Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Na igen, a Coruscant Nights-sorozatot el is felejtettem, annak pedig örülnék, ha kijönne. Zillo, az általad említett művek (Tarkin stb.) magyar megjelenésére nagy esély van, hiszen azok immár canon-művek. Sky: elolvastam a TFU2 kritikádat, azt hiszem, meghozta a kedvemet, meg fogom rendelni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Hat azert remelem egyszer eljutunk oda hogy az osszes megjelent SW magyarul lesz kiadva de sezp alom is ez 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Van egy elmenyem amit leirok mivel Hasbro es Kenner gyujto vagyok mostanaban ugy olvasok hogy elokeresem a figurakat es hajokat es kiteszem a polcra mellem amikor olvasom a konnyvet meroben mas komolyan erdekes elmeny latni hogyan neznek ki milyen a fegyverzet milyen a hangja a jarmuveknek hasonlo ,bar bevallom mostmar a dragabjai vannak hatra amik igazan huzosak 170 eurotol es van ami custom amerikabaol valaki nekikezdett minosegben megcsinalni azokat a figurakat amik nem jelentek meg hivatalosan , huzos ,mindenesetre egy elemny igy olvasni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. (szerkesztve) Nagyon rossz híreim vannak a Legends könyvek magyar kiadását illetően. Az új szituáció állt elő a magyar kiadások jövőjét illetően az új kánon, Legends és a közelgő új filmek miatt. Az új kánon könyvek abszolút elsőbbségi prioritást kapnak. Jelenleg nem biztos, hogy lesz 2016-tól Legends, ha lesz is csak minimális számban. Úgyhogy sajnos olyan helyzet állt elő, amelynél már annak is örülnünk kell, ha pár Legends cím egyáltalán valaha megjelenik. Jó hír is van, de azt a a másik EU topikban mondom el. Magam részéről sajnálom, én szívesen olvasnám őket, lesz*rom, kánon-e vagy sem. Ha mindenáron a jó oldalát akarom nézni, akkor annyi előnye van, hogy így nem is tudhatok olyan dolgokról, amiket eleve eltörölnek az új filmekkel - mert hogy itthon az nem jelent meg, tehát nem hivatalos. Van egy alternatív SW Univerzumunk... Szerkesztve: 2015. Január 16. - R2-D2 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Na igen, a Coruscant Nights-sorozatot el is felejtettem, annak pedig örülnék, ha kijönne. Zillo, az általad említett művek (Tarkin stb.) magyar megjelenésére nagy esély van, hiszen azok immár canon-művek. Sky: elolvastam a TFU2 kritikádat, azt hiszem, meghozta a kedvemet, meg fogom rendelni. Igen, tudom. De ezt a két könyvet olyan szinten várom, hogy nem tudok velük egy évet várni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. A Tarkin állítólag nem olyan kitűnő, mint a Darth Plagueis, de állítólag simán hozza A gonosz útvesztője és a Sötét Nagyűr színvonalát. Érdekes, szerintem a Sötét nagyúr az egyik legjobb SW-könyv, a Plagueisnél mindenesetre egy nagyságrenddel jobb. Magam részéről sajnálom, én szívesen olvasnám őket, lesz*rom, kánon-e vagy sem. Na jah... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. A gonosz útvesztője és a Sötét Nagyúr is nagyrészt pozitív kritikákat kapott, sokan a legjobbak közé sorolják ezt a kettőt is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. A Sötét Nagyúr nekem jobban tetszett, mint a Darth Plagueis. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. (szerkesztve) De legalább azon történetek befejezését engedhetnék meg, ami még nem fejeződött be. És ez pont a TFU. Vagy tévednék? Szerkesztve: 2015. Január 18. - tomcsi80 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. A gonosz útvesztője és a Sötét Nagyúr is nagyrészt pozitív kritikákat kapott, sokan a legjobbak közé sorolják ezt a kettőt is. Tudsz egy listat adni arrol ami biztos nem jelenik meg magyarul koszonom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. (szerkesztve) Tudsz egy listat adni arrol ami biztos nem jelenik meg magyarul koszonom Nehéz megmondani, hogy mi fog beleférni és mi nem. Valószínűleg a hosszú sorozatok ki vannak zárva. The New Jedi Order, X-szárnyúak, Legacy of the Force, Fate of the Jedi. A hozzájuk szorosan kapcsolódó, kiegészítő könyvek is melyek önállóan nem igazán olvashatók, pl. Dark Nest, Millenium Falcon, Crucible. Szerintem 90-es évekbeli címekre se mennek már vissza, pl. Tales novelláskötetek, Fejvadászháborúk. A maradék még esélyes lehet, de rájuk sincs 100%-os garancia. De az esély is több, mint a semmi. Szerkesztve: 2015. Január 18. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. A minőségibb regényeket szerencsére (ha minden a tervek szerint halad) még kiadják idén. Néhány könyvet leszámítva csak a hosszabb sorozatok maradnának, amikbe nem lenne egyszerű belevágni a kánon regények mellett. De legalább azon történetek befejezését engedhetnék meg, ami még nem fejeződött be. És ez pont a TFU. Vagy tévednék? Igen, a TFU II vége folytatásért kiált... bár engem még olyanok is érdekelnének, mi történt Starstone-nal és csapatával, vagy Skiratáékkal... mi a Hullámtörés folytatása, stb. Érthető, ha a jövőben a Kánon univerzumot szeretnék tartalommal megtölteni, ennek ellenére sajnálom, hogy a Legends gyakorlatilag teljesen megállt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Sean Williams: Tomboló Erő II A könyv sokkal többet kihoz a