Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szívesen. :) Tényleg nagyon szép az egész csomag, abszolút megérte az árát már csak a külcsíny miatt is, a beltartalom minősége meg biztosan nem fog kívánnivalót hagyni maga után.

Egyébként hihetetlen, milyen hamar ideért, hiszen még két hete sincs, hogy megrendeltük. Ennyire gyors az Amazon talán még sosem volt. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szívesen. :) Tényleg nagyon szép az egész csomag, abszolút megérte az árát már csak a külcsíny miatt is, a beltartalom minősége meg biztosan nem fog kívánnivalót hagyni maga után.

Egyébként hihetetlen, milyen hamar ideért, hiszen még két hete sincs, hogy megrendeltük. Ennyire gyors az Amazon talán még sosem volt. :D

Valami német címke volt rajta. De szerintem csak ott rakodták át. Egyébként érdekes mert az van ráírva, hogy USA -n és Kanadán kívül nem lehet kereskedelmi forgalomba hozni. :D
Hozzászólás ideje:

Mindig Németországon keresztül jönnek a csomagok. És számomra annyira érthetetlen, hogy kerülne ugyanaz a dolog kétszer annyiba, ha onnan rendelném meg, mint az USA-ból, ami sokkal messzebb van... Még a szállítási költség is több.

Hozzászólás ideje:

A DVDextra feltett pár kérdést a Pro Videonak, köztük ezt is:

(DVDE) - Számíthatunk-e a Klónok háborúja sorozat magyar vonatkozású megjelenésére?

(PV) - Tervezzük, de a megjelenés még nem biztos.

Ha nem jelenik meg ;) és rájuk küldöm a régi Oldie-Terminátort :D

Hozzászólás ideje:
Csak vigyázz nehogy újraszinkronizálva adják ki, ha rájuk ijesztesz, nem akarok Romantika csatorna féle szinkronminőséget ;)
Egy fityfenét. Visszatérünk a retróra. Pozsgay moton hangján fog mindenki megszólalni :D
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Holnap rávetem magam az első évadra, aztán majd jövök egy alapos kritikával. ;)
Mi az, hogy rá veted? Már jó ideje megvan a TV és lejátszó és még csak most veted rá magad? :)

Én a helyedbe még dolgozni se mentem volna ha 1) ilyen rendszerem lenne 2) így szeretném az 1. évadot, mint te :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mi az, hogy rá veted? Már jó ideje megvan a TV és lejátszó és még csak most veted rá magad? :)

Én a helyedbe még dolgozni se mentem volna ha 1) ilyen rendszerem lenne 2) így szeretném az 1. évadot, mint te ;)

Sajnos ez nem így működik.
Hozzászólás ideje:
Már jó ideje megvan a TV és lejátszó és még csak most veted rá magad? ;)

Figy, legalább ma megteheti, míg mások összedobják a karácsonyt, és a s*gge alá tesznek mindent :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nos hát. Kivégeztem az első lemezt (EP1-7). Mit is mondhatnék....szenzációs volt! Kb. úgy az ötödik másodperctől beszippantott az egész. Olyan háttér infók vannak a lemezen amik messze túlmutatnak az anno bemutatott kommentárokon. Itt valóban az egyes epizódok megszületésébe pillanthatunk bele a kezdeti szkeccsektől a végső változatig. A legtöbbet Filoni, Gilroy és a látványtervező srác szerepel, de feltűnik természetesen Matthew Wood is. Maga a lemez felépítése és a menük nagyon szépek, nem lehet egy lapon említeni a mozifilm DVD -s kiadásán tapasztalt igénytelenséggel.

A rendezői változatok is tartogatnak apróbb meglepetéseket, de volt ahol csak egy szót változtattak meg. Jogosan érezheti úgy az epizódok megtekintése után bárki, hogy eddig még nem látta ezt a sorozatot. Elnézve a minőséget, nem elehet elég hangosan követelni a filmek nagy felbontású kiadását! Ide vele azonnal! De addig is ez a kiadvány marad az SW csúcsa!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.