanyagolva a Griveus topik. Egyetértek. Csak rá kell nézni! Isteni manus/robot/valami ez. :hm: Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Nagyon jó a Grievous banner. Gratula SimonZ., és Ody. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Hát ez a Obi vs. Anakin banner k*rvajó!Az eddigi legjobb! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Örülök, ha tetszik Obi1. Elég friss munka. Már van választék, amiből lehet pakolni. A főbanner azonban továbbra is a szokott marad. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Iszonyat jó ez az Anakin és Obi-Wan banner :41: :41: Ez lett a kedvencem!!!!!!!!!!!! Remélem, sokáig láthatom még. Az Anakint ábrázoló képet szívesen beraknám a nevem alá avatarnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Az Anakint ábrázoló képet szívesen beraknám a nevem alá avatarnak. Íme: Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Tegnap este 23:15 körül elment a fórum egyáltalán nem jött be. Sokszor "szórakozik" nálam, Critical error-ral, vagy csak nem tölrődik be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Tegnap este 23:15 körül elment a fórum egyáltalán nem jött be. Sokszor "szórakozik" nálam, Critical error-ral, vagy csak nem tölrődik be. Valóban érdekes leállást produkált a fórum, magam sem tudtam mire vélni. Ez a critical error-os probléma elég érdekes, mert nálam ha 3-4-szer fordult elő eddig? Egyébként egy lapfrissítéssel gyorsan orvosolni lehet ezt a "problémát". lokatelli: milyen neted van? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Nekem nem emiatt nem jön be a fórum.Néha bejön, néha nem.Elöbb se jött be... "502 - a php script túllépte a futási időlimitet!" Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. ADSL-em van. Critical error után nekem is hamar megjavul, de többször volt, mint 4. Ma ez a legújabb hibaüzenet. Sokszor írta ki sokáig fél öttől mostanáig nem tudtam megnézni a fórumot, csak ezt írta ki: 502 - a php script túllépte a futási időlimitet! Amennyiben te vagy az oldal tulajdonosa optimalizáld a php kódot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. 502 - a php script túllépte a futási időlimitet! Amennyiben te vagy az oldal tulajdonosa optimalizáld a php kódot! Ez ellen nem lehet mit tenni, ugyanis az uw hibája... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Jó az új banner, de az előző jobban tetszett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Egyenlőre ezt kell szeretni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Erre a bannerre bizony ki kéne rakni egy 16-os karikát. Nekem nagyon tetszik ez is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Hozzászólás ideje: 2005. Július 31. Talán az eddigi legjobb banner... és ebben tényleg az összes kép tűéles. Az elöző bannernél voltak homályosabb részek is Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Ma egy ilyen hibaüzenetet kaptam, már harmadszor: "Proxy Error The document has moved here." SOk frissítés után jött csak helyre, kb 2 perc után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Lokatelli! Sajnos ezekkel nem tudok mit kezdeni, mert nem rajtam múlik. Együtt kell élni vele. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 5. Örülök, hogy tetszettek az újabb bannerek. Sajnos a nyersanyag minősége időnként korlátozó tényezőt jelent. A mostanit a bazinagy Screenthemes-sorozatból csináltam, filmkockák felhasználása nékül, ezért ilyen éles. Néha sajnos nekem sem jön be a fórum, vagy nagyon akadozik. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Ti biztos jobban tudjátok mit csináltok, hogy javítgatjátok a belső Bannereket. Én csak tájékoztató jelleggel mondom, hogy eddig csak a felső belső banner változott. Most viszont a baloldali banner váltorik, míg a felső maad ugyanolyan. Már csak össze kell hangolni a kettőt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Jaja.Így levágják mindig valakinek valamijét(pl Padme fejét, Vader kezét...). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.