MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Oké, rendben. ^.^ Én az összes vizsgáimat januári időpontra vettem fel. Off Egy kivétellel mindent az első időpontra raktam, jobb túl lenni rajtuk, míg a fejemben van még pár infó, meg aztán mazochista vagyok És több szabadidőm marad a két félév között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Off Egy kivétellel mindent az első időpontra raktam, jobb túl lenni rajtuk, míg a fejemben van még pár infó, meg aztán mazochista vagyok És több szabadidőm marad a két félév között. hát én nem vagyok ilyen bátor, bár nekem is a legtöbb azért decemberben van. Ezért is nem érek rá olvasni SW-t, pedig most jó pár antikvár darabot is beszereztem. Mellesleg még ott a szakdolgozat is... váh Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. De az, hidd el. A puha fedeles fantasy és sci-fi könyvek átlagára 3000 körül van. Ha nagyon vastag akkor több. Ha vékony a könyv és 3500 és 4000 között van az extrém ár már. Ez sajnos így van. Manapság egyálatalán nem olcsó hobbi az olvasás.. Ugyanakkor szerintem pont a SW könyveknél nem célszerű nézni az árat, a jelenlegi tendencia alapján idővel csak értékesebbek lesznek. Mikor elfogynak. Áldom is magam ilyenkor, hogy anno mindent megjelenés környékén megvettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. OFF Én meg csak lusta disznó vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Ez sajnos így van. Manapság egyálatalán nem olcsó hobbi az olvasás.. Ugyanakkor szerintem pont a SW könyveknél nem célszerű nézni az árat, a jelenlegi tendencia alapján idővel csak értékesebbek lesznek. Mikor elfogynak. Áldom is magam ilyenkor, hogy anno mindent megjelenés környékén megvettem... Szerintem is jól tetted. Én pl. a Kirajzást (hogy maradjunk egy friss könyvért) anno bolti áron 2800-ért vettem, most meg kb 4500-ért adják minden antikváriumban. A régebbi könyvekről nem is beszélve, hogy milyen durva árak vannak (Vadászó árnyékra elég gondolni, az egyik legjobb EU, amit olvastam, szerintem a Bane-trilógiát is veri simán). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerintem is jól tetted. Én pl. a Kirajzást (hogy maradjunk egy friss könyvért) anno bolti áron 2800-ért vettem, most meg kb 4500-ért adják minden antikváriumban. A régebbi könyvekről nem is beszélve, hogy milyen durva árak vannak (Vadászó árnyékra elég gondolni, az egyik legjobb EU, amit olvastam, szerintem a Bane-trilógiát is veri simán). És akkor A Holtak védelmezői irreális 30-50 ezres mai áráról ne is beszéljünk.. Ha jól emléxem, 780 ft volt anno... De lehetne sorolni a példákat. Tehát ha a mostani két könyv kifut, később nem 3500-ért, hanem majd 5000-ért lehet megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. OFF Én meg csak lusta disznó vagyok. Jelentem, itt a két könyv, majd egyszer csak elkezdem őket. Szerintem is jól tetted. Én pl. a Kirajzást (hogy maradjunk egy friss könyvért) anno bolti áron 2800-ért vettem, most meg kb 4500-ért adják minden antikváriumban. A régebbi könyvekről nem is beszélve, hogy milyen durva árak vannak (Vadászó árnyékra elég gondolni, az egyik legjobb EU, amit olvastam, szerintem a Bane-trilógiát is veri simán). Kb. 2000-ben vettem meg Az utolsó parancs első kiadását 3.700 Ft-ért, akkor azt nagyon sokalltam, mivel a többi SW nagyjából ezer Ft körül mozgott Ennyit tesz egy évtized. Miért tartjátok annyira jó könyvnek a Vadászó árnyékot? Megjelenéskor vettem meg, akkor elolvastam, de azóta sem. Nem most volt Csak kíváncsi vagyok, miért övezi ekkora 'hájp". