Jump to content

TOP16 #6 Emperor Palpatine vs. Bo-Katan Kryze

Donát

Star Wars Winter Madness TOP16 6  

20 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább?

• Emperor Palpatine
    • Bo-Katan Kryze

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/24/2023 at 06:59 PM

Recommended Posts

Én megköszöntem Bo-nak a részvételt, nagyon szép eredményt ért el. Örülök, hogy túllépett az elmúlt években az animáció korlátain!

Palpatine-nak meg üzenem, hogy nem utoljára csalódott bennem, hisz a ahogy a Sagaban, úgy a szememben itt is buknia kell előbb, vagy utóbb! Alig várom! Persze imádom, de van két tippem neki a jövőjét illetően, hogy csalódni fog: :vader::kylo:. :death:

Én Palpatine-ra szavaztam, a SAGA főgonoszaként nem kérdés, hogy neki kell továbbmennie. Kíváncsi leszek, hogy most érvényesül-e a "gonoszt meg kell állítani a végső győzelem előtt" narratíva, mint a legutóbbi szavazáson. :D 

17 perccel korábban, Donát írta:

Én Palpatine-ra szavaztam, a SAGA főgonoszaként nem kérdés, hogy neki kell továbbmennie. Kíváncsi leszek, hogy most érvényesül-e a "gonoszt meg kell állítani a végső győzelem előtt" narratíva, mint a legutóbbi szavazáson. :D 

Ahogy Kylo Rennél is írtam, zseniális főgonosz nélkül súlytalan lenne az egész harc a gonosz ellen, vagyis értékelni kell gonoszságban is ezt a minőséget, amit Palpatine képvisel. :D

Azonban a végén a jóknak kell nyerni, ez nem kérdés. :P

2 órával ezelőtt, Donát írta:

Én biztosan a jóra hajlok majd. Ezért lesz nagyon kemény az Anakin/Ben vagy ha úgy tetszik Vader/Kylo meccs! Az egy elődöntő minőség, minimum!

Ha ez szépségverseny lenne, Bo-Katan Kryze simán behúzná. De ez nem szépségverseny, hanem a Winter Madness, és őrültség lenne részemről, ha egy ilyen szavazáson nem a Star Wars legfőbb és úgy szerintem alles zusammen az egész filmtörténelem egyik, ha nem a legjobb főgonoszára szavaznék. Szóval, akárcsak a Szenátus talpig becsületes és hajlíthatatlan gerincű, a nép érdekeit néző politikusai, én is csak azt tudom mondani: "Plapatine! Palpatine! Palpatine!"

Edited by Dzséjt
  • Vicces 3
  • Tetszik 2

47 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ha ez szépségverseny lenne, Bo-Katan Kryze simán behúzná. De ez nem szépségverseny, hanem a Winter Madness, és őrültség lenne részemről, ha egy ilyen szavazáson nem a Star Wars legfőbb és úgy szerintem alles zusammen az egész filmtörténelem egyik, ha nem a legjobb főgonoszára szavaznom. Szóval, akárcsak a Szenátus talpig becsületes és hajlíthatatlan gerincű, a nép érdekeit néző politikusai, én is csak azt tudom mondani: "Plapatine! Palpatine! Palpatine!ala cuzammejn

image.png

Ez nagyon könnyű volt, mondjuk mindkét karaktert alapvetően kedvelem és érdekesnek találom, szóval komolyabb ellenérzés nem volt egyik oldalra sem, de ami könnyűvé teszi a választást, hogy finoman szólva sincsenek egy súlycsoportban. Pál Patine for the win!

• Donát unpinned this topic