Bambu Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Hát, elvileg a "Destroy Malevolenceben" is lesz jó pár közös jelenetük. Ahsoka amúgy nekem hol bejön, hol nem... De mostanában egyre szimpatikusabbnak tűnik. Tetszik, hogy megcsinálták, hogy még nem olyan hosszúak a fejcsápjai, érzékeltetve ezzel, hogy még egy fiatal Togruta. Nekem ami tetszik kifejezetten a figurájában a szemének a "változása". Ezt úgy értem, hogy a hangulatváltozásait / beszólogatásnál pajkos villanás, fáradtságnél leereszkedő szemhéj / remekül sikerült megoldani. Szerintem ez nála a legkidolgozottabb. Nálunk egyébként a gyermekemnél ő a kedvenc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Meg nem tudom ti észrevettétek-e, de ha Ahsoka arcát oldalról nézzük, az orra, meg a fejformája engem egy afroamerikai lányra emlékeztet, de lehet hogy csak én látom így. Meg hogy Anakinnak is ugyanilyen orra van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Meg nem tudom ti észrevettétek-e, de ha Ahsoka arcát oldalról nézzük, az orra, meg a fejformája engem egy afroamerikai lányra emlékeztet, de lehet hogy csak én látom így. Meg hogy Anakinnak is ugyanilyen orra van. A telt ajkai is ezt a benyomást keltik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 A telt ajkai is ezt a benyomást keltik. Hmmm... Erre nem is figyeltem oda. De most hogy belegondolok tényleg igazad van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 A végén még szexuális töltetet kap a kis hölgy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 A végén még szexuális töltetet kap a kis hölgy. Én ilyet csak a twi'lek táncosnőkre tudok mondani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Én ilyet csak a twi'lek táncosnőkre tudok mondani. Én még a Zabrakokra, Chissekre, Zeltronokra... Van még jó pár emberhez nagyjából hasonló faj a Galaxisban. Az volt durva, amikor egy Toydari táncoslány... Jujjj... Akkor már inkább Twi'lek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 (edited ) Én ilyet csak a twi'lek táncosnőkre tudok mondani. Nálam Leia a nyerő a Jediben. Edited October 16, 2008 by frenkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Nálam Leia a nyerő a Jediben. Láttam olyan képet, ahol a dublőrével párban napoztak a tatooine-i felvételek készítésekor. Ezt az arc/mimika dolgot egyébként én is észre vettem, nem csak nála, hanem még néhány karakternél is. Nagyon ügyeltek az arckifejezésekre, hogy kellően széles érzelemskálát tudjanak megjeleníteni. Szerintem Ahsoka bejövős voltának az egyik oka pont az arcjátéka, és az arcának, különösen a szemeinek a tökéletes kidolgozottsága. És itt nem az élethűségre gondolok, hanem arra, hogy úgy alkották meg, hogy ahogy megismertük egyszerűen szeretni kellett. Eleve szerethető a kinézete, főleg az arca. Ezen kívül bármit is csinál (szomorkodik, reménykedik, humorizál, beszólogat, stb.), minden érzelmet kifejezően rá tudtak vinni az arcára, megjelenésére, azaz könnyen kezelhető, jól érthető a karaktere ebből a szempontból. Ehhez jön pluszban a "szerepe", ami szintén tökéletesre sikerült. (Legalábbis kevés kivetnivalót lehet benne találni.) Tökéletesen visszaadja az éretlen, nagyszájú kamasz padawant. Anakinnal való csipkelődéseik számomra egyenértékűek (ha nem jobbak) Han és Leia párosával. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 A legtöbb érzelmet tényleg Ahsoka 'arcjátéka' adja vissza. Én is azt érzem amit Te, Gyoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Én személy szerint nagyon megkedveltem Ashokát. A hangját, a mimikáját, az ártatlanságát. De nem tartom kizártnak, hogy elcsábítja a sötét oldal. Nála nagyobb Jedikkel is megesett már. Továbbá én pl. 9 évesen Anakinről kevésbé feltételeztem volna, hogy a Sötét oldalra áll, mint a mostani Ashokáról, pedig tudjuk, hogy mi lett Anakin sorsa... Szóval csak ne vessünk el semmit! Egyébként a kicsapása is jó gondolat, tovább mélyítené Anakin egyedüllétét a rendben, a meg nem értettségét, és a tanács valamint a közte húzódó ellentétet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 Továbbá én pl. 9 évesen Anakinről kevésbé feltételeztem volna, hogy a Sötét oldalra áll, mint a mostani Ashokáról, pedig tudjuk, hogy mi lett Anakin sorsa... Na igen, de Anakint 13 évig szédítette Palpatine, azért ez elég nagy befolyásoló tényező volt az ő esetében. Ahsokát pedig legalábbis eddig semilyen sötét oldali nem befolyásolja. A kicsapás viszont szerintem úgy lenne a legötletesebb, ha Anakin szavai ellenében tenné ki Ahsokát a Tanács. Így még jobban szembe állnának. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Biztos, hogy nem fog a sötét oldalra állni.Túl banális lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszter Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 (edited ) Nem tudom, h láttátok-e már ezt a képet, de sztem tök vicces http://elthegeneral.deviantart.com/art/Ahs...ction-100553037 http://img513.imageshack.us/img513/7079/ah...alfunctiqu8.jpg Edited October 18, 2008 by Lara Strong Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Nekem nem jön be.... "You must be a registered member to view mature content." Milyen kép ez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Nekem nem jön be.... "You must be a registered member to view mature content." Milyen kép ez? Kicsit pajzán. Regisztrálj. Még jól jöhet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orki Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Nem tudom, h láttátok-e már ezt a képet, de sztem tök vicces http://elthegeneral.deviantart.com/art/Ahs...ction-100553037 http://img513.imageshack.us/img513/7079/ah...alfunctiqu8.jpg HEHEHEHE, potyognak a könnyeim. Obi úriember és rögtön ráadná a köpenyét, hogy ne fázzon meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Remek a kép, úgy gondolom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 3D-s változat nincs belőle? Ha már ugye Clone Wars 3D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszter Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Hát van egy nem gyenge erotikus töltete a karakternek, az fix! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 18, 2008 Author Share Posted October 18, 2008 Hát van egy nem gyenge erotikus töltete a karakternek, az fix! Ahhoz képest, hogy csak 14 éves (Erről eszembe jutott a haverom beszólása az Indy 4 után - nem az Indi 4-hez kapcsolódik, már valami másról beszélgettünk, akik ott voltak, talán emlékeznek rá: "Megvolt az első pedogil élményem." ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Láttam olyan képet, ahol a dublőrével párban napoztak a tatooine-i felvételek készítésekor. Erre gondolsz? Ma voltam haveromnál megnézni HD-ban a múlt heti részt és azt mondta, neki eddig bejön Ahsoka. Beszélgettünk a "távozásáról" és ő mondta, hogy szerinte úgy fog a karakterének vége lenni, hogy összekülönbözik a tanáccsal valami olyan dolgon, ami Anakint is nyomasztja, pl: szeret, család és elhagyja őket azért, mert nem mentheti meg őket. Mivel elhagyta a rendet így senki nem szól róla a köv. epizódokban (filmben). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Vajon a stábból hányan ajánlkoztak fel napolaj kenegetésre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Vajon a stábból hányan ajánlkoztak fel napolaj kenegetésre? Mindahányan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Szerinted a stábban csak férfiak voltak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Szerinted a stábban csak férfiak voltak? Akkor ott körülöttük biztos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Erre gondolsz? Igen, erre. Állítólag Fordnak összejött a dolog, pont azon a forgatáson. (És nem csak a napolaj kenegetés... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Elnézést ha túl OFF lennék, de magas labda került a levegőbe. Az lehet, hogy Fordnak megvolt Fisher kisasszony, node azért hol van ő Artuhoz képest? A kis ravasz szinte premier plánba dugja végig az egész sagát, sőt a Twilightal majdhogynem napi szinten...khm....érintkezik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Elnézést ha túl OFF lennék, de magas labda került a levegőbe. Az lehet, hogy Fordnak megvolt Fisher kisasszony, node azért hol van ő Artuhoz képest? A kis ravasz szinte premier plánba dugja végig az egész sagát, sőt a Twilightal majdhogynem napi szinten...khm....érintkezik. Na ez már tényleg perverz, és off! Szóval ott tartottunk, hogy Ahsoka pár év múlva jó kis nőci lesz. Jó lenne viszont látni az élőszereplős sorozatban! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts