Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. A borító mindig marketing szempontok alapján készül el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. A borító mindig marketing szempontok alapján készül el. Érdekes akkor, hogy az első évadban miért pont Cody került a borítóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Ő is marketing szempontit képviselt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Nagyon jól néz ki a kiadvány és jó ára is van(kb 10000 ft). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Úgy tűnik, újra kiadják a 2. évadot 4 darabban, lemezenként 999-ért. Azon kívül, hogy így a teljes évad 1000 forinttal olcsóbb, nem sok értelmét látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. De legalább pofásak a borítók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Ez az egyetlen pozitívum ami elmondható a kiadványról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Szerintem ez viszont nagyon jó húzás, mert a szegényebbek szerintem majd ezt veszik meg. Még azt is megtehetik, hogy nem veszik meg a teljes évadot egyszerre, hanem apránként. Igen, ez egy kíváló ötlet a forgalmazótól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Nekem még csak az 1. évad van meg eredetiben, így választhatok, melyik 2. évados verziót veszem meg. Az új kiadás mellett szól, hogy egy ezressel olcsóbb, és a borítói is sokkal mutatósabbak. Viszont nem mutatna valami szépen a mozifilm és a komplett 1. évad mellett a 4 részletre darabolt 2. évad. Díszdobozzal esetleg. Egyébként nem éri meg külön megrendelni, mivel akkor a postaköltséget is egyesével kell fizetni, és máris nem hogy olcsóbb, hanem drágább a teljes évados kiadásnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Nem kell feltétlenül megrendelni, gondolom megfelleő üzletekben is lehet majd kapni, pl. Tesco, Cora, Media Markt... Így nem kell postaköltséget sem fizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. (szerkesztve) Remélem ez "erőgyűjtés" a 3. évad magyar megjelenéséhez, mely ősszel lenne esedékes. (Tényleg írok is egyet a Pro Videónak! ) A kiadást feleslegesnek tartom, mert akinek kellett, az már megvette, az ún. szegények ill. a szegényebbek meg 1000/db ért sem vesznek eredeti dvd-t. Szerkesztve: 2012. Szeptember 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Nekem is kell, mégse tudtam még megvenni... Ha tényleg csak az árkülönbség miatt adják ki újra, egyszerűbb lett volna leárazni az eredetei kiadványt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Na hölgyek és urak nagyon gyors válasz érkezett a Pro-Video képviselőjétől! Sajnos a válasz már olyan, amilyen..(negatív) de azért íme: "Tisztelt ..., Sajnos idén már nem várható a 3. évad kiadása és a jövőre nézve sem tudok semmi pontosat adni, mert még egyeztetés alatt áll a kiadás. Addig is jó szórakozást kívánunk, a 2012. szeptember 19-én megjelenő 2.évad kiadásaihoz. Üdvözlettel, ..." Nos, köszönjuk. A jó szórakozás ehhez már 3 éve!! megvolt, jöhet az ötödik évad, a harmadik meg marad egyelőre kalóz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Nekem itt sorakoznak a polcon a BD kiadványok, és lassan jön hozzá a negyedik évad is. Apropó, hétvégén talán végre sikerül összedobnom a harmadik BD "kritikáját". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. (szerkesztve) Nekem itt sorakoznak a polcon a BD kiadványok, és lassan jön hozzá a negyedik évad is. Apropó, hétvégén talán végre sikerül összedobnom a harmadik BD "kritikáját". Tudom begyűjtötted a külföldi BD-t, de nekem a szinkron is kell és nem bánom, ha egy magyar kiadás van a polcomon. Magyar vonatkozásuk hiányában nekem eszerint a továbbiak kimaradnak, így méginkább szomorú hír amit alább közzé tettem. A jó hír persze, hogy mi lemaradni nem fogunk semmiről és talán a CN is folytatja itthon is majd tavasszal, de szívesen hódoltam volna tovább az eredeti star wars dvd-k gyűjtésének. Szerkesztve: 2012. Szeptember 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. No igen...de mit tegyünk ha nincs magyar BD kiadás? Megvesszük külföldről, féláron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. De legalább pofásak a borítók. Lehet tudni, hogy mikor adják ki újra a 2. évadot. Ja és a 3. évad dvd megjelenéséről tud valaki bármit is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. 