Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 22:57 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 22:57 Azért erre a játékra oda fogok figyelni. Egyrészt, mert a '80-as és '90-es évek sci-fijeit idézi meg, másrészt, mert valamiféle rossz kutya nevű stúdió készíti. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Alapvetően nem feltétlenül vagyok egy real time strategy játék rajongó (meg úgy tudom, manapság nem annyira népszerű ez a műfaj), de a Warcraft III-mat a hangulata/története miatt nagyon kedvelem, plusz anno sok éven át WoW-oztam, amit megalapozott ez az egész. A játék évekkel ez előtti remastered verziója elég nagy bukás lett, szóval jó látni, hogy a Blizzard most próbálja helyre hozni ezt a hibáját és a többi részt is kiadja, felújítva. Remélem jó lesz. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Jaj ezzel még én is játszottam az őskorban. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 5 perccel korábban Hozzászólás ideje: 5 perccel korábban @Dzséjt, hozzád fordulok, jan 23-án jõn gyerekkorom egyik jó értelemben vett megrontója ps4 - re és 5-re is, a Jedi Power Battles! Nem remastered, hanem olyan élsimítottnak mondanám. Van ennek neve? Az érdekelne, jön e fizikailag is? Toltad e anno? Ha igem szeretted e? Most fogod e? Az ilyen vénségek is kapnak e trófeakészletet? (még nem vettem ilyesmit.) És a co-op trailer! Gyilkos lesz újra, de várom! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.