sztoriból, mint azt az ember elsőre gondolná. A második Tomboló Erő játék rövidebb is lett, mint elődje. Ezért Williams kiemelte Juno történetszálát, nagyobb hangsúlyt fektetett rá. Starkiller identitás zavarban szenved. Nem tudja, hogy ő az eredeti, vagy klón. Elemészti a Juno iránti szerelem, mindent megtesz, hogy kedvesét megtalálja. A cselekmény fő mozgatórugója főleg ez. De az események elvezetnek a kaminói csatáig. A könyvben sikerült helyet szorítani a Lázadók vezetőinek megosztottságának ábrázolására. A regény elsősorban itt is akciókra épít, mégis megvan a megfelelő arányelosztás. A csaták leírása jó látványos lett. A vége kifejezetten tetszett. Ötös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. bár engem még olyanok is érdekelnének, mi történt Starstone-nal és csapatával, vagy Skiratáékkal... Skiratáékról legalább annyit tudunk, hogy mi lett volna a hatodik könyv tartalma. Aztán utána? Hát, szerintem az a z a téma amit végképp senki nem fog soha hivatalosan megírni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Előrendelhető a Kenobi. Várhatóna március 4-én fog megjelenni. https://www.szukits.hu/egyeb/1844-john-jackson-miller-kenobi-konyv-001845.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Ti kaptatok könyvajánlót a Gazfickókhoz? A mostani Kenobit hirdető hírlevélben volt benne. Milyen volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Csak február 18-án jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Igen, de a Gazfickók könyvajánló a hírlevélben volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. (szerkesztve) Ilyen volt a Szukits hírlevelében a Gazfickók: http://ezdesign.hu/newsletter/main/level/746/konyvajanlo_fejlec.jpg http://ezdesign.hu/newsletter/main/level/746/konyvajanlo_illusztracio.jpg http://ezdesign.hu/newsletter/main/level/746/gazfickok_konyvborito.jpg Szerkesztve: 2015. Január 31. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. A Lost Tribe of the Sith lesz a következő megjelenés. Az Annilihationnal egy kicsit csúsznak. A Razor's Edge is fordítás alatt van. Ezzel szerintem már tudjuk is az első féléves menetrendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Az első két könyv berendelve, de nem tudom, hogy ezekkel majd mi lesz. Sajnos még csak nem is emlékszem a tartalmukra, de majd ha megjelennek, elolvasom az ismertetőt, hátha... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 5. Az Omega osztag novelláról volt már szó? Lesz magyarul? (http://mreadz.com/new/index.php?id=243374 - erről beszélek ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2015. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 5. (szerkesztve) A jedired.com-on megtalálod az irodalom fül novellák linkje alatt Kilátások címmel, és ott a másik RC novella is, a Célpontok. Szerkesztve: 2015. Február 5. - Rincewind 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Köszi! Olvasás jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Nem kellett volna a Deviantra tévednem, ugye? Skirata család témájú best-of. http://daennika.deviantart.com/art/Clan-Skirata-182743740 - Na, ki veszi észre ki hiányzik a képről? - Ez meg szimplán háttérkép-esélyes. - Itt meg szabad tippelni, hogy ki kicsoda. Talán A'den és Ordo egyértelműek..... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. (szerkesztve) Nem kellett volna a Deviantra tévednem, ugye? Skirata család témájú best-of. http://daennika.deviantart.com/art/Clan-Skirata-182743740 - Na, ki veszi észre ki hiányzik a képről? Vau? Szerkesztve: 2015. Február 8. - R2-D2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Én Venkura tippelek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. (szerkesztve) Én Venkura tippelek. Igazad lehet. Én a hozzászólást csak most olvastam, először csak a képet néztem, eszembe sem jutott volna, hogy Vau sisakban legyen. Úgyhogy tényleg a gyerek hiányzik. Szerkesztve: 2015. Február 8. - R2-D2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Nem kellett volna a Deviantra tévednem, ugye? Skirata család témájú best-of. http://daennika.deviantart.com/art/Clan-Skirata-182743740 - Na, ki veszi észre ki hiányzik a képről? Máskor is tévedj el arrafele Laseema hiányzik elsősorban, és ugye Kad/Venku is. De látva az elég szélesen vett klánt, ide sorolhatnánk Mijt, Ravot, de minimum Parját is... Igazából minimum Laseema, Parja és Kad, mert ők tényleg családtagok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. (szerkesztve) http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Ffc06.deviantart.net%2Ffs71%2Ff%2F2012%2F148%2F4%2F8%2F484c1d063ea7a583ebac46ac0c31dc9e-d519g04.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fjohngwolf.deviantart.com%2Fart%2FEtain-and-Venku-Request-304451140&h=1100&w=600&tbnid=OEAy1NYQDtPTVM%3A&zoom=1&docid=w1-6RQLNPfhHLM&ei=0PPYVKO1IJGP7Ab16IGwDg&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=893&page=1&start=0&ndsp=26&ved=0CEAQrQMwCg en a hasbro miatt kerestem regebben hogy hogy neznek ki mivel Venku Etain Vau es a stril nincs de hal isten valaki custom-ban megcsinalta amerikaban es General Plo Kon is Szerkesztve: 2015. Február 9. - Hunner 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.