Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Szerző Milán! Ugye az sdh- hoz is lesz felirat? Azt szedtem le mert egyszerűbb volt.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Milán! Ugye az sdh- hoz is lesz felirat? Azt szedtem le mert egyszerűbb volt. Szerintem nincs is más.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Szerző Szerintem nincs is más. A puskán az 'aaf' van kirakva.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve A puskán az 'aaf' van kirakva. Az az előző rész magyar felirata.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Nah hazaértem, fáradt vok mint a dög, de nekiállok a részemnek.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Szerző Az az előző rész magyar felirata. Nem arra gondoltam, hanem a listán szereplőre. Akkor még az volt kiírva hogy aaf, de most már látom, hogy átjavították sdh -ra.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Szerző Nah hazaértem, fáradt vok mint a dög, de nekiállok a részemnek. Az eleje már kész van?
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Szerző Á nagyon zsír csávók vagytok! :) Köszönöm! Szerkesztve: 2009. Január 17.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Január 17.16 éve Köszi srácok! Ember, nem kell képregényt olvassak, hogy hősöket lássak, elég feljönni a fórumra...
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve Melyikhez lesz felirat? Eddig shd (vagy mi) és fqm verziókat találtam.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve Szerző FQM. Linkeket mindjárt rakok a "Ne" hsz-be. Az sdh már majdnem lent van.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve Richtig én is azt kaptam le, mivel ahonnét én szedem, ott sem volt más.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve (Mindig készül felirat mindenhez, csak én most az fqm-et tartom a legjobbnak. Ha van valami más az sdh-n kívül [aaf, fqm, 2hd, 0tv] akkor azt töltsétek. Én igyekszem belinkelni. )
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve Hát én marha ritkán találtam sdh-n kívül más anyagokat. :S Az a legnépszerűbb általában.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve Most akkor jó lesz az sdh- is vagy töröljem? "Mindig készül felirat mindenhez..."
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve FQM. Linkeket mindjárt rakok a "Ne" hsz-be. Most azért megkönnyebbültem picit, mert azt szedtem le Már tanultam abból, hogy ne az SDH-t szedjem, hanem inkább a másikat, ha van
Hozzászólás ideje: 2009. Január 24.16 éve Most azért megkönnyebbültem picit, mert azt szedtem le Már tanultam abból, hogy ne az SDH-t szedjem, hanem inkább a másikat, ha van Én is mindig sdh-t szedek. nem lényeg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.