Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ahsoka a Rebelsben 48 felhasználó szavazott

1. 1. Szerinted jó ötlet volt behozni Ahsokát a Rebelsbe?

• Igen
      42
    • Nem
      0
    • Majd meglátjuk
      6

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

• 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tudjátok, hogy mi volt Ahsoka legrosszabb napja?

Spoiler

Amikor ugyanazon a napon harcolt három inkvizítorral, valamitn Darth Maullal, Darth Vaderrel és Darth Sidiousszal. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Végül is számára egyazon nap volt. :)

1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Volt ilyen? Nem is emlékszem rá. :) 

A Malachoron zajló móka után Ezra berántotta a világok közötti világba, ahol Sidiousból is kapott némi ízelítőt. Ahsoka szemszögéből ez legfeljebb néhány óra alatt történt. 

Szerkesztve: - Dzséjt

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ő az a karakter, akit mindhárom élőszereplős sorozatban tudna szerepelni.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Ne már. :D Ő is kap egy sorozatot? Ezra keresése érdekes lenne. 

Mandalorian első évad finálé: Ahsoka és Sabine? Filoni miatt nem kis esély lenne rá. :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ok csak akkor meg kell magyarázni hol voltak eddig. :) Ezráról nem beszélve. 

Szerintem elég lenne annyi, hogy az évad végén Ahsoka és Sabine felbérlik a Mandit, hogy segítsen nekik egy fiú megkeresésében. Ennyi elég is lenne. kb. 4-5 év telik el a kis duó elindulása és a Mandi első évada között, ezalatt nem hiszem, hogy átfésülik az egész Galaxist. Ezra meg a megjelenéskor lenne tisztázva. Ha már Mault meglépték a Soloban, akkor itt is megtudnák oldani. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem a 3 bejelentett sorozat közül a Mandiban lenne a legjobb, itt ugyanis szabadon játszadozhatnak a karakterrel. A Cassian a másik, ahol Fulcrum -ként szerepelhetne, de mivel tudjuk, hogy mi történt vele abban az időben - és utána ugye nem tért vissza a lázadáshoz, bár nem tudhatjuk pontosan mi történt vele a Malachori események után - így ez leszűkítené a terepet. :)

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Bence1997 írta:

Szerintem elég lenne annyi, hogy az évad végén Ahsoka és Sabine felbérlik a Mandit, hogy segítsen nekik egy fiú megkeresésében. Ennyi elég is lenne. kb. 4-5 év telik el a kis duó elindulása és a Mandi első évada között, ezalatt nem hiszem, hogy átfésülik az egész Galaxist. Ezra meg a megjelenéskor lenne tisztázva. Ha már Mault meglépték a Soloban, akkor itt is megtudnák oldani. :)

Időrendben ez nem jön ki. 

Hozzászólás ideje:

Talán keresték Ezrát? Azért na, hatalmas a Galaxis - és ha az Ismeretlen Régiókba is mennek, ott azért résen kell lenniük az egyes koordináták végett. :)

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
30 minutes ago, Bence1997 said:

Filoni meg... vagy élőszereplős formában mesélje el Ahsoka utolsó útját, vagy egy idő után térjen vissza animációs sorit készíteni. :P

Ahsokát a népnek! 

rant ugh GIF

Tíz évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyet írok, mert a kezdetekben nem kedveltem őt. De tényleg nagyon kíváncsi vagyok Ahsoka életpályájára. A születésétől a haláláig minden részletre. 

Remélem, minél előbb kapunk valamit vele kapcsolatban.

Illetve a róla szóló regényt is el kéne olvasnom! Már pedzegetem egy ideje. 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Szerintem bőven megérett ő egy élőszereplős felbukkanásra. Én Ventresst is elintéztem volna, hogy valahogy feltűnjön élőszereplős formában, de biztos vagyok benne, hogy az a hajó már elúszott.

