Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szépek Ody, azért hívják digibook-nak, mert a könyv a lemezek tartója Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szépek Ody, azért hívják digibook-nak, mert a könyv a lemezek tartója Azt tudom, de nekem ilyen még nem volt eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Másnak se nagyon, mert ez új dolog Viszont jó hamar megkaptad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Másnak se nagyon, mert ez új dolog Viszont jó hamar megkaptad Totál ledöbbentem rajta! De nagyon örültem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Egész jól néz ki Jó lenne más kiadványokat is így látni, pl. a hat filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Egész jól néz ki Jó lenne más kiadványokat is így látni, pl. a hat filmet Bizony én is nagyon örülnék neki. Még meg sem köszöntem Pildinek a segítséget amit a beszerzésben nyújtott! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szívesen. Tényleg nagyon szép az egész csomag, abszolút megérte az árát már csak a külcsíny miatt is, a beltartalom minősége meg biztosan nem fog kívánnivalót hagyni maga után. Egyébként hihetetlen, milyen hamar ideért, hiszen még két hete sincs, hogy megrendeltük. Ennyire gyors az Amazon talán még sosem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szívesen. Tényleg nagyon szép az egész csomag, abszolút megérte az árát már csak a külcsíny miatt is, a beltartalom minősége meg biztosan nem fog kívánnivalót hagyni maga után.Egyébként hihetetlen, milyen hamar ideért, hiszen még két hete sincs, hogy megrendeltük. Ennyire gyors az Amazon talán még sosem volt. Valami német címke volt rajta. De szerintem csak ott rakodták át. Egyébként érdekes mert az van ráírva, hogy USA -n és Kanadán kívül nem lehet kereskedelmi forgalomba hozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Mindig Németországon keresztül jönnek a csomagok. És számomra annyira érthetetlen, hogy kerülne ugyanaz a dolog kétszer annyiba, ha onnan rendelném meg, mint az USA-ból, ami sokkal messzebb van... Még a szállítási költség is több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nagyon jól néz ki ez a kis csomag, Ody, irigyellek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. A DVDextra feltett pár kérdést a Pro Videonak, köztük ezt is: (DVDE) - Számíthatunk-e a Klónok háborúja sorozat magyar vonatkozású megjelenésére? (PV) - Tervezzük, de a megjelenés még nem biztos. Ha nem jelenik meg és rájuk küldöm a régi Oldie-Terminátort Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Nem lesz kegyelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Nem lesz kegyelem. Csak ennyit írj meg nekik ímélben, és tuti ki fogják adni, ha meglátják, hogy ki is vagy te valójában! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Jaja, rögtön DTS magyar szinkront dobnak rá az tuti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Csak vigyázz nehogy újraszinkronizálva adják ki, ha rájuk ijesztesz, nem akarok Romantika csatorna féle szinkronminőséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Csak vigyázz nehogy újraszinkronizálva adják ki, ha rájuk ijesztesz, nem akarok Romantika csatorna féle szinkronminőséget Egy fityfenét. Visszatérünk a retróra. Pozsgay moton hangján fog mindenki megszólalni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Egy fityfenét. Visszatérünk a retróra. Pozsgay moton hangján fog mindenki megszólalni Úgy legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. (PV) - Tervezzük, de a megjelenés még nem biztos.Én is sok mindent tervezek de nem biztos, hogy sikerül. Pffff.....ezzel nem mondtak semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Holnap rávetem magam az első évadra, aztán majd jövök egy alapos kritikával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. (szerkesztve) Holnap rávetem magam az első évadra, aztán majd jövök egy alapos kritikával. Mi az, hogy rá veted? Már jó ideje megvan a TV és lejátszó és még csak most veted rá magad? Én a helyedbe még dolgozni se mentem volna ha 1) ilyen rendszerem lenne 2) így szeretném az 1. évadot, mint te Szerkesztve: 2009. December 23. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Mi az, hogy rá veted? Már jó ideje megvan a TV és lejátszó és még csak most veted rá magad? Én a helyedbe még dolgozni se mentem volna ha 1) ilyen rendszerem lenne 2) így szeretném az 1. évadot, mint te Sajnos ez nem így működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Már jó ideje megvan a TV és lejátszó és még csak most veted rá magad? Figy, legalább ma megteheti, míg mások összedobják a karácsonyt, és a s*gge alá tesznek mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Figy, legalább ma megteheti, míg mások összedobják a karácsonyt, és a s*gge alá tesznek mindent Majd jól nyakonváglak így Karácsonykor. Majd délután fogom elkezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Képes lennél ilyenkor? Jó filmezést, majd estére én is kinézek valami jó kis filmet magamnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Képes lennél ilyenkor? Jó filmezést, majd estére én is kinézek valami jó kis filmet magamnak Ááááá dehogy. Megjöttek tesómák, így csúszik a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Sebaj, még van három nap hétfőig, egyik nap csak le tudsz ülni, és megnézni az első évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Sebaj, még van három nap hétfőig, egyik nap csak le tudsz ülni, és megnézni az első évadot Nagyon necces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Akkor majd szilveszterkor és újévkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Nos hát. Kivégeztem az első lemezt (EP1-7). Mit is mondhatnék....szenzációs volt! Kb. úgy az ötödik másodperctől beszippantott az egész. Olyan háttér infók vannak a lemezen amik messze túlmutatnak az anno bemutatott kommentárokon. Itt valóban az egyes epizódok megszületésébe pillanthatunk bele a kezdeti szkeccsektől a végső változatig. A legtöbbet Filoni, Gilroy és a látványtervező srác szerepel, de feltűnik természetesen Matthew Wood is. Maga a lemez felépítése és a menük nagyon szépek, nem lehet egy lapon említeni a mozifilm DVD -s kiadásán tapasztalt igénytelenséggel. A rendezői változatok is tartogatnak apróbb meglepetéseket, de volt ahol csak egy szót változtattak meg. Jogosan érezheti úgy az epizódok megtekintése után bárki, hogy eddig még nem látta ezt a sorozatot. Elnézve a minőséget, nem elehet elég hangosan követelni a filmek nagy felbontású kiadását! Ide vele azonnal! De addig is ez a kiadvány marad az SW csúcsa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. A rendezői változatok is tartogatnak apróbb meglepetéseket, de volt ahol csak egy szót változtattak meg. Erről lehetne egy kicsit részletesebben is? Melyik rész és hogyan változott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.