Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) A Jedi templom védelmezője, egy jedi lovag, szabálykövető és túlságosan is törekvő személyiség. A túlzott "by-the-book" jelleme elhomályosítja az elméjét. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Az egyik Jedi-hullajelöltnek tűnik. A túl divatos haján túllépve, szimpatikus karakter. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 27 perccel korábban, Bence1997 írta: A túlzott "by-the-book" jelleme elhomályosítja az elméjét. 5 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Nekem is ő jutott eszembe rögtön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Ő a kedvencem elsőre. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: Március 20. Kiderült közben a karakter teljes neve: Yord Fandar. A haja nekem is fura, de ezen kívül egy érdekes, szabálykövető személynek tűnik. Minden bizonnyal a sorozat folyamán megmérettetik majd ez a jelleme. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. Csak keményen, határozottan. A haja kissé mai divat, de valamiért erőt sugároz számomra. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. Olyan feje van, mint aki meg fog halni 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. Ilyen baltaállú "hősök" manapság már ritkábban bukkanak fel. Drukkolok neki hogy megélje az évad végét 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A haja kissé mai divat, de valamiért erőt sugároz számomra. Az tuti, manapság, ha van egy fiatal fekete karakter, azok közül 10-ből 9-nek ilyen sérója van Szerkesztve: Március 20. - Darth Cupsy Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Csak engem emlékeztet a srác nézése Haydenre és Anakinre? Valahányszor meglátom a trailerben, Anakin ugrik be. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Továbbra is ő a kedvenc. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. A Köztársaság Fénykora Mace Winduja. Érdekes lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Remélem nem lesz akkora s*ggfej. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Valami azt súgja, hogy az lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: Május 30. Az egyik interjúban Charlie megemlítte, hogy Yord Fandar az Alderaanról származik. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Eddig telitalálat az ürge. Bár van egy kis Ki-Adi-Mundi/Panaka utánérzése, vagyis Luke neki is elmondhatná azt, amit Bennek és Rey-nek: "Lenyőgöző. Minden, amit mondtál, tévedés." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Inkább rájuk hasonlítson, mint Mace Windura. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Miért visel sárga fénykardot? Van ennek a színnek itt most jelentősége? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Inkább rájuk hasonlítson, mint Mace Windura. Hát azért Panaka moff a végén felért Windu bácsihoz. Viszont eme tévedhetetlenül tévedő duóval vagy Winduval ellentétben Yord legalább belátja, ha téved, és hagy mást is érvényesülni. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Miért visel sárga fénykardot? Van ennek a színnek itt most jelentősége? Mert a kék színű kard drága (a kék a legdrágább szín, aki nem tudná), a zöldet csak az igazán cool Jedik használhatják, a fehér túl snassz, a fekete nem megy a szeme színéhez, a lila meg Windu exkluzív, aki szemet vetne rá, az nem kapja meg a mester rangot. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: lila meg Windu exkluzív, aki szemet vetne rá, az nem kapja meg a mester rangot És mi van Vernestrával? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Neki nem hagyományos fénykardja van, nem? Úgy szabad. Csak hagyományos fénykard nem lehet lila. Bár ki tudja, lehet, hogy Windu Vernestrával kivételt tenne, mert ő is színesbőrű, kopasz és már leugatta Sol mestert, szóval van benne egy kis Windu utánérzés. Retro-Windu. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Hatalmas! Yord for president! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: Június 7. Nagyon nagy fej Yord. De hát ő... Yord. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Megalakult a Yord fan klub. Van itt meztelen Yord, ünneplőbe öltözött Yord, gyakorlóba bújt Yord. Minden ami szem-szájnak ingere. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. 35 évesen eljutottam ide is. Divatot teremtettem. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Nem akarom lerombolni a nimbuszod, de nekem már alapból szimpatikus volt. Az első lét rész alapján ez csak erősödött. Az avatar ötlethez a bátorítást viszont tőled kaptam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.