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. (szerkesztve) Kb. 2000-ben vettem meg Az utolsó parancs első kiadását 3.700 Ft-ért, akkor azt nagyon sokalltam, mivel a többi SW nagyjából ezer Ft körül mozgott. Én meg 2 éve pár száz forintért a Múlt kisértetét és a Jövő Látomását. Csak megfelelő helyen, kell lenni megfelelő időben, megfelelő kapcsolatokkal Szerkesztve: 2011. December 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. (szerkesztve) Miért tartjátok annyira jó könyvnek a Vadászó árnyékot? Megjelenéskor vettem meg, akkor elolvastam, de azóta sem. Nem most volt Csak kíváncsi vagyok, miért övezi ekkora 'hájp". Jézusom, de irigyellek Bárcsak én is vettem volna meg anno, még emlékszem is, hogy ott volt a könyvesbolt polcán, de akkor annyira nem kötött le az EU. Szerintem iszonyat jó, javaslom, olvasd el még egyszer mesteri pszicho-thriller. Szerkesztve: 2011. December 12. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Kb. 2000-ben vettem meg Az utolsó parancs első kiadását 3.700 Ft-ért, akkor azt nagyon sokalltam, mivel a többi SW nagyjából ezer Ft körül mozgott Ennyit tesz egy évtized. Ó, meg amikor A jövő látomása első kiadása 1320 Ft volt újonnan... de szívtam a fogam, hogy mennyivel drágább mint a többi... Iszonyat hogy megy az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Ó, meg amikor A jövő látomása első kiadása 1320 Ft volt újonnan... de szívtam a fogam, hogy mennyivel drágább mint a többi... Iszonyat hogy megy az idő. Valóban így volt, ez hirtelen eszembe sem jutott, pedig a megjelenéskor vettem meg azt is, A múlt kísértete 799 volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Jézusom, de irigyellek Bárcsak én is vettem volna meg anno, még emlékszem is, hogy ott volt a könyvesbolt polcán, de akkor annyira nem kötött le az EU. Szerintem iszonyat jó, javaslom, olvasd el még egyszer mesteri pszicho-thriller. El fogom majd olvasni még egyszer, már a sztorija is csak nagyon homályosan rémlik, kivéve a végét, az nagyon emlékezetes volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Valóban így volt, ez hirtelen eszembe sem jutott, pedig a megjelenéskor vettem meg azt is, A múlt kísértete 799 volt Én mindig a Harry Potter könyvek árán lepődök meg. A legelső kötetet én a megjelenéskor kaptam meg, 1490 Ft-ért, most meg ugyanez a könyv, ugyanazzal a borítóval stb. kb. 2990 Ft. Nagyon durván változnak az árak. A reálbérek viszont nem hiszem hogy ugyanígy nőttek volna, na de mindegy. El fogom majd olvasni még egyszer, már a sztorija is csak nagyon homályosan rémlik, kivéve a végét, az nagyon emlékezetes volt Hidd el, szerintem tetszeni fog. A végén szurkoltam, hogy élje túl a főszereplő, s olyan tehetetlenséget éreztem, amikor az a vesztébe rohant. Én szeretem Reaves írásait, ezért is javasoltam a Szukitsnak a Coruscant Nights kiadását, de a szavazáson sajnos elég hátul végzett, így ez most füstbe ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Miért tartjátok annyira jó könyvnek a Vadászó árnyékot? Megjelenéskor vettem meg, akkor elolvastam, de azóta sem. Nem most volt Csak kíváncsi vagyok, miért övezi ekkora 'hájp". Ez volt az első olyan könyv, ami a Sth-ekre koncentrált jobban. Abban az időben mikor megjelent nem is volt túl sok prequelhez köthető könyv. Ráadásul Maul egy nagyon cool karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Ez volt az első olyan könyv, ami a Sth-ekre koncentrált jobban. Abban az időben mikor megjelent nem is volt túl sok prequelhez köthető könyv. Ráadásul Maul egy nagyon cool karakter. A "klasszikus prequel időszakáról" (amit én a ruusani reformációtól a klónháborúk kitöréséig számítok) most sincsen túlságosan sok könyv, ha belegondolok. A Luceno által írt Cloak of Deception (remélem egyszer kiadja a Szukits), a Vadászó árnyék, esetleg még a Jedi-növendék sorozat (amit én nem szeretek, ifjúsági regények), meg olyan önálló regények, mint az Álmok Bolygója és a Kirajzás, de utóbbi kettő egyikse egy klasszikus prequel mű. Szóval a többi korszakhoz képest ez az éra ("Rise of the Empire) hanyagolva van (ha a klónháborús időszakot nem vesszük bele). