Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az NJO 19 kötetes. Az e-bookokat nem számoltam bele.

Vector Prime, Dark Tide I: Onslaught, Dark Tide II: Ruin, Agents of Chaos I: Hero's Trial, Agents of Chaos II: Jedi Eclipse, Star by Star, Traitor, The Unifying Force. Ezek a részek, amiket írtam.

A TFU 2-ben én is reménykedem. Anyagilag sikeres volt.

A Republic Commando lestt a 2. helyezet, a Crosscurrent a 3.

Az Allegiance még idén jön.

Jah, akkor én számoltam el valamit, de akkor ezek szerint ott van a James Luceno által írt finálé. Ott van a Star By Star, amelyben meghalt Anakin Solo és a Traitor, amiről csak annyit kell mondanom, hogy Matthew Stover és ennyi elég.

Ha meg már megjelenik az Allegiance, akkor igazán kiadhatnák a Choices Of One-t is, nem? Csak hogy teljessé váljon a Timothy Zahn gyűjtemény idehaza, a magyar rajongók egyébként is szeretik őt.

Hozzászólás ideje:

Ha meg már megjelenik az Allegiance, akkor igazán kiadhatnák a Choices Of One-t is, nem? Csak hogy teljessé váljon a Timothy Zahn gyűjtemény idehaza, a magyar rajongók egyébként is szeretik őt.

Szerintem ki fogják adni azt is jövőre, bár ha jól emlékszem, a szavazáson Zahn eléggé leszerepelt (utolsó előtti lett azt hiszem)

Hozzászólás ideje:

Szerintem ki fogják adni azt is jövőre, bár ha jól emlékszem, a szavazáson Zahn eléggé leszerepelt (utolsó előtti lett azt hiszem)

Igen, én is erre gondoltam. Hand Of Judgement néven volt kiírva, az olvasók pedig gondolom nem tudták hová tenni.

Hozzászólás ideje:

Sky, egyébként te felfedezted a hasonlóságot Ahsoka és Starkiller között? Mindketten fordítva tartják a fénykardjaikat és idővel mindketten két fénykarddal harcoltak. :) Látszik, hogy ugyanannak az embernek a tanítványai. :)

Hozzászólás ideje:

Jah, akkor én számoltam el valamit, de akkor ezek szerint ott van a James Luceno által írt finálé. Ott van a Star By Star, amelyben meghalt Anakin Solo és a Traitor, amiről csak annyit kell mondanom, hogy Matthew Stover és ennyi elég.

A Choices of One idén biztos nem jön.

Hozzászólás ideje:

Sky, egyébként te felfedezted a hasonlóságot Ahsoka és Starkiller között? Mindketten fordítva tartják a fénykardjaikat és idővel mindketten két fénykarddal harcoltak. :) Látszik, hogy ugyanannak az embernek a tanítványai. :)

Persze, hogy feltűnt. :) Elméletileg mindketten az V-ös forma, vagyis a Shien/Djem So hódolói, így nem olyan meglepő. Egyébként tényleg érdekes kis "utalás". :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Igen, azt tudom, már csak azért is, mert eléggé leszerepelt a szavazáson.

Nem hinném, hogy elsősorban azért. Inkább az van a dolgok hátterében, hogy először a már megvett könyveket adják ki. Tehát a Yoda, Halálcsillag és Stover Luke regénye elsőbbséget élvez minden mással szemben.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Kukkantsatok csak ide: http://www.deagostini.hu/

Mi a véleményetek, sikeres lehet idehaza is?

Megint elkezdik? :D Tavaly is volt ez már.

Ody: Ez egy újság(?) amihez adnak kicsi kis Star Wars járműveket. Tavaly még reagáltál is valamit rá, mikor belinkeltem. Majd mindjért megkeresem.

Szerk: A Cikkek... topicban kérdeztem tőletek, hogy ti mit tudtok róla.

A 609-es hozzászólásban van róla kép: http://www.xpress.hu/forum/forum.asp?FID=485&VID=R4628369939666918

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:

Huhh ezt nem ismerem, de elég profin néz ki. Mi is ez tulajdonképpen?

