Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. (szerkesztve) Sajnos Revellben 2500-ért csak Easy Kit-et lehet kapni, abból is a kissebbeket. De még azok a kisebb makettek is nagyobbak, mint ezek lesznek. (itt nem az easy kit pocketekre gondolok) Amúgy meg már az összes Revell Star Wars makett Easy Kittes. Az AMT és a japán SW makettek azok, amik nem easy kittesek.Gondolom, ugyanakkorák lesznek, mint a tavalyiak, lévén ugyanaz a cég adja ki. Nézd meg az xpresses linket, amit betettem. Sky: Az 500 Ft csak bevezető ár, majd később drágább lesz. Mindegyik ilyennél így van. literator szerint idén is kb. 2500 körül lesznek a további számok. A magazintól meg ne várj sokat, pár oldalas lesz és az adott járműről szól. Itt vannak az árak: 1. szám: 490 Ft 2. szám: 1490 Ft A 3. és az azt követő számok ára: 2 990 Ft Szerkesztve: 2012. Február 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. De még azok a kisebb makettek is nagyobbak, mint ezek lesznek. (itt nem az easy kit pocketekre gondolok) Amúgy meg már az összes Revell Star Wars makett Easy Kittes. Az AMT és a japán SW makettek azok, amik nem easy kittesek. Gondolom, ugyanakkorák lesznek, mint a tavalyiak, lévén ugyanaz a cég adja ki. Nézd meg az xpresses linket, amit betettem. Sky: Az 500 Ft csak bevezető ár, majd később drágább lesz. Mindegyik ilyennél így van. literator szerint idén is kb. 2500 körül lesznek a további számok. A magazintól meg ne várj sokat, pár oldalas lesz és az adott járműről szól. Itt vannak az árak: 1. szám: 490 Ft 2. szám: 1490 Ft A 3. és az azt követő számok ára: 2 990 Ft Akkor ez bizony bukta lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Itt vannak az árak: 1. szám: 490 Ft 2. szám: 1490 Ft A 3. és az azt követő számok ára: 2 990 Ft Akkor részemről is felejtős... Aranyból vannak a makettek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. De még azok a kisebb makettek is nagyobbak, mint ezek lesznek. (itt nem az easy kit pocketekre gondolok) Amúgy meg már az összes Revell Star Wars makett Easy Kittes. Az AMT és a japán SW makettek azok, amik nem easy kittesek. Gondolom, ugyanakkorák lesznek, mint a tavalyiak, lévén ugyanaz a cég adja ki. Nézd meg az xpresses linket, amit betettem. Sky: Az 500 Ft csak bevezető ár, majd később drágább lesz. Mindegyik ilyennél így van. literator szerint idén is kb. 2500 körül lesznek a további számok. A magazintól meg ne várj sokat, pár oldalas lesz és az adott járműről szól. Itt vannak az árak: 1. szám: 490 Ft 2. szám: 1490 Ft A 3. és az azt követő számok ára: 2 990 Ft Akkor sajnos a boltban maradnak... 3000-et nem ér egy ekkora kütyü. A Revellre visszatérve: igazad van, megnéztem: valóban minden SW makettem Easy Kittes, de azok nem is álltak meg 2500 ből. Csupán az 1 db pocket, azzal meg nem tudok mit kezdeni, olyan kicsi. Ez a sorozat ennyiért ( pláne 50 db) sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. A Revellre visszatérve: igazad van, megnéztem: valóban minden SW makettem Easy Kittes, de azok nem is álltak meg 2500 ből. Nekem is jó pár makettem van ami jóval drágábbak. Amúgy konkrétan az ilyenekre gondoltam: http://makettek.hu/index.php?mid=1365&b=,,20,,,1, Ezek régebben pont kétezerbe kerültek, úgy látom, most pár száz forinttal drágábbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Na mit találtam a starwarsklub.hu-n "Örömmel tájékoztatunk, hogy a klubnap alkalmából rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatsz Star Wars regényeket a Szukits Kiadó internetes könyváruházában. Az akció keretében az első rendelésedből a szukits.hu 1000 Ft engedményt ad. Az akció február 8. 00:00-tól február 9. 24:00-ig tart, de előrendelhető könyvekre nem vonatkozik. A kedvezmény érvényesítéséhez a rendelés véglegesítésekor egy kupon kódot kell megadnod, amihez a következő módon tudsz hozzájutni: - írsz egy e-mailt a swklub@citromail.hu címre, tárgyként megadva a konyvrendeles szót - a mail-ben megadod a neved, tagsági számod és tagságid kiállításának dátumát - amint megtörtént a tagságid érvényességének ellenőrzése, máris küldjük a kupon kódot, amivel kedvezményesen tudsz könyvet rendelni február 8-án és 9-én. FIGYELEM! A KUPON KÓDOT NEM KLUBTAGOKNAK TOVÁBBADNI TILOS!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Állítólag a Szukits hamarosan indít egy facebook-os oldalt, amin friss infók lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Ez a makettes újság nem is hangzik rosszul, csak kár, hogy nem az X-szárnyúval kezdik, azt talán el tudnám idehaza képzelni, de nekem leginkább egy Naboo N-1 kellene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Beruháztam ma egy ilyen kis modelles újságra. A kis az irónia. Alig fért be a válltáskámba A modell pedig nem túl nagy, de kb. ekkorát vártam. 