Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Köszi mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Lok Durd: Gyönyörű idő volt ma kirándulni, remélem jó túrátok volt. No és persze köszi szépen a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Kijárna már valami Óda a készítőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Web-DL-hez időzített felirat SWCW.S03E17.Ghosts.of.Mortis.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Phobos, köszi hogy megcsinálod a WEB-DL időzítéseket. Nagy terhet veszel le a vállamról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Phobos, köszi hogy megcsinálod a WEB-DL időzítéseket. Nagy terhet veszel le a vállamról Magamnak úgyis meg kell csinálnom, semmenyibe se kerül, hogy a kész fájlt feltegyem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Köszi a feliratot, Durd! Neked is, Phobos. Csak tudnám, hogy minek szenvedtem az időzítéssel. Mindegy, máskor majd megvárlak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Mindegy, máskor majd megvárlak. Ja, bocsi, VV-t néztem, közben nem időzítettem Ha Lok előbb kész van, mint a VV kezdete, előbb meg tudom csinálni. Kb. 5 perc és kész az időzítés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Mi ez a WEB DL-dolog? Homályosíts fel légyszi! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Köszi Phobos! Mi ez a WEB DL-dolog? Homályosíts fel légyszi! Köszi. Az elérhető legjobb minőségű TCW release. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. (szerkesztve) 1080p-s, vagy mi? akkor miért nem úgy hívják? tényleg vakon vagyok, de köszi a választ. Szerkesztve: 2011. Február 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Mi ez a WEB DL-dolog? A Web-DL HD minőség rész logók nélkül és valamelyest szebb, mint a sima 720p-s orenji. Az Apple iTunes-ról lehet letölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Oh! köszi! Remélem abból készülnek, majd a szinkronos dual HD-k! 16:9-esek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. (szerkesztve) A szinkronos dualosok ha jól emlékszem az angol Sky TV 1080p-s adásából szoktak készülni, de majd kenand megmondja miből is készíti. Később pedig amikor kijön a BD, akkor az a forrása. Szerkesztve: 2011. Február 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. THX a feliratot 1138szor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Magamnak úgyis meg kell csinálnom, semmenyibe se kerül, hogy a kész fájlt feltegyem Általában megcsinálom a OAR-BIÁ-hoz majd felpakolom valahova Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Úgy látszik a feliratos emberünk megint nincs otthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Úgy látszik a feliratos emberünk megint nincs otthon. Pedig most rossz idő van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Pedig most rossz idő van. Arra gondolok, aki eredetileg felteszi az angolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) És yeah! Van angol felirat. szerk: már két órája. Szerkesztve: 2011. Február 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Sajnos elég gagyi minőségű most az angol(értsd: fel van darabolva minden mondat), de bő egy óra és kész vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Sajnos elég gagyi minőségű most az angol(értsd: fel van darabolva minden mondat), de bő egy óra és kész vagyok vele. Tudunk várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Próbálok én is sietni majd az időzítéssel Bár ahhoz még meg kell nézni a részt is, szóval nem tudom mikor lesz majd kész, de ma biztosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Jól van fiúk, csak nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Kész is a mű. Az az igazság, hogy nem tudom, hogy jó e 720p-hez, légyszi valaki akinek az van meg mondja meg. SWTCW-3X18.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Kész is a mű. Az az igazság, hogy nem tudom, hogy jó e 720p-hez, légyszi valaki akinek az van meg mondja meg. Szuper vagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi Durd bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.