Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Jelentem megjött a TCW negyedik évad BD az USA -ból, és nem kellett vámot fizetni! Jó szórakozást kívánok hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Köszi Frenkie, meg is van a hétvégi program. Full HD és DTS-HD -ban az Umbara haza fog vágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Köszi Frenkie, meg is van a hétvégi program. Full HD és DTS-HD -ban az Umbara haza fog vágni. Nincs is jobb egy ilyen hétvégi programnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nincs is jobb egy ilyen hétvégi programnál. Már régóta fenem rá a fogam, most végre megjött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. (szerkesztve) Már régóta fenem rá a fogam, most végre megjött. Jól néznek ki. Szerkesztve: 2012. November 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megnéztem az első lemez kisfilmjét a Mon Cala trilógiáról. Hogy ezek mit leműveltek. Négyen ültek össze, és amolyan mini audiokommentárral nyomták végig a zegészet. Sok poén, és sok élcelődés is volt benne. Nem is tudtam, hogy Killian Plunket a TCW stáb "Llew" -e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. (szerkesztve) Meg volt ma este a Lee-char trilógia. Mit mondjak...beszippantott. Filmszerű hatás, effektek, zene és sztori nagyon egyben volt. Most látszik igazán milyen hatalmas színvonalon áll ez a sorozat a maga nemében. Szerkesztve: 2012. November 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Megnéztem az első lemez kisfilmjét a Mon Cala trilógiáról. Hogy ezek mit leműveltek. Négyen ültek össze, és amolyan mini audiokommentárral nyomták végig a zegészet. Sok poén, és sok élcelődés is volt benne. Nem is tudtam, hogy Killian Plunket a TCW stáb "Llew" -e Tehát megy a magyaros nyavajgás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Á ez közel se az a stílus. Poénkodnak főleg, érdemes lenne megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megkérkezett a friss ropogós negyedik évados Blu-Ray kritika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megmondom az őszintét (bénafalvi indítás)....már azon gondolkodtam, hogy hagyom a csudába ezt a fórumot, mert annyit késett a TCW BR kritika, de most mégis kapott egy esélyt a saga fórum. Ody, jó kritikát írtál, de lehettt volna még hosszabb. Annyira bele tudod vinni az embert az élményeidbe, hogy öröm azokkal azonosulni. Való igaz, a BR kiadáshoz nem ér fel a netről leszedett verziók tömkelege, ebben egyet kell értenem. Ugyanakkor senki ne érezze magát kellemetlenül, hiszen ezek a kiadványok igen drágák és nem kisebb rajongó az, aki hozzám hasonlóan élvezkedik a WEB-DL verziókon. Szülinapomra magam is beszereztem az első 3 évad BR kiadását és bizonyára ez som fog hiányozni a repertoáromból. Nagyszerű lett a 4. évad de most többet nem írok, fontosabb dolgom van....az 5. évadot kell néznem. Köszönjük a kritikát! Többet, többet....még többet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Köszi Zééé! Nem lekicsinylésből mondtam a netes verziókat (hisz én is azokat nézem amíg nincs meg az eredeti), csupán tény megállapításként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Köszi Zééé! Nem lekicsinylésből mondtam a netes verziókat (hisz én is azokat nézem amíg nincs meg az eredeti), csupán tény megállapításként. Tudom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Jó kis írás Ody. Ilyenkor mindig kedvet kapok a megnézéshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Köszi Frenkie! Nem is titkolt célom a kedvcsinálás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Ezen most lehidaltam. Mikor jelent meg ez a kiadvány? Szó sem volt róla. Azt hittem csak dvd-n jelent meg. Nem is drága. http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=10383&VID=066-341147049-49227629767772268 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Oda van írva: 2009. JANUÁR 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Én is meglepődtem, hogy ez kimaradt nálad Frenkie. Én szinte azonnal megvettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Oda van írva: 2009. JANUÁR 26. Tényleg most látom. Én is meglepődtem, hogy ez kimaradt nálad Frenkie. Én szinte azonnal megvettem. Totál meg voltam róla győződve hogy csak dvd-n jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Nem tudja valaki, hogy mi van a 3. évad DVD megjelenésével? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Ha eddig nem jött ki, akkor sajnos nem valószínű, hogy a közeljövőben meg fog jelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Ha eddig nem jött ki, akkor sajnos nem valószínű, hogy a közeljövőben meg fog jelenni. Ki lehet a forgalmazó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Ki lehet a forgalmazó? A ProVideo forgalmazza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Annak hátterében, hogy a harmadik évad megjelenése késik (elmaradt), az állhat, hogy az itthoni elég ramaty DVD-eladási statisztikák miatt a kiadók kénytelenek valahogyan csökkenteni a veszteségeiket. S ennek legegyszerűbb módját a sorozatok törlésében látják, azok kevésbé értékesíthetőek. Legalábbis ez volt a lényege egy online bolt fórumában olvasható pár héttel (hónappal) ezelőtti postoknak. S ez a tendencia már most is megfigyelhető: kevesebb sorozat jelenik meg a korábbiakhoz képest, talán csak az IC folytatja a HBO-s sorozatait. A TCW esetében talán még a Disney-felvásárlás is közrejátszhatott, a ProVideo esetleg már nem vállalta a megjelentetést ilyen körülmények között. De a remény hal meg utoljára, s talán a Disney másként dönt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Éljen az Amazon! Csak kár, hogy ezzel sokan nem élhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Amúgy az 5. évad lesz blu ray-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Reméljük lesz! Én már nagyon várom a bejelentést, ami eddig még várat magára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Talán tartják a szokásos dátumot, és októberben kiadják. A borítója már egyszerűen Ahsoka ábrázolásáért ordít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. (szerkesztve) Ezeket találtam...Kamugyanús mind, de legalább érezzük kb hogy nézhet majd ki. Ahsokát szeretném én is, de elfogultságom révén egy Obi-wanos is beleférne.. És bónuszba bedobom saját rajongói dvd borítómat... s5dvd1.zip Szerkesztve: 2013. Június 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerintem biztos, hogy kamu, mert olyan összeollózottnak tűnnek, bár meg kell hagyni, nem néznek ki rosszul. Kíváncsi vagyok, hogy ezúttal ki lesz rajta, de Ahsoka immár tényleg megérdemelne egy borító szereplést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.