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. A végén szurkoltam, hogy élje túl a főszereplő, s olyan tehetetlenséget éreztem, amikor az a vesztébe rohant. Én is szurkoltam neki, pedig sejthető volt a vége. Szimpatikus karakter volt, ezért szerintem a többség drukkolt, hátha mégsem hal meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Nektek megérkezett már az Én, a Jedi? Én együtt rendeltem a Tomboló Erővel, így csütörtökön már kézhez kellett volna, hogy kapjam. Küldtek is egy levelet, hogy csütörtökön érkezik, de még pénteken se jött a futár. Szombat, vasárnap nem dolgoznak, így megvártam a hétfőt, de semmi... írtam nekik egy levelet, amire eddig még nem érkezett válasz. Nagyon nem örülnék neki, ha úgy elhúznák a dolgot, hogy lecsúszok a 20-i határidőről és idén már nem kapom meg ezeket a regényeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Nektek megérkezett már az Én, a Jedi? Én együtt rendeltem a Tomboló Erővel, így csütörtökön már kézhez kellett volna, hogy kapjam. Küldtek is egy levelet, hogy csütörtökön érkezik, de még pénteken se jött a futár. Szombat, vasárnap nem dolgoznak, így megvártam a hétfőt, de semmi... írtam nekik egy levelet, amire eddig még nem érkezett válasz. Nagyon nem örülnék neki, ha úgy elhúznák a dolgot, hogy lecsúszok a 20-i határidőről és idén már nem kapom meg ezeket a regényeket. Én ma rendeltem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Nektek megérkezett már az Én, a Jedi? Én együtt rendeltem a Tomboló Erővel, így csütörtökön már kézhez kellett volna, hogy kapjam. Küldtek is egy levelet, hogy csütörtökön érkezik, de még pénteken se jött a futár. Szombat, vasárnap nem dolgoznak, így megvártam a hétfőt, de semmi... írtam nekik egy levelet, amire eddig még nem érkezett válasz. Nagyon nem örülnék neki, ha úgy elhúznák a dolgot, hogy lecsúszok a 20-i határidőről és idén már nem kapom meg ezeket a regényeket. Akkor Neked valamit nagyon elcsesztek. Én pénteken meg is kaptam mindkét könyvet. Csütörtökön jött a mail, pénteken meg a futár.. Azonban a futárnál nem veszhet el - nem posta - úgyhogy megér egy próbát a futárcéget is megkeresni. Sok sikert. trans-o-flex Kft. ügyfélszolgálat a 06-29-887-100-as telefonszámon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Akkor Neked valamit nagyon elcsesztek. Én pénteken meg is kaptam mindkét könyvet. Csütörtökön jött a mail, pénteken meg a futár.. Azonban a futárnál nem veszhet el - nem posta - úgyhogy megér egy próbát a futárcéget is megkeresni. Sok sikert. trans-o-flex Kft. ügyfélszolgálat a 06-29-887-100-as telefonszámon Köszi az infót. A holnapi napot még megvárom, hátha addig érkezik válasz a levelemre, vagy jön a telefonhívás. Eddig nem volt ilyen gondom pedig nem először rendelek SW regényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. jah nekem is megvan csut jott de tenyleg a futarszolgalatot kell utolerni ez ugyben a szukits ha mar kiadta a kezebol nem sokat tehet sok sikert es csatlakozom az elozok -hoz Maul tenyleg jo karakter es a konyv is utos meg mostis )) erdeke mikor bekoszont a veg sok Jedi akkor tud igazan egyevalni s maximalisan rahangolodni az erore s megdermeszto az a nyugalom a mi arad beloluk:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. trans-o-flex Kft. ügyfélszolgálat a 06-29-887-100-as telefonszámon adat kukac tof pont hu az e-mail címük. Telefonon mondták, hogy ide írjak, ugyanis nem volt jó a péntek (aznap egész család hol itt, hol ott volt, nem volt igazán egy fix hely, ahol át tudtuk volna venni), telefonáltam, hogy át kéne rakni a kiszállítás napját, telefonon mondták be ezt a mail címet. Végül is valóban hétfőn jött a csomag, viszont előtte nem írtak vissza, hogy rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 13. adat kukac tof pont hu az e-mail címük. Telefonon mondták, hogy ide írjak, ugyanis nem volt jó a péntek (aznap egész család hol itt, hol ott volt, nem volt igazán egy fix hely, ahol át tudtuk volna venni), telefonáltam, hogy át kéne rakni a kiszállítás napját, telefonon mondták be ezt a mail címet. Végül is valóban hétfőn jött a csomag, viszont előtte nem írtak vissza, hogy rendben. Érdekes, hogy a tofok egy Star Warsban létező faj. Csak eszembe jutott, mert mostanában sokat foglalkoztam velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Korábban beszéltünk már a tehetséges Star Wars írókról, mint amilyen James Luceno, Drew Karpyshyn vagy Matthew Stover. Tudjátok ki még nagyon ígéretes tehetség? John Jackson Miller. Eddig egyetlen művét olvastam végig, méghozzá a Knights Of The Old Republic képregénysorozatot, de az egy mestermű. Egyrészt tökéletesen visszaadja a játék hangulatát, ez főként a már megismert karaktereknek, fajoknak és világoknak köszönhető. És miután már beindult a jól megírt és lendületes alaptörténet, semmi nem állhat az útjába. Kellően izgalmas és komoly hangvételű az egész, de ehhez még hozzátársul egy kellően humoros oldala is a történeteknek, ami főképpen Marn Hierogryph-nek köszönhető. A mai napig elröhögöm magam a Flashpoint első részén, amikor hőseink meghamisítanak egy mandalori támadást és így űzik el a bolygón tartózkodó köztársasági helyőrséget, aztán pár órával később a mandaloriak valóban megtámadták a Vanquo-t. Ráadásul olyan pofára esős csattanókkal van teletűzdelve ez a sorozat, hogy az ember megemeli a kalapját John Jackson Miller előtt. Bár a vége felé már egy kicsit elkanyarodott a sorozat a hagyományos Knights Of The Old Republic hangulattól, de olyan jó karaktereket alkotott, hogy már önmagukban is megállták a helyüket a végére. Állítólag a Knight Errant képregényt is John Jackson Miller írja, akárcsak a regényt is, ami nemrég megjelent, amiről sajnos még nem tudok sokat, de visszagondolva arra, milyen volt az előző képregénysorozata, amit írt, bizakodó vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Korábban beszéltünk már a tehetséges Star Wars írókról, mint amilyen James Luceno, Drew Karpyshyn vagy Matthew Stover. Tudjátok ki még nagyon ígéretes tehetség? John Jackson Miller. Eddig egyetlen művét olvastam végig, méghozzá a Knights Of The Old Republic képregénysorozatot, de az egy mestermű. Egyrészt tökéletesen visszaadja a játék hangulatát, ez főként a már megismert karaktereknek, fajoknak és világoknak köszönhető. És miután már beindult a jól megírt és lendületes alaptörténet, semmi nem állhat az útjába. Kellően izgalmas és komoly hangvételű az egész, de ehhez még hozzátársul egy kellően humoros oldala is a történeteknek, ami főképpen Marn Hierogryph-nek köszönhető. A mai napig elröhögöm magam a Flashpoint első részén, amikor hőseink meghamisítanak egy mandalori támadást és így űzik el a bolygón tartózkodó köztársasági helyőrséget, aztán pár órával