Viszont ha Ahsoka megmarad animációs karakterként, azt se bánnám. Akkor szerintem kétségkívül elmondhatjuk róla, hogy a legnépszerűbb animációs SW-karakter. :) 

Hozzászólás ideje:

Én már akkor is kedveltem, amikor 2008-ban először megláttam a moziban. Bár akkor még fene gondolta volna, hogy mekkora utat be fog járni a karakter. :D Én örülnék egy élőszereplős feltűnésnek. Akár még a Mandaloriban is felbukkanhatna, mert az idővonal stimmel, és amennyi meglepetés volt már ebben a sorozatban, semmit nem zárhatunk ki. A Baby Yoda-sztori például simán vezethet Ahsokához. :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Whill írta:

Akár még a Mandaloriban is felbukkanhatna, mert az idővonal stimmel, és amennyi meglepetés volt már ebben a sorozatban, semmit nem zárhatunk ki. A Baby Yoda-sztori például simán vezethet Ahsokához. :D

Na igen, ennek nagyon örülnék, hogy diplomatikusan fejezzem ki magam. :D Egy amúgy is remek sorozatban Ahsoka? Nem merem beleélni magam. :clap2:

Ahsoka és Sabine a keresőút során belefuthatnának Mando cimboránkba és Baby Yodába a Peremvidéken. Te jó ég, mennyi lehetőséget látok benne... :) 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Darth Sky írta:

Na igen, ennek nagyon örülnék, hogy diplomatikusan fejezzem ki magam. :D Egy amúgy is remek sorozatban Ahsoka? Nem merem beleélni magam. :clap2:

Ahsoka és Sabine a keresőút során belefuthatnának Mando cimboránkba és Baby Yodába a Peremvidéken. Te jó ég, mennyi lehetőséget látok benne... :) 

Én még azt is el tudnám képzelni, hogy Werner Herzog megrendelője Ezra, aki időközben megbolondult, és átállt a Sötét Oldalra. Sabine rögtön ott is van, mint kapcsolódási pont a Mando és a Rebels között, Ahsoka pedig a végén védelmébe vehetné a Gyermeket. :D

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Darth Sky írta:

Én már azóta gondolkodok egy Ahsoka/Sabine kettős felbukkanásában, amióta:

1. Filoni a színre lépett

2. A fentebbi videó eléggé érdekes képet fest. Filoni tudhat valamit az animációs karakterek jövőjéről. Már volt egy loth-macskánk. Innen már csak felfelé vezet az út. :P

3 perccel korábban, Whill írta:

Én még azt is el tudnám képzelni, hogy Werner Herzog megrendelője Ezra, aki időközben megbolondult, és átállt a Sötét Oldalra. Sabine rögtön ott is van, mint kapcsolódási pont a Mando és a Rebels között, Ahsoka pedig a végén védelmébe vehetné a Gyermeket. :D

Érdekes lenne, bár Ezrát szerintem hagyják meg jónak. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Érdekes lenne, bár Ezrát szerintem hagyják meg jónak. :D

A Rebels alatt elég sokszor be volt lengetve, hogy Ezra játszadozik a Sötét Oldallal, szóval egyáltalán nem lenne karakteridegen az átállása. A Mandalori 3. részében Herzog és a tudós valakiről beszélgetnek, aki megrendelte a Gyermeket, és mivel ebben a korban már a jediket és az Erőt egyfajta régi legendának tekintik, biztos, hogy a megrendelő ismeri az Erőt.

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Whill írta:

A Rebels alatt elég sokszor be volt lengetve, hogy Ezra játszadozik a Sötét Oldallal, szóval egyáltalán nem lenne karakteridegen az átállása. A Mandalori 3. részében Herzog és a tudós valakiről beszélgetnek, aki megrendelte a Gyermeket, és mivel ebben a korban már a jediket és az Erőt egyfajta régi legendának tekintik, biztos, hogy a megrendelő ismeri az Erőt.

Megdöbbennék, ha ez megvalósulna. De tényleg. :D

Bár azért Ezra szerintem az utolsó évadra "kinőtte" a Sötét Oldallal való érintkezési hajlamát - van ilyen szó egyébként? :D - így nehezen tudnám én róla elképzelni. Persze ahova ugrottak Thrawn -nal, ott lehet valami megfertőzte szegény Bridgert, ez is opció lehetne. Meglátjuk, hogy ki munkálkodik a kis piszok megszerzésén minden áron. ;)

(De ez itt OFF, szóval ha válaszolsz rá, akkor van egy Rebels topik is, szerintem oda írj majd. Vagy a Mandi topikjába. :))

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.