R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. (Csak gondoltam ha a Plagueisbe utalások vannak Banere először a trilógiát kéne elolvasni.) Jól gondoltad. Fejezd be a Bane könyveket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Végre-valahára, a vizsgák stb. ellenére elkészültem a Darth Maul: Saboteur novella (inkább kisregény ) lefordításával. Már Elküldtem Eszternek a jedirend-com-ra, de azért itt is közzéteszem. Csak annyit kérnék, hogy ha valaki elolvasta, venné a fáradtságot, és mondana egy-két sort a fordításom minőségéről? Ma olvastam el, szerintem fantasztikus volt a történet. Bár voltak kisebb fordítási és helyesírási hibák, ezek egyáltalán nem rontották az élményt, és egy 31 oldalas novellánál szerintem ennyi még elmegy. Külön tetszett, hogy ennek is volt kép az elején ( bár tudom, hogy alapból sincs mindegyik novellához borítókép). Ha pontoznom kellene 5/5. Köszönöm a fordítást és csak így tovább. És végre borítót kapott a Kenobi is. http://io9.com/just-when-obi-wan-kenobi-thought-he-was-out-they-pull-499364542 Most már remélem, hogy a szerződéskötés is gördülékenyebb lesz. Bár az előző kép kicsit jobban tetszett - vagy csak már nagyon hozzászoktam - azért erre se merném azt mondani, hogy rossz, a szerződést pedig már nagyon várom, hogy végre tudhassam a pontos címeket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Legutóbbi infóim szerint folyamatban van a dolog még mindig. De még ráérnek. Akár jövőre ilyenkor is meg lehet kötni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. bimi12, köszi szépen az észrevételeket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Jó kis borító, bár az előző tényleg jobb. Attila: Szerintem olvasd végig, nagyon jók, és a Plagueis is sokat utal rájuk 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. (szerkesztve) Jó kis borító, bár az előző tényleg jobb. Attila: Szerintem olvasd végig, nagyon jók, és a Plagueis is sokat utal rájuk Tegnap fejeztem be az elso reszt, zsenialis volt, azt kell mondjam mindenkepp veg olvasom a trilogiat a kerdes csak az,hogy beferkozik-e ele a Plagueis , es lehet sikerul is neki mert mar iszonyu kivancsi vagyok ra Szerkesztve: 2013. Május 12. - Attila 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. (szerkesztve) Darth Plagueis kritikát találtam az ekultura.hu-n. http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2013-05-10+12%3A00%3A00/james-luceno-darth-plagueis Szerkesztve: 2013. Május 13. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Azt lehet tudni, hogy a Szukits oldaláról miért került le a két új könyv? Csak az 1000 Ft-os kupon miatt, hogy ne lehessen összevonni, vagy csúsznak, vagy meg se jelennek? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Nem tudom, de az én tippem az, hogy csak a kupon akció miatt vették le a két júniusi könyvet. Valószínűleg nem akarják már ennyire olcsón adni. Érdekes megfigyelni, hogy szinte majdnem minden akciós könyv eltűnt a honlapról, még olyanok is, melyek korábban megjelentek. Szóval nagy valószínűséggel a tippem tény lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. De legalább most látjuk, hogy a Tűzharc és az Eisenstein útja nélkül mi az állás az eladásoknál. Tahát a Veszélyes bébe nem is áll olyan rosszul, a Top10ben benne van, és a Darth Plagueis sem csúszott nagyon vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Revan, hol lehet megnézni a TOP10-es listát? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Top 10-es lista nincs. Csak most, hogy a Tűzharc és az Eisenstein útja nincs rendelhető státuszban, így a 6-7. helyezett feljebb kúszott, így láthatóvá vált. Bár 1 nap alatt ez is megváltozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Beküldtem a Tűzvihart a JediRend-re. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 19. Annyira nem vagyok jó angolból, de a videó előtti hozzászólásban említett linken található egy leírás még korábbról. Az alapján a lényeg valami ilyesmi, bocs ha valamit rosszul értelmeztem: Yodát a Templom orvosi részlegében ápolják, ahol az orvos szigorú pihenést írt neki elő. Jő Anakin, s Yoda kéri őt, hogy szöktesse meg, mert el kell intéznie valamit egyedül. Anakin azt mondja, hogy a Jedi Tanács ezt nem nézné jó szemmel. Yoda erre Anakinnak: "a Tanáccsal való ellenkezés a te szakterületed". Elindulnának, de az őrök nem akarják kiengedni Yodát, mire Anakin mondja nekik, hogy ő majd figyel rá, így kiengedik. Elérnek a hangárba, ahol Anakin R2-t kéri, hogy segítsen Yodának egy küldetésben (talán egy 'elveszett' valamit megtalálni /ezt nem értettem jól/). Aztán jő a doki meg Mace, aki persze pipa lesz Anakinra, hogy "mit tettél megint". Yoda hajójának jó kis TIE Fighteres beütése volt Eléggé emlékeztet a Yoda : Sötét találkozó című könyvre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Bár elég korai még erről beszélni, de szerintetek az EU melyik része van veszélyben a készülő Rebels sorozat miatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Szerintem elsősorban a Tomboló Erő, a Kenobi, a Dark Times, Purge. Bár az utolsó kettőt csak össze lehet illeszteni a sorozattal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. A Tomboló Erőt nem sajnálom, a Kenobi szerintem nem feltétlenül lehet veszélyben, mert jellegéből adódóan az a könyv valószínűleg nem fogja elhagyni a Tatooine-t. legalábbis remélem. A két képregény sanszos, hogy veszélybe kerül. Továbbá Crispin Han Solo-trilógiája is, utóbbit azért sajnálnám, ha felülírnák (ezért is remélem, hogy az ifjú Han nem fog felbukkanni, vagy ha igen, akkor nem mond ellent a Crispin-féle trilógiának). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Remélem, a Sötét nagyúr megmarad. Mai napig a kedvenc SW-regényeim között van. Sztoriját tekintve nem is igen lehet felülírni (viszonylag lezárt az egész), hacsak nem szánt szándékkal ez a cél. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Bár elég korai még erről beszélni, de szerintetek az EU melyik része van veszélyben a készülő Rebels sorozat miatt? Ez attól függ, hogy a készítők milyen történetekkel rukkolnak elő. Ha teljesen új karaktereket, esetleg TCW-s karaktereket szerepeltetnek, akkor meg lehet oldani simán a dolgot. Új szereplők és új események nem zárják ki egyéb karakterek és események meglétét. Az EU kellőképpen rugalmas. Ha EU-s karaktereket beemelnek, akkor se muszáj túl sokat változtatni. A lényeg, hogy Even Piellhez hasonló incidens ne legyen többé és akkor nem lesz baj. Az EU-s történetek a korszakból: Sötét Nagyúr, Coruscant Nights 4 kötete, Imperial Commando, Kenobi, Dark Times képregények, Darth Vader képregények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Ráadásul a Szukits Kiadó a távolabbi jövőben valószínűleg sokkal több Sötét Időkben játszódó történetet is kiadhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Ráadásul a Szukits Kiadó a távolabbi jövőben valószínűleg sokkal több Sötét Időkben játszódó történetet is kiadhat. Most a Szukits nagyon belehúzott a dolgokba, úgyhogy nem biztos, hogy túl sokat kell várni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 21. Én egyedül Crispin Han Soloját bánnám. Amúgy meg igen is teremtsen egy egyetemesen elfogadott univerzumot a két rész közé, minél több gyenge minőségű EU-t ír felül, annál jobb. A lényeg, hogy minőségi átvezetést kapjunk az EpIII és EpIV közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Én egyedül Crispin Han