Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 22:57 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 22:57 Azért erre a játékra oda fogok figyelni. Egyrészt, mert a '80-as és '90-es évek sci-fijeit idézi meg, másrészt, mert valamiféle rossz kutya nevű stúdió készíti. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Tegnap 00:54 Hozzászólás ideje: Tegnap 00:54 Alapvetően nem feltétlenül vagyok egy real time strategy játék rajongó (meg úgy tudom, manapság nem annyira népszerű ez a műfaj), de a Warcraft III-mat a hangulata/története miatt nagyon kedvelem, plusz anno sok éven át WoW-oztam, amit megalapozott ez az egész. A játék évekkel ez előtti remastered verziója elég nagy bukás lett, szóval jó látni, hogy a Blizzard most próbálja helyre hozni ezt a hibáját és a többi részt is kiadja, felújítva. Remélem jó lesz. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Jaj ezzel még én is játszottam az őskorban. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban @Dzséjt, hozzád fordulok, jan 23-án jõn gyerekkorom egyik jó értelemben vett megrontója ps4 - re és 5-re is, a Jedi Power Battles! Nem remastered, hanem olyan élsimítottnak mondanám. Van ennek neve? Az érdekelne, jön e fizikailag is? Toltad e anno? Ha igem szeretted e? Most fogod e? Az ilyen vénségek is kapnak e trófeakészletet? (még nem vettem ilyesmit.) És a co-op trailer! Gyilkos lesz újra, de várom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 9 órával korábban @csoli1138 Akkor sorban: Port a neve, a portolás szóból ered. PS4-PS5 port lesz. Bár, ha a grafikát felhúzták (márpedig a mai 4K-s tévék és monitorok mellett azért az nem árt, ha nem akarsz egy nagy homályfoltot látni), akkor némi remaster is van benne. A fizikai változat kérdéses, ezzel kapcsolatban nem találtam semmi biztosat. Az Aspyr által remasterelt/portolt játékoknak néha van, máskor nincs. Lutri. És, ha lesz is, nem biztos, hogy hazánkba is eljut. Én nem fogadnék rá nagy tételben. Nem toltam, 2000-ben én még a Glorious PC Master Race tagja voltam, szóval tagadtam a konzolok létjogosultságát és értetlenül álltam mindenki előtt, aki a konzolt használni meri, amire nincs más, csak Mortal Wombat meg Szökken, meg hülye Mario Gokart, és különben is, csak egérrel és billentyűzettel lehet normálisan videojátékkal játszani. És persze emiatt a játék miatt is zsigerből utáltam a konzolokat, a konzolos játékgyártókat és a konzolon játszókat, mert a k. anyjukba nem képesek kiadni PC-re. 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999%, hogy nem fogom tolni. Az ennyire régi játékokhoz már akkor is csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritkán nyúlok, ha korábban játszottam és nagyon szerettem, de olyannal, amivel korábban nem is játszottam, hát igen valószínűtlen. Szerintem egy ilyen játék volt, amiért 2007-ig hajlandó voltam visszamenni, az Uncharted: Drake's Fortune, de abba is csak azért vágtam bele, mert az egész játéksorozat sztoriját meg akartam ismerni. Meg ugye az kapott egy elég komoly felújítást PS4-re 2015-ben, és már azzal a változattal játszottam. Legfeljebb belenézek, kíváncsiságból, ha fent lesz a PS Plus Classic-ban és épp van rá előfizetésem. Szintén változó. A The Phantom Menace-nek nincs, de a Republic Commandónak például van. Az utóbbit szintén az Aspyr jegyzi, szóval van rá esély. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Nagyon szépen köszönöm, gyorsabb és informatívabb voltál, mint a google! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.