500-ast megér, de többet nem igen, szerintem. Majd este (éjszaka) ha végzek, akkor feldobok egy összehasonlító képet erről meg a pár napja betett Tie Fighter-ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Beruháztam ma egy ilyen kis modelles újságra. A kis az irónia. Alig fért be a válltáskámba A modell pedig nem túl nagy, de kb. ekkorát vártam. 500-ast megér, de többet nem igen, szerintem. Majd este (éjszaka) ha végzek, akkor feldobok egy összehasonlító képet erről meg a pár napja betett Tie Fighter-ről. Én is elhoztam egy példányt. A modell tényleg nem túl nagy, de így mint újságosnál kapaható termék érthető is, ráadásul a kidolgozása is jó, jól mutat a polcon. A 23 oldalas újság sok újat a fórumlakóknak nem hiszem hogy mutatna, de egy átlag SW-szimpatizáns biztos sokat tanul belőle. A poszter meg szinte keretbe való, falra vele Összességében annak, ami, teljesen rendben van a cucc, de a teljes áron kéthetenkénti 3000 forintos ár miatt kétlem, hogy egy szűk körnél többen fogják rendszeresen vásárolni. Vagy ez a szűk kör elég hozzá, hogy megérje kiadni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Visszakanyarodva egy kicsit a könyvek témájára, hallod Sky, most tartok ott, ahol Starkiller megérkezik egy elhagyatott kunyhóba a Kashyyykon. Ez a jelenet egyszerűen lenyűgözött, ugyanis kanonizálták Starkiller sötét oldali befejezésen látható páncélját és megjelent a látomásban, mint lehetséges jövő és nem non-canon. Nagyon cool cucc az, úgyhogy hatalmas pacsi érte Sean Williamsnek. Kicsit beleolvastam, hogy vajon az ominózus PROXY-s párbajt vajon meghagyta-e... Meg, de valami fölöslegesen túlbonyolította, az eredeti verzió jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. A nap folyamán beharangozott összehasonlító kép: Ez meg egy fotó a két testvérről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Visszakanyarodva egy kicsit a könyvek témájára, hallod Sky, most tartok ott, ahol Starkiller megérkezik egy elhagyatott kunyhóba a Kashyyykon. Ez a jelenet egyszerűen lenyűgözött, ugyanis kanonizálták Starkiller sötét oldali befejezésen látható páncélját és megjelent a látomásban, mint lehetséges jövő és nem non-canon. Nagyon cool cucc az, úgyhogy hatalmas pacsi érte Sean Williamsnek. Kicsit beleolvastam, hogy vajon az ominózus PROXY-s párbajt vajon meghagyta-e... Meg, de valami fölöslegesen túlbonyolította, az eredeti verzió jobb volt. Az a jelenet nekem is tetszett. Lord Starkiller behozatala mellett hasonlóan jó ötlet volt még, hogy Galen Vader szemszögéből élhette át a játékbeli 1. pálya eseményeit, így az sem ment a "kukába", ráadásul Galen múltjához is szilárdan hozzátartozik. A PROXY-s párbajnál tényleg átesett kissé a ló túloldalára. Gondolom Sean igyekezett valamivel kitölteni a könyv terjedelmét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. (szerkesztve) Az a jelenet nekem is tetszett. Lord Starkiller behozatala mellett hasonlóan jó ötlet volt még, hogy Galen Vader szemszögéből élhette át a játékbeli 1. pálya eseményeit, így az sem ment a "kukába", ráadásul Galen múltjához is szilárdan hozzátartozik. A PROXY-s párbajnál tényleg átesett kissé a ló túloldalára. Gondolom Sean igyekezett valamivel kitölteni a könyv terjedelmét. Egyébként tény, hogy jó munkát végez, ahogy az olvasó eljut a Kashyyyk részeihez már érzi, hogy azért nem kicsit belejött az író és jól esik a sok plusz jelenet. Jó kis könyv ez na. De ebből a szempontból így is úgy is a játék az elsődleges, a könyvet leginkább csak a kiegészítéseiért imádom. Szerkesztve: 2012. Február 7. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Egyébként tény, hogy jó munkát végez, ahogy az olvasó eljut a Kashyyyk részeihez már érzi, hogy azért nem kicsit belejött az író és jól esik a sok plusz jelenet. Jó kis könyv ez na. De ebből a szempontból így is úgy is a játék az elsődleges, a könyvet leginkább csak a kiegészítéseiért imádom. Valóban, Starkiller "halála" után beindulnak a dolgok, ott már nem érezhető annyira, mintha csak egy végigjátszást olvasnék. De azért ez így is a gyengébb SW könyvek közé tartozik, amit eddig olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. A Szukits leszerződött újabb kötetekre, hamarosan megtudom a címeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. A