Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ahsoka a Rebelsben 48 felhasználó szavazott

1. 1. Szerinted jó ötlet volt behozni Ahsokát a Rebelsbe?

• Igen
      42
    • Nem
      0
    • Majd meglátjuk
      6

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez szerintem is így van. Teljesen le kell zárni a karakter történetét, hisz ha valami nyitva maradna akkor elég furán venné ki magát, hogy az EPIII -ban egy deka szó sem esik róla.

Én is egyetértek veled Ody. Szerintem is le kell zárni az Ahsoka szálat a sorozat végére. Kérdés az, hogy gyerekbarát módon (kidobják a Rendből) vagy kevésbé gyerekbarát módon (megölik) oldják-e meg. Nadhar halála után én már az utóbbi verziót is el tudom képzelni.

Hozzászólás ideje:
Én is így látom. Ahsoka számára Anakin példakép, maga a rettenthetetlen hős, akiért rajong és büszke rá. Biztos az is benne van, hogy olyan hasonlóan akaratosak, szájasak és bátrak mindketten, megvan köztük az összhang. De ez nem szerelem. :)

A háború végére Anakint állítólag már a fél galaxis Rettenthetetlen Hősnek hívta. Hála a HoloNet News-nak. :)

Hozzászólás ideje:
Azért egy Padmé Ashoka harcot megnéznék Anakin kegyeiért :)

Jajj, azt én is :D Bár Ahsokának nem lehetne megtépni a haját... XD

Amúgy ez az Ahsoka-Rex dolog nem is olyan hülyeség :)

Hozzászólás ideje:
Azért egy Padmé Ashoka harcot megnéznék Anakin kegyeiért :)

Nem lenne rossz, bár Padmé enyhén szólva is fölényben van, mint hites feleség :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az ember böngészgeti a wookipediat, hátha talál valami új infót, erre ilyennel találja szembe magát újdonságként:

AhsokaSlave.jpg

Ahsoka Tano Zaa Vashee hercegnő rabszolgaságában. Hová fejlődik ez az EU :D

Hozzászólás ideje:

Már vizionálok magamban egy sztorit ami az EP 3 és 4 között fog játszódni. Ahsoka Vader ellen fénykardpárbajban. Aztán Vader közben mondja: Ahsoka én vagyok a mestered. Erre Ahsoka: Neeem... az nem lehet! :)

Hozzászólás ideje:
Ha már ennél a sexi Ashokánál tartunk akkor a Teth-i osztromnál a lépegetőben ülő klónnak milyen jó "kilátása" volt amikor Ashoka felugrott a pilóta fülkére.

Nem hiszem, hogy a lépegető pilótája épp ezzel lett volna elfoglalva, hogy egy tizennégy éves lányt stíröljön a csata hevében. :)

Hozzászólás ideje:
Amúgy is furcsa megállapítás, mert mi is láttuk, mit láthatott. Ahsoka majd az 4-5. évadtól lesz érdekes, addig be kell érnetek a többi animált nővel :D

Ha megéli ! :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Ha megéli ! :)

Ez az... Nagy a gyanúm, hogy Ahsoka Tano meg fog halni, méghozzá hősi halállal. Valahogy ki fogja "iktatni" őt Lucas, és sztem a hősi halál lesz számára a legmegfelelőbb kilépés. Ki nem fogják rúgni a rendből, mert az megszégyenitő lenne reánézve. Talán Griveous, vagy Ajass Ventress fogja elintézni szegénykét...

Hozzászólás ideje:

Ha hősi halált kéne halnia, akkor már inkább áldozza fel magát valami jó ügyért, mint hogy esetleg Ventress elintézze, vagy más.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.