Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, csoli1138 írta:

Vajon mit érezne majd Timothy Zahn?

Mérhetetlen büszkeséget?

Amúgy elkezdődött! D Sok helyen olvasom, hogy bezzeg az ST milyen jól nézett ki, ahhoz képest ez a Mandi előzetes elég olcsójános. lol2

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Már megvolt a tv-ben, de most akkor is hihetetlennek tartom, hogy esetleg Thrawn admirális mint sw főgonosz a mozivásznon legyen előttem! Vajon mit érezne majd Timothy Zahn?

Azt nemtom, de ha valóban így lesz remélem Mikkelsen kicsit fogyott/edzett a mozivászonra. Az a bélszerkezet, amit az Ahsokában prezentált kicsit Thrawn idegen a számomra. D

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mérhetetlen büszkeséget?

Amúgy elkezdődött! D Sok helyen olvasom, hogy bezzeg az ST milyen jól nézett ki, ahhoz képest ez a Mandi előzetes elég olcsójános. lol2

Hurrá..Még jó, hogy én csak ide járok!

3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Azt nemtom, de ha valóban így lesz remélem Mikkelsen kicsit fogyott/edzett a mozivászonra. Az a bélszerkezet, amit az Ahsokában prezentált kicsit Thrawn idegen a számomra. D

Értem, pedig alapjában véve nem kövér ember. Szerintem elég lett volna viselni valami sztreccses alsó ruházatot, hogy megfogja amit kell, vagy egyszerűen olyan snittet nem rögzíteni, amin oldalról látszik egész alakban.

De a perideai semmittevés is okozhatta. Na majd ha hazaér, ki lesz b@szva! wink Hőseinkkel! D

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a poszter az egyik legjobban sikerült, leghangulatosabb, ami valaha SW-produktumnak készült. Az SW 1978-as US Style D Drew Struzan poszterre meg retro Flash Gordon poszterekre emlékeztet. Hollywood aranykorára. Kicsit nekem már ilyen hangulatú volt az Indy 5 Tony Stella által készített posztere is, ami szintén nagyon ütős lett, de az darkosabb volt némileg. Ez a poszter most azt üzeni nagybetűsen: egy igazi kaland vár majd minket a moziban!

Sokkal-sokkal jobb ez már most, mint a legtöbb Disney-éra SW produktum posztere, ahol azért voltak fércművek, különösen a The Rise of Skywalkernél, Kenobinál. Nekem a top talán még most is a The Last Jedi első teaser posztere. De ez lehet, hogy top 3-ban van.

Ne feledjük, hogy Zeb mentén is kapcsolódhat a sztori az Ahsokás vonalhoz, elvégre Zeb be van jelentve az Ahsoka 2. évadára is, ez a Celebrationös Ahsoka concept art-előzetesből derült ki.

A hutt testvéreknek és az egész huttos alvilági vonalnak nagyon örülök, méltatlanul alulhasználták őket a Bobában is. Ami nekem annyira nem adja, az ez az anzellanos vonal, egyrészt pont a legutolsó SW filmben is volt, másrészt meg valahogy minden ami a Mando 3. évadban volt, vagy ami arra emlékeztet, az nekem annyira nem volt nyerő. Már a TRoS, Mando s03 után kicsit unom az anzellaniak cukiskodását. De meglátjuk. A Mythosaur a Mando s03-ban el lett hintve és itt ezt a mandalori vonalat egyértelműen nem viszik tovább (se a Gideont, úgy néz ki, hála istennek, többször nem nézném meg, ahogy feltámad és legyőzik), amit annyira azért nem bánok, de azért még azt megnézném, ahogy a Mythosaur visszakerül akcióba. Az az egyetlen dolog, amit abból azért átmentenék.

A hutt testvérekkel és az egész huttos témázással szerintem megnőtt az esélye Boba visszatérésének is, aki ilyen side-karakterként kiváló lenne.

Várom nagyon a premiert, issszonyatosan jó lesz újra SW-t látni moziban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.