MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Bizony. Azóta már kétszer is elolvastam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Egy érdekesség. Azt tudtam, hogy annak idején lett volna ilyen regény, melynek a címe Escape from Dagu, azt viszont nem, hogy el is készült, csak a Yoda regény kedvéért nem jelent meg. http://starwars.wikia.com/wiki/Escape_from_Dagu Tiszte pénzkidobás a Lucasfilm részéről, hogy hagyják elúszni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Főleg azért is pénzkidobás, mert a Yoda-regény kedvéért hagyták elveszni. Nem található meg valahol a teljes szöveg valamelyik torrent stb. oldalon? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Ez jó kérdés, nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Roszz hír: szegény Aaron Allston elhunyt. http://clubjade.net/?p=57823 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Én is olvastam, Isten nyugosztalja. Ráadásul egy rendezvényen (VisionCon.) lett rosszul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Ha jól olvastam, akkor szívrohamban. Szörnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Aaron Allston munkássága: https://www.goodreads.com/author/list/3651.Aaron_Allston Ha csak a felnőtt SW regényeket számoljuk, akkor ő írta a legtöbbet. 13-at. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Aaron Allston-ra emlékeznek: http://clubjade.net/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Már csak két nap, és jön a 66-os parancs! ^^ Eddig is kedden szoktak jönni az SW-könyvek? Nekem valamiért a szerda rémlik... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Általában szerdán és pénteken szokott lenni hivatalos megjelenési nap. De volt már példa héthői megjelenésre is.Sőt! A Halál Angyalai februárban szombaton jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Aaron Allston munkássága: https://www.goodreads.com/author/list/3651.Aaron_Allston Ha csak a felnőtt SW regényeket számoljuk, akkor ő írta a legtöbbet. 13-at. Nem tudtam, hogy ennyit írt, nálunk a többsége nem jelent meg. Ami igen, azokat nagyon szeretem. Remélem, gyorsan kihozzák a 66-ost, a következő hétvégén már szeretném olvasni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. A Cloak of Deception után a két Paul Kemp könyv jön: Crosscurrent és Riptide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. A 66-os parancs megjelenik egyáltalán valaha? Most napolták el 12-ére. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Szerintem csak nyomdai csúszásról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Nem hiszem el, hogy már megint csúszik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. (szerkesztve) A Cloak of Deception után a két Paul Kemp könyv jön: Crosscurrent és Riptide. alig varom ezeket a konyveket jelenik meg meg ezutan valami elvileg meg kellene 2 db nem Szerkesztve: 2014. Március 3. - Hunner 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Idén konkrétan még egy SW könyv sem jött ki... lényegtelen, hogy fordítói vagy nyomdai csúszás. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Lehetne rosszabb is. Pl. A Lucasfilm tiltó határozata a kiadásra vonatkozóan. Lásd a Games Workshop döntését, a Warhammerrel kapcsolatban. Azért még így is idén nálunk több felnőtt regény fog kijönni, mint Amerikában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Utóbbin semmi meglepő nincs, mivel eléggé el vagyunk maradva könyvkiadás terén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Utóbbin semmi meglepő nincs, mivel eléggé el vagyunk maradva könyvkiadás terén. enyhen de jobb mint semmi ugyhogy csak igy tovabb Szukits 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. (szerkesztve) Roszz hír: a Darth Vader and the Lost Command valószínűleg nem fog megjelenni. A jó hír: a képregénykötet jogait lecserélik egy regény jogaira. Mivel úgy tűnik, hogy jobban beindult talán már az egyezkedés a jövőbeni megjelenésekről, ezért a kiadó kérésére gyorsan tettem pár javaslatot. Mivel csak a Vader kéregényt akarják lecserélni 1 regényre, ezért csak 1 részes, önállóan olvasható regények közül válogattam 5 címet. Illetve természetesen amiket már kiválogattak azokat ez a változás nem érinti. Ezek a következők: Maul: Lockdown, Jedi Trial, Approaching Storm, Tatooine Ghost és Scourge. Ha minden jól megy és ha a Lucasfilm is rábólint a cserére, akkor a Vader képregény helyébe a fentebb említett címek közül érkezik valamelyik. Szerkesztve: 2014. Március 5. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. A megtévesztés leple már kint van előrendelhetőben, várható megjelenés április 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Annyira csodálatos látni magyarul a borítót!!! :D Erre a könyvre kb. 2002-2003 óta várok. Ezek a következők: Maul: Lockdown, Jedi Trial, Approaching Storm, Tatooine Ghost és Scourge. A képregényt sajnálom, de sebaj, azt le lehet tölteni akárhol és könnyebben is megértem angolul. Jó címeket ajánlottál. A Lockdown-nak vagy a Tatooine Ghost-nak örülnék a leginkább. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. enyhen de jobb mint semmi ugyhogy csak igy tovabb Szukits Igaz, szóval csak így tovább Maul: Lockdown, Jedi Trial, Approaching Storm, Tatooine Ghost és Scourge. Ha minden jól megy és ha a Lucasfilm is rábólint a cserére, akkor a Vader képregény helyébe a fentebb említett címek közül érkezik valamelyik. Részemről a Tatooine Ghostnak örülnék a leginkább. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Én is a Tatooine Ghostot pártolom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Csatlakoznék az alattam szólókhoz! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Persze, hogy Maul!!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. (szerkesztve) Mind jó lenne, de ha muszáj választani, Tatooine Ghost. A képregényért pedig kár. És mi van, ha nem sikerül a csere? Szerkesztve: 2014. Március 5. - bimi12 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Ha nem sikerül, akkor szerintem marad a Vader képregény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.