Egy jármű-makettes sorozat, minden járgány kis vitrinbe van helyezve, és egy-egy 24 oldalas magazint mellékelnek hozzá. Tavaly már kijött négy próbaszám belőle. Az új Starfighter magazinban lesz róla (mag a DeAgostini cég másik hasonló sorozatairól) bővebb elemzés, illetve a swklub.hu-n is egy rövidebb elemzés rövidesen.

Teljesen hivatalos a cucc, nagyon tetszetős is, bár nem igazán lesz olcsó, főleg hosszú távon.

Hozzászólás ideje:

Egy jármű-makettes sorozat, minden járgány kis vitrinbe van helyezve, és egy-egy 24 oldalas magazint mellékelnek hozzá. Tavaly már kijött négy próbaszám belőle. Az új Starfighter magazinban lesz róla (mag a DeAgostini cég másik hasonló sorozatairól) bővebb elemzés, illetve a swklub.hu-n is egy rövidebb elemzés rövidesen.

Teljesen hivatalos a cucc, nagyon tetszetős is, bár nem igazán lesz olcsó, főleg hosszú távon.

Köszi. És mennyi az a nem olcsó? :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó :) Remélhetőleg már kapható lesz Pesten is. Emlékeim szerint tavaly a fővárosba nem jutott el, csak valahol vidéken volt.

Most országos lesz a terjesztés. A tavalyi csak a tapogatózás volt, hogy kajálja-e a nép. Úgy látszik, bejött, még így is...

Hozzászólás ideje:

Ez érdekesnek tűnik, még nem is hallottam róla. Ha nálunk is kijön, részemről beszerzős a dolog. De remélem (mert gondolom a kezdő szám után feljebb kúsznak az árak) 1000 ft fölé nem akarnak menni. 3 ezres darabárért nálam nem férne bele kéthetente.

Hozzászólás ideje:

Kicsit drága, az a baj ezekkel. Ennyiért (2500 pénzért) már lehet egy Revelles makett készletet kapni, ami nagyobb, bár igaz, hogy azt össze kell állítani :P

A gond a Revelles makettekkel ebben az árkategóriában, hogy azok se sokkal nagyobbak, bár ott meg az összeillesztés öröme a plusz. Ja, és nincs melléjük a magazin.

Hozzászólás ideje:

Azokban tuti. A gond, hogy az egésznek van olyan minősége, hogy az ember várja az újabb számokat.

Gondolom, de ha egyszer nem bírja a pénztárcám, akkor feleslegesen várom :) Nem tudom egyébként, hogy ilyen kiadványoknál mi az az eladási mennyiség, ami már megéri a kiadónak.

Hozzászólás ideje:

Gondolom, de ha egyszer nem bírja a pénztárcám, akkor feleslegesen várom :) Nem tudom egyébként, hogy ilyen kiadványoknál mi az az eladási mennyiség, ami már megéri a kiadónak.

Erre szerintem sokan kíváncsiak lennének...

Amúgy így is sokáig várattak minket, már szinte egész Európában kijött ez a stuff, és elég jól is muzsikál a jelek szerint.

Hozzászólás ideje:

Ha olyan lesz, mint amit tavaly láttam újságosnál, akkor 2500-ért nagyon pici. Majdnem olyan pici, mint a Jégkorszakos sorozat..

Ha viszont olyan lesz, mint a Potter-sakkészlet, akkor tuti vétel. Azt 80 részen keresztül vettem, kb 100000-be fájt, de minőségi darab.

Hozzászólás ideje:

Kicsit drága, az a baj ezekkel. Ennyiért (2500 pénzért) már lehet egy Revelles makett készletet kapni, ami nagyobb, bár igaz, hogy azt össze kell állítani :P

Sajnos Revellben 2500-ért csak Easy Kit-et lehet kapni, abból is a kissebbeket.

Nekem van damilon lógó űrcsata a nappaliban, abban vannak ilyenek. :)

Ha tartják ezt az árat, nálam még belefér. A méretei ellenére nem tűnik gagyinak. Ráadásul magazin is jár hozzá. Nem vagyok milliomos, de 500-ért nem tartom drágának. :)

Szerkesztve: - Darth Sky

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.