Hozzászólás ideje: 2008. November 3.16 éve Pedig nem. Erre javítottam: Ti pontosan olyanok vagytok, akikre szükségem van az 501-esek között. Ja, az a gond, hogy előtte nem töröltem a régit. Remélem, ez már jó: Igen, tényleg jó. swtcw.105.hdtv_aaf.zip Szerkesztve: 2008. November 3.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. November 3.16 éve Szerző Pedig nem. Erre javítottam: Ti pontosan olyanok vagytok, akikre szükségem van az 501-esek között. Amit ide felraktál, abban a régi van. Nézd meg. A szerkesztés után már jó! Szerkesztve: 2008. November 3.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Ehhez a részhez is lesz felirat? :D Nem Ody, szerintem direkt ezt a részt kihagyják
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Szerző Nem Ody, szerintem direkt ezt a részt kihagyják Neeeeeeee! :D Egyébként csak finoman próbáltam érdeklődni a dolgok állása felől.
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Ehhez a részhez is lesz felirat? :D Mi? Volt rész? Ne hülyéskedjetek! A frászt hozzátok rám. Szerkesztve: 2008. November 8.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Mi? Ma lesz rész? Ne hülyéskedjetek! A frászt hozzátok rám. Nem ma lesz, hanem tegnap volt
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve NYERS verzió, 18:30-ig lehet nyavalyogni. aAF. swtcw.106.hdtv_aaf_nyers.zip Szerkesztve: 2008. November 8.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Én miattam csúszik a felirat, mert pause-olva lektorálom a nyers húst. Elvileg elmondtam minden észrevételemet kolmilannak, a fordításban meg sok szerepet nem játszok ezeknél a részeknél, mert délelőtt még nem vagyok aktív, így péntek esték után, délre meg már a két GÉP megcsinálja az egész fordítást jóformán.
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Hát süssük meg! Megsült, lehet enni. Vályúhoz! Szerk.: javítva lett, előzetes fordítása, ilyesmi. Coce: Délre? Fél ötre, kikérem magamnak. Ha olyan gyors lennék, mint kudar, akkorra(fél ötre) jött volna ki a sült verzió. swtcw.106.hdtv_sdh.zip Szerkesztve: 2008. November 8.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Szerző Nagyon köszönöm én is a feliratot!! Nagyon gyorsak vagytok skacok.
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Nagyon köszönöm én is a feliratot!! Nagyon gyorsak vagytok skacok. Hát belefelezzük, Coce-val harmadoljuk a munkát, így gyorsan megy.
Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve Mikor lesz kész a 107-esé?? Hé, Odynál senki se lehet türelmetlenebb. Kicsit aggódok is miatta, hogy még semmi "asztalcsapkodás" se hírlik róla. Korábban ilyenkor már követelőzött.
Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve Az lesz itt is mint a torrent oldalakon? pár órája jött ki de már mindenki kérdezi h mikor lesz kész? Amint lesz angol felirat, nekiáll a brigád.
Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve Kicsit aggódok is miatta, hogy még semmi "asztalcsapkodás" se hírlik róla. Írta, hogy most nem ér rá, vasárnap délután tér vissza közénk
Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve Csak érdeklődésként írtam... Ody meg nincs itt, azért nyitotta meg a Duel-es fórumtémát, mert írta, hogy nem lesz...
Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve Csak érdeklődésként írtam...Ody meg nincs itt, azért nyitotta meg a Duel-es fórumtémát, mert írta, hogy nem lesz... Bocs és tudom. Nyugi nemsokára készen vagyunk!
Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve NYERS, és a szokásos. Az sdhhoz most nem készül felirat. Szerkesztve: 2008. November 15.16 éve - kolmilan
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.