később a mandaloriak valóban megtámadták a Vanquo-t. Ráadásul olyan pofára esős csattanókkal van teletűzdelve ez a sorozat, hogy az ember megemeli a kalapját John Jackson Miller előtt. Bár a vége felé már egy kicsit elkanyarodott a sorozat a hagyományos Knights Of The Old Republic hangulattól, de olyan jó karaktereket alkotott, hogy már önmagukban is megállták a helyüket a végére. Állítólag a Knight Errant képregényt is John Jackson Miller írja, akárcsak a regényt is, ami nemrég megjelent, amiről sajnos még nem tudok sokat, de visszagondolva arra, milyen volt az előző képregénysorozata, amit írt, bizakodó vagyok. Egyetértek. A Szukitsnak ajánlottam is a Knight Errant regényt. A szavazáson meg a The Old Republic győzött. Remélem ez azt jelenti, hogy a Szukits figyelme az ősi idős könyvekre fordul. Amúgy sincs olyan sok, amit ki lehetne adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. A "klasszikus prequel időszakáról" (amit én a ruusani reformációtól a klónháborúk kitöréséig számítok) most sincsen túlságosan sok könyv, ha belegondolok. A Luceno által írt Cloak of Deception (remélem egyszer kiadja a Szukits), a Vadászó árnyék, esetleg még a Jedi-növendék sorozat (amit én nem szeretek, ifjúsági regények), meg olyan önálló regények, mint az Álmok Bolygója és a Kirajzás, de utóbbi kettő egyikse egy klasszikus prequel mű. Szóval a többi korszakhoz képest ez az éra ("Rise of the Empire) hanyagolva van (ha a klónháborús időszakot nem vesszük bele). Én is reménykedek még a Cloak of Deception kiadásában. A Jedi-növendék nekem nagyon tetszett, kár, hogy nem vitték végig. Nektek megérkezett már az Én, a Jedi? Én együtt rendeltem a Tomboló Erővel, így csütörtökön már kézhez kellett volna, hogy kapjam. Küldtek is egy levelet, hogy csütörtökön érkezik, de még pénteken se jött a futár. Szombat, vasárnap nem dolgoznak, így megvártam a hétfőt, de semmi... írtam nekik egy levelet, amire eddig még nem érkezett válasz. Nagyon nem örülnék neki, ha úgy elhúznák a dolgot, hogy lecsúszok a 20-i határidőről és idén már nem kapom meg ezeket a regényeket. Egyik ismerősöm egyszer úgy járt, hogy amikor leadta a rendelést a könyvre, akkor elfelejtette átállítani a kiszállítási módoknál a futárra az opciót. Így véletlenül Pick Pack Pocketet jelölt be, úgy, hogy nem adta meg az átvevőhelyet. A mai napig nem kapta meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Egyik ismerősöm egyszer úgy járt, hogy amikor leadta a rendelést a könyvre, akkor elfelejtette átállítani a kiszállítási módoknál a futárra az opciót. Így véletlenül Pick Pack Pocketet jelölt be, úgy, hogy nem adta meg az átvevőhelyet. A mai napig nem kapta meg. Nálam nem valószínű, hogy ez történt, a csütörtöki levél szerint, a futárnak pénteken kellett volna hoznia. Ma is, már elmúlt 4 óra és sehol semmi, még a levelemre se képesek válaszolni, legalább annyit, hogy "hiba történt a postázás során", vagy "újra útnak indítjuk"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Lehet, hogy egyszer csak megkapod a könyvet, válasz mail nélkül. Mondjuk ez a jobbik eset, de akkor is idegesítő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Nálam nem valószínű, hogy ez történt, a csütörtöki levél szerint, a futárnak pénteken kellett volna hoznia. Ma is, már elmúlt 4 óra és sehol semmi, még a levelemre se képesek válaszolni, legalább annyit, hogy "hiba történt a postázás során", vagy "újra útnak indítjuk"... Hát ez aggasztó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Nekem ebben a pillanatban érkezett meg az Én, A Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.