Szukits leszerződött újabb kötetekre, hamarosan megtudom a címeket. Fú, tűkön ülve várom Remélem azok is közte lesznek, amit ajánlottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. A Szukits leszerződött újabb kötetekre, hamarosan megtudom a címeket. Fú, tűkön ülve várom Remélem azok is közte lesznek, amit ajánlottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Fú, tűkön ülve várom Remélem azok is közte lesznek, amit ajánlottam Valami 20 címet emlegettek. De lehet, hogy ezekben benne vannak olyanok is amiket korábban kifizettek. The Old Republic biztos megy tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Valami 20 címet emlegettek. De lehet, hogy ezekben benne vannak olyanok is amiket korábban kifizettek. The Old Republic biztos megy tovább. 20? Szép szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Jó hír, remélem, jó könyvek szerepelnek közöttük. Vegyes korszakok és témák, csak hogy mindenki találjon magának jót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Jó hír, remélem, jó könyvek szerepelnek közöttük. Vegyes korszakok és témák, csak hogy mindenki találjon magának jót Na ja, bár kérdés, hogy mennyire lesz változatos a korszakok tekintetében. Gondolom lesz The Old Republic időszakában játszódó, Klón Háborús, illetve a klasszikus trilógia idején és utána játszódó történetek. Biztos akad majd benne egy-két klasszikus, sosem szoktak visszariadni tőlük. A nagyon nagy sorozatokba pedig nem fognak belekezdeni. A Crosscurrent lesz egy igazi kuriózum, elvégre azon kevés 40 évvel a yavini csata után játszódó történet, amely biztosan eljut hazánkba. Jut eszembe, majd a közeljövőben beszerzem a Death Trooperst és ha jó, ha nem, mindent megteszek, hogy rábeszéljelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Jut eszembe, majd a közeljövőben beszerzem a Death Trooperst és ha jó, ha nem, mindent megteszek, hogy rábeszéljelek. Végül is próbálkozni ezzel nem bűn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. (szerkesztve) A Crosscurrent vajon mennyire érthető annak, aki nincs tisztában azzal, hogy a yuuzhan vong háború után mik történtek (tehát YU 30 után). Szerkesztve: 2012. Február 8. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. (szerkesztve) A Crosscurrent vajon mennyire érthető annak, aki nincs tisztában azzal, hogy a yuuzhan vong háború után mik történtek (tehát YU 30 után). Úgy tudom eléggé érthető. Lesznek benne utalások, de mivel Jaden Korr áll a középontban, így nem lesz vészes. Szerkesztve: 2012. Február 8. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. 20? Szép szám. Az. El leszünk látva minimum 3 évre könyvvel, úgyhogy egy darabig biztos nem lesznek rászorulva, hogy újabb szerződést kössenek. Sőt, ha nem gogy elég jól a SW, akkor belassítanak a megjelenésekben. Jelen állás szerint kb 2 havonta jönnek majd a könyvek. De elképzelhető, hogy úgy fognak haladni, mint a mostani két könyvvel. Tehát 2 könyv két egymást követő hónap leforgása alatt, aztán 1-2 hónap szünet. Az pl. már most tuti, hogy a Deceived áprilisban nem jön ki. És a sorrend is folyamatosan változik. Még mindig nem tudják, hogy év vége fele mik jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Én is kíváncsi vagyok arra a listára. Amíg csak a Jedi Akadémia- és a Thrawn-trilógia sorakozott a polcomon, elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyszer még így el leszünk látva SW-könyvekkel. Reméljük, az árak is megmaradnak az átlag rajongónak is fizethető kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Egyelőre nem lesz emelkedés. 3300-ra kell felkészülnünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Nálam ez a 3300 már nagyon a határ, ha ennél több lesz, akkor bizony szelektálnom kell, hogy melyikeket fogom megvenni . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. A Crosscurrent vajon mennyire érthető annak, aki nincs tisztában azzal, hogy a yuuzhan vong háború után mik történtek (tehát YU 30 után). Nem olvastam, úgyhogy csak laikusan tudok véleményt alkotni, tudtommal Jaden Korr ebben az időszakban a maga útját járja és teljesen elszigetelődve a Galaxisban zajló nagy eseményektől. Utalások gondolom mindenképpen lesznek, de számunkra valószínűleg érthető lesz, gondolom ezért ajánlották be olyan sokan, meg a Szukits Kiadó szavazására is ezért került fel. Utalgatnak majd gondolom a Jedi Academy-re is, mert ugye egyedül ott szerepelt Korr. Végül is próbálkozni ezzel nem bűn Hihi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.