Soloját bánnám. Amúgy meg igen is teremtsen egy egyetemesen elfogadott univerzumot a két rész közé, minél több gyenge minőségű EU-t ír felül, annál jobb. A lényeg, hogy minőségi átvezetést kapjunk az EpIII és EpIV közé. Az EP3 és és EP4 közötti EU-ban kevesebb a gyenge minőségű írás. Ami egyértelműen gyengébb, az a Brain Daley-féle Han Solo trilógia és az L. Neil Smith féle Lando Calrissian trilógia. Ha ezeket írják felül az nem baj. Inkább az EP6 utáni EU hemzseg a gyengébb dolgoktól, lásd Dark Empire, Jedi herceg, Hambly könyvek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Most utólag jutott eszembe két dolog. A Lázadókról szóló regénysorozat eredeti főcíme Rebels lett volna és utólag Empire and Rebellion-ra változtatták. Ez volt az első eset, hogy a Lucasfilm adta meg a sorozat fő címét és a regény 1. részének címét. A másik dolog. A The Last Jedi című regény eredetileg legalább 10 évvel játszódott volna az EP3 után. A Lucasfilm viszont nem engedte, hogy ennyire előremenjenek az időben, az EU írók állítólag olyan kitételt kaptak, hogy nem nagyon lehet eltávolodni az EP3-tól, max 1-2 évnyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Az a kevés EP3 és EP4 közötti EU, ami létezik, szerintem is jó, nekem még Brian Daley trilógiájával sincsen bajom (és azok annyira elszigetelt történetek, hogy csak akkor lehet felülírni, ha konkrétan az a céljuk). Reméljük a Sötét nagyúr és a Coruscant Nights-sorozat nincsen veszélyben, de azért a Purge és a Dark Times képregényeket is sajnálnám. Ha nem rögtön az EP3 eseményei után kezdődik az új animációs sorozat, akkor nem lesz baj. A TFU meg felőlem mehet a levesbe. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. A TFU-t én nagyon szeretem, már várom a második részt, szerintem jó a sztori is és egy elsőrangú akcióregény Ez a kor tényleg elég minőségi, remélem nem húznak át sok mindent. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. A játékokat én is bírom, remek kikapcsolódást nyújtottak az SW univerzumában elmerülve. Bár a sztorija egyiknek se túl komplikált, annyira nem mondanám gagyinak, hogy jogosnak érezzem azt az ellenszenvet, amit helyenként tapasztalok. A könyv már más kérdés... lehetett volna sokkal jobb is, ha az író megpróbál többet kihozni belőle, főleg Starkiller karakterének mélyítése révén. Ha a Rebels esetleg felülírja a TFU-kat, nem fogok toporzékolni, de szükségtelennek érzem... 19 évben EU művek tiszteletben tartása mellett is szépen el lehet lavírozni, és profi sztorikat alkotni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. De a lázadás kialakulása miatt a TFU valószínűleg érintve lesz. Nekem egyáltalán nem tetszett a sztorija, játéknak elmegy, de könyvben borzalmas volt (azok közül amit a Szukits kiadott, nálam a Tomboló erő a legrosszabb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 22. De a lázadás kialakulása miatt a TFU valószínűleg érintve lesz. Nekem egyáltalán nem tetszett a sztorija, játéknak elmegy, de könyvben borzalmas volt (azok közül amit a Szukits kiadott, nálam a Tomboló erő a legrosszabb). Nálam elég előkelő helyen áll. Úgy vagyok vele, ha a lázadás kirobbanását jobban megcsinálják, akkor jó, de ha nem... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 23. A TFU-t én nagyon szeretem, már várom a második részt, szerintem jó a sztori is és egy elsőrangú akcióregény Ez a kor tényleg elég minőségi, remélem nem húznak át sok mindent. Én meg lennék lepve, ha belenyúlnának rendesen. Főleg akkor, ha lesz TFU3 is, megy úgy is, hogy a sztoriban lucasi elemek is vannak. Esetleg kiegészítik. Végül is a játék történései nem zárják ki egyéb Lázadó szervezetek meglétét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.