Ugrás a kommentre

Jecki Lon padawan


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

1 órával ezelőtt, Wilde írta:

 

Nekem ez inkább ilyen barátságos zrikálásnak tűnik, nem tudjuk milyen nexusban voltak régebben. Yord kicsit bohókásabbnak tűnik, Jecki meg fiatal kora ellenére is nagyon komoly, ahogy Sollal beszélt abból is nekem az jött le, hogy nagyon elkötelezett a jedik útja iránt. Szóval ezt egy ilyen pedáns vs. hebrencs dinamikának tűnik, ami közöttük van, de ha konkrét döntési helyzetben kellene valakinek parancsnokolni és Yord van ott meg Jecki, akkor szerintem Yord szava lenne a döntő... még ha Jecki esetleg nem is értene egyet vele és az ő elképzelése működőképesebb is lenne. :) 

Yord szerintem kissé okoskodó, talán még arrogánsnak is mondanám, de abszolút szerethetően. :) Számomra nagyon jól eltalált karakter. Régen minden Jedi szinte egyforma volt, itt pedig már most egyéniségeket látunk!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

53 perccel korábban, Pildi írta:

Egyébként Jecki fiatalabbnak tűnik, és ha ő Sol új tanítványa Osha távozása után, akkor időrendben is úgy jön ki, hogy fiatalabb Yordnál, aki kb. Oshával egyidős. De simán lehet, hogy a fiatalabb padawan a rátermettebb és átgondoltabban cselekvő, s nem az idősebb, aki már lovag (biztos szerencséje volt, és valahogy átcsúszott a vizsgán :D).

 

Akár a vizsgák, meg egy padawan érettségének megítélése is lehet máshogy fest ebben az időben, meg itt elképzelhető, hogy a Jedi Tanácsban is más hangulat uralkodik. Ez egy új világ és már most észre lehet venni eltéréseket az altalunk ismert prequel-es jediktől. Most, hogy a következő részben Vernestra visszahívta Solt, lehet jobban is belelátunk majd a jedik belső működésébe ebben a korszakban. 

 

29 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Yord szerintem kissé okoskodó, talán még arrogánsnak is mondanám, de abszolút szerethetően. :) Számomra nagyon jól eltalált karakter. Régen minden Jedi szinte egyforma volt, itt pedig már most egyéniségeket látunk!

 

Az biztos, hogy valahogy szabadabbnak, emberibbnek tűnnek ezek a jedik és ebben az is benne van, hogy adott esetben sötét tikaik is vannak, mint láthattuk Torbin gyötrő bűntudatát, de mégis egy felszabadultabb Rendnek tűnik ez. Yord ráadásul nagyon jól egészítiki a többi szereplőt, teljesen más tónust kapott, mint a többiek, nem az a tipikus jedi, de pont ezért jó. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...
19 perccel korábban, Darth Sky írta:

Asszem ez is sokaknál kiveri majd a biztosítékot.

Ez olyan mint amikor kitalálták, hogy Finn és Poe egy pár lesznek. :D 

 

Még az se biztos, hogy Jecki túléli az ötödik részt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez spoileres topik, ide nem kell a kapcsoló. :) 

 

Kb. annyi ha jól értem, hogy Jecki esetleg mélyebb érzéseket táplál Osha iránt, de mivel Jedi ez eleve tiltott. Ez csak a színésznő véleménye amúgy. Egyébként nem lenne meglepő, ismerve a HR regényekben gyakran előforduló, de soha nem előtérbe tolt homoszexualitást. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hogy mi a színésznő vagy egy alkotó magánvéleménye, az ugyanannyit számít, mint a mi véleményünk. Az a lényeg, amit a sorozat ábrázol.

Egyelőre annyit mutattak, hogy Jecki és Osha között kialakult egy kötődés, mert mindketten kapcsolódnak Solhoz. Ebbe aztán persze mindenki azt lát bele, amit ingere óhajt. Én egyelőre csak barátságot látok.

Megjegyzem, jelenleg elég karakteridegen is lenne tőle a mélyebb érzelmek prezentálása, mert Jecki hátsójában ott van a Jedik elköteleződés feliratú karója. Ráadásul a hosszútávú kilátások sem épp optimálisak számára, hiszen épp most hozta össze az Erő egy fénykardforgató szörnyeteggel, szóval megeshet, hogy az a karó előbb-utóbb felező díjcsomagot kap törzs vagy nyak tájékon.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Fokozatosan lett szimpatikus számomra. Mire végképp megszerettem, már be is végezte sorsát. :( Ennek ellenére számomra ő is egy emlékezetes karakter marad, a Jedi-rend utolsó fénykorának egyik markáns és optimista képviselőjeként.  Amit leművelt padawanként a Sith ellen... hát nem véletlen, hogy a Jedi-rendtől annak idején a Galaxis minden szegletében tartottak a zavarosban halászók.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.