Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

TOP16 #6 Emperor Palpatine vs. Bo-Katan Kryze

Star Wars Winter Madness TOP16 6 20 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább?

• Emperor Palpatine
    • Bo-Katan Kryze

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-11-24 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én megköszöntem Bo-nak a részvételt, nagyon szép eredményt ért el. Örülök, hogy túllépett az elmúlt években az animáció korlátain!

Palpatine-nak meg üzenem, hogy nem utoljára csalódott bennem, hisz a ahogy a Sagaban, úgy a szememben itt is buknia kell előbb, vagy utóbb! Alig várom! Persze imádom, de van két tippem neki a jövőjét illetően, hogy csalódni fog: :vader::kylo:. :death:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én Palpatine-ra szavaztam, a SAGA főgonoszaként nem kérdés, hogy neki kell továbbmennie. Kíváncsi leszek, hogy most érvényesül-e a "gonoszt meg kell állítani a végső győzelem előtt" narratíva, mint a legutóbbi szavazáson. :D 

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Donát írta:

Én Palpatine-ra szavaztam, a SAGA főgonoszaként nem kérdés, hogy neki kell továbbmennie. Kíváncsi leszek, hogy most érvényesül-e a "gonoszt meg kell állítani a végső győzelem előtt" narratíva, mint a legutóbbi szavazáson. :D 

Ahogy Kylo Rennél is írtam, zseniális főgonosz nélkül súlytalan lenne az egész harc a gonosz ellen, vagyis értékelni kell gonoszságban is ezt a minőséget, amit Palpatine képvisel. :D

Azonban a végén a jóknak kell nyerni, ez nem kérdés. :P

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Én biztosan a jóra hajlok majd. Ezért lesz nagyon kemény az Anakin/Ben vagy ha úgy tetszik Vader/Kylo meccs! Az egy elődöntő minőség, minimum!

Hozzászólás ideje:

Ha ez szépségverseny lenne, Bo-Katan Kryze simán behúzná. De ez nem szépségverseny, hanem a Winter Madness, és őrültség lenne részemről, ha egy ilyen szavazáson nem a Star Wars legfőbb és úgy szerintem alles zusammen az egész filmtörténelem egyik, ha nem a legjobb főgonoszára szavaznék. Szóval, akárcsak a Szenátus talpig becsületes és hajlíthatatlan gerincű, a nép érdekeit néző politikusai, én is csak azt tudom mondani: "Plapatine! Palpatine! Palpatine!"

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
47 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ha ez szépségverseny lenne, Bo-Katan Kryze simán behúzná. De ez nem szépségverseny, hanem a Winter Madness, és őrültség lenne részemről, ha egy ilyen szavazáson nem a Star Wars legfőbb és úgy szerintem alles zusammen az egész filmtörténelem egyik, ha nem a legjobb főgonoszára szavaznom. Szóval, akárcsak a Szenátus talpig becsületes és hajlíthatatlan gerincű, a nép érdekeit néző politikusai, én is csak azt tudom mondani: "Plapatine! Palpatine! Palpatine!ala cuzammejn

image.png

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Számomra az is meglepő hogy Bo-Katan idáig eljutott. Palpatine ezt a győzelmet csuklóból abszolválja.

Tiszta sor, egyetértek!

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon könnyű volt, mondjuk mindkét karaktert alapvetően kedvelem és érdekesnek találom, szóval komolyabb ellenérzés nem volt egyik oldalra sem, de ami könnyűvé teszi a választást, hogy finoman szólva sincsenek egy súlycsoportban. Pál Patine for the win!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hivatalos végeredmény:

Palpatine: 17

Bo-Katan: 3

Palpatine már 220 szavazatnál jár ezzel. Ez volt a 9. győzelme. Bo-Katan első játékában 40 pontot szerzett, 3 győzelmet aratott, és bejutott a top16-ba. Gratula neki. :clap:

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:

Jesszum pepi. Innen is lemaradtam? Nem emlékszem, hogy szavaztam-e. :o

Na jó. Szavaztam, mert Padméra emlékszem és egy napon volt. Csak észrevettem. 

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Meg tudod nézni szavaztál-e... Amúgy nem. 

Hát ez fura. :oops: Mind1, itt nem múlt rajta semmi. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.