5 hozzászólással alább olvashatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. (szerkesztve) Ennek szintén hihetetlenül sok értelme van, de úgy döntöttek, kiadják a 4. évad utolsó 4 részét, azaz a Maul-szálat egy különálló DVD-n, Darth Maul Returns címen. Az "oka", hogy időben fel tudjuk frissíteni az emlékeinket az 5. évados Maul-szálig. De mivel csak október 23-án jelenik meg a 4. évad DVD-n, erre nem lesz alkalmunk szeptember végéig, mert ugye mindannyian kizárólag a tv-ben nézzük a részeket, az újranézés pedig csak eredetiben megvásárolt DVD-ken lehetséges. Az legalább erről a kiadásról is elmondható, hogy a borítója jól mutat... Szerkesztve: 2012. Szeptember 7. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Ennek csak akkor lenne csöpp értelme, ha előbb jönne mint az évad premier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Szeptember 11-én jelenik meg, az 5. évadpremier előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Így kicsit más a leányzó fekvése, de egyértelmű a cél... Én biztos nem veszem meg. Jó nekem egyben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Gyerekek..., erre szoktam én mondani, hogy "cukrozzák a taknyot". Még úgy is több értelme lett volna, ha a 3. évados Nightsisters szállal kezdik és akkor legalább 7 rész lenne. Ráadásul ebben a 4-esben a Massacre és a Bounty nem igen köthető Maulhoz, nemúgy a Witches of the Mist vége... Szóval a magyar 2. évad darabolt kiadása után megmutatta az "őshaza" is hogy tud nagy baromságot csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Lesz aki megveszi, efelől ne legyen kétséged. Ez a "cukrozzák a taknyot" nagyon paraszt, hol hallottad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Lesz aki megveszi, efelől ne legyen kétséged. Ez a "cukrozzák a taknyot" nagyon paraszt, hol hallottad? Nálunk épült be a munkahelyi szlengbe. Egyik kolega hozta valahonnan. Szerintem igen találó, mert attól, hogy cukrozzák, ugye az még takony. És nem is túl obszcén. Tessék terjeszteni. Nem egy helyzetre ráillik sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. A kiadást feleslegesnek tartom, mert akinek kellett, az már megvette, az ún. szegények ill. a szegényebbek meg 1000/db ért sem vesznek eredeti dvd-t. Már az első évadot is árulták különszedve ezres csomagokban és annak is nagy sikere volt. Ez föleg az impulzusvásárlókat tudja bevonni, akik meglátják, hogy össz-vissz egy ezres és lehet akkor is beteszi a kosárba ha egyébként még a Star Wars filmeket se látta. Egyébként ez a négyes epizódonkénti kiadás külföldön is megjelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Ráadásul ott van az örök opció, ami minden kereskedelmi terméket jellemez: nem kötelező megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Sajnos a beígért kritikából ma már nem lesz semmi. Remélem holnap be tudom pótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Már az első évadot is árulták különszedve ezres csomagokban és annak is nagy sikere volt. Ez föleg az impulzusvásárlókat tudja bevonni, akik meglátják, hogy össz-vissz egy ezres és lehet akkor is beteszi a kosárba ha egyébként még a Star Wars filmeket se látta. Egyébként ez a négyes epizódonkénti kiadás külföldön is megjelent. Ráadásul ott van az örök opció, ami minden kereskedelmi terméket jellemez: nem kötelező megvenni. Jól van értelek titeket, akkor csak annyit írok, hogy az én szempontomból felesleges kiadások ezek. (És talán magam mellé vehetem az igazi rajongókat, akik anyagilag megtehetik, hogy premierkor vásároljanak) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. No, csak megszületett egy rövid összegzés. TCW 3. évad BD kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.