Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája 4 perccel korábban, csoli1138 írta:Vajon mit érezne majd Timothy Zahn?Mérhetetlen büszkeséget?Amúgy elkezdődött! Sok helyen olvasom, hogy bezzeg az ST milyen jól nézett ki, ahhoz képest ez a Mandi előzetes elég olcsójános.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Már megvolt a tv-ben, de most akkor is hihetetlennek tartom, hogy esetleg Thrawn admirális mint sw főgonosz a mozivásznon legyen előttem! Vajon mit érezne majd Timothy Zahn?Azt nemtom, de ha valóban így lesz remélem Mikkelsen kicsit fogyott/edzett a mozivászonra. Az a bélszerkezet, amit az Ahsokában prezentált kicsit Thrawn idegen a számomra.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Mérhetetlen büszkeséget?Amúgy elkezdődött! Sok helyen olvasom, hogy bezzeg az ST milyen jól nézett ki, ahhoz képest ez a Mandi előzetes elég olcsójános. Hurrá..Még jó, hogy én csak ide járok!3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:Azt nemtom, de ha valóban így lesz remélem Mikkelsen kicsit fogyott/edzett a mozivászonra. Az a bélszerkezet, amit az Ahsokában prezentált kicsit Thrawn idegen a számomra. Értem, pedig alapjában véve nem kövér ember. Szerintem elég lett volna viselni valami sztreccses alsó ruházatot, hogy megfogja amit kell, vagy egyszerűen olyan snittet nem rögzíteni, amin oldalról látszik egész alakban.De a perideai semmittevés is okozhatta. Na majd ha hazaér, ki lesz b@szva! Hőseinkkel! Szerkesztve: 4 órával korábban4 órája - csoli1138
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerintem ez a poszter az egyik legjobban sikerült, leghangulatosabb, ami valaha SW-produktumnak készült. Az SW 1978-as US Style D Drew Struzan poszterre meg retro Flash Gordon poszterekre emlékeztet. Hollywood aranykorára. Kicsit nekem már ilyen hangulatú volt az Indy 5 Tony Stella által készített posztere is, ami szintén nagyon ütős lett, de az darkosabb volt némileg. Ez a poszter most azt üzeni nagybetűsen: egy igazi kaland vár majd minket a moziban! Sokkal-sokkal jobb ez már most, mint a legtöbb Disney-éra SW produktum posztere, ahol azért voltak fércművek, különösen a The Rise of Skywalkernél, Kenobinál. Nekem a top talán még most is a The Last Jedi első teaser posztere. De ez lehet, hogy top 3-ban van.Ne feledjük, hogy Zeb mentén is kapcsolódhat a sztori az Ahsokás vonalhoz, elvégre Zeb be van jelentve az Ahsoka 2. évadára is, ez a Celebrationös Ahsoka concept art-előzetesből derült ki.A hutt testvéreknek és az egész huttos alvilági vonalnak nagyon örülök, méltatlanul alulhasználták őket a Bobában is. Ami nekem annyira nem adja, az ez az anzellanos vonal, egyrészt pont a legutolsó SW filmben is volt, másrészt meg valahogy minden ami a Mando 3. évadban volt, vagy ami arra emlékeztet, az nekem annyira nem volt nyerő. Már a TRoS, Mando s03 után kicsit unom az anzellaniak cukiskodását. De meglátjuk. A Mythosaur a Mando s03-ban el lett hintve és itt ezt a mandalori vonalat egyértelműen nem viszik tovább (se a Gideont, úgy néz ki, hála istennek, többször nem nézném meg, ahogy feltámad és legyőzik), amit annyira azért nem bánok, de azért még azt megnézném, ahogy a Mythosaur visszakerül akcióba. Az az egyetlen dolog, amit abból azért átmentenék. A hutt testvérekkel és az egész huttos témázással szerintem megnőtt az esélye Boba visszatérésének is, aki ilyen side-karakterként kiváló lenne.Várom nagyon a premiert, issszonyatosan jó lesz újra SW-t látni moziban.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.