Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 19. Azért erre a játékra oda fogok figyelni. Egyrészt, mert a '80-as és '90-es évek sci-fijeit idézi meg, másrészt, mert valamiféle rossz kutya nevű stúdió készíti. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Alapvetően nem feltétlenül vagyok egy real time strategy játék rajongó (meg úgy tudom, manapság nem annyira népszerű ez a műfaj), de a Warcraft III-mat a hangulata/története miatt nagyon kedvelem, plusz anno sok éven át WoW-oztam, amit megalapozott ez az egész. A játék évekkel ez előtti remastered verziója elég nagy bukás lett, szóval jó látni, hogy a Blizzard most próbálja helyre hozni ezt a hibáját és a többi részt is kiadja, felújítva. Remélem jó lesz. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Jaj ezzel még én is játszottam az őskorban. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Hozzászólás ideje: 2024. December 21. @Dzséjt, hozzád fordulok, jan 23-án jõn gyerekkorom egyik jó értelemben vett megrontója ps4 - re és 5-re is, a Jedi Power Battles! Nem remastered, hanem olyan élsimítottnak mondanám. Van ennek neve? Az érdekelne, jön e fizikailag is? Toltad e anno? Ha igem szeretted e? Most fogod e? Az ilyen vénségek is kapnak e trófeakészletet? (még nem vettem ilyesmit.) És a co-op trailer! Gyilkos lesz újra, de várom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 21. @csoli1138 Akkor sorban: Port a neve, a portolás szóból ered. PS4-PS5 port lesz. Bár, ha a grafikát felhúzták (márpedig a mai 4K-s tévék és monitorok mellett azért az nem árt, ha nem akarsz egy nagy homályfoltot látni), akkor némi remaster is van benne. A fizikai változat kérdéses, ezzel kapcsolatban nem találtam semmi biztosat. Az Aspyr által remasterelt/portolt játékoknak néha van, máskor nincs. Lutri. És, ha lesz is, nem biztos, hogy hazánkba is eljut. Én nem fogadnék rá nagy tételben. Nem toltam, 2000-ben én még a Glorious PC Master Race tagja voltam, szóval tagadtam a konzolok létjogosultságát és értetlenül álltam mindenki előtt, aki a konzolt használni meri, amire nincs más, csak Mortal Wombat meg Szökken, meg hülye Mario Gokart, és különben is, csak egérrel és billentyűzettel lehet normálisan videojátékkal játszani. És persze emiatt a játék miatt is zsigerből utáltam a konzolokat, a konzolos játékgyártókat és a konzolon játszókat, mert a k. anyjukba nem képesek kiadni PC-re. 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999%, hogy nem fogom tolni. Az ennyire régi játékokhoz már akkor is csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritkán nyúlok, ha korábban játszottam és nagyon szerettem, de olyannal, amivel korábban nem is játszottam, hát igen valószínűtlen. Szerintem egy ilyen játék volt, amiért 2007-ig hajlandó voltam visszamenni, az Uncharted: Drake's Fortune, de abba is csak azért vágtam bele, mert az egész játéksorozat sztoriját meg akartam ismerni. Meg ugye az kapott egy elég komoly felújítást PS4-re 2015-ben, és már azzal a változattal játszottam. Legfeljebb belenézek, kíváncsiságból, ha fent lesz a PS Plus Classic-ban és épp van rá előfizetésem. Szintén változó. A The Phantom Menace-nek nincs, de a Republic Commandónak például van. Az utóbbit szintén az Aspyr jegyzi, szóval van rá esély. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Hozzászólás ideje: 2024. December 21. Nagyon szépen köszönöm, gyorsabb és informatívabb voltál, mint a google! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 22. Pedig én is googliztam. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2024. December 23. Hozzászólás ideje: 2024. December 23. 18 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Pedig én is googliztam. Én nem mondhatom, hogy írtam, hogy googliztam volna... Csak jár a dícséret. Fogadd el! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Január 7. Hozzászólás ideje: Január 7. (szerkesztve) @Dzséjt Most olvastam egy cikket, hogy immár nem sorozatként a netflix égisze alatt, hanem mozifilmként a sony-val fejlesztik Horizon Zero Dawn-t. Hallottál róla? Szerkesztve: Január 7. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: Január 7. @csoli1138 Igen, most, tőled. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Január 7. Hozzászólás ideje: Január 7. Ime a cikk róla. Ráadásul eredettörténet lenne. Pont most akartam berakni csak @csoli1138 megelőzött a hírrel. Ráadásul hivatalos ,a CES-en jelentették be. https://sg.hu/cikkek/film/159952/eloszereplos-film-lesz-a-horizon-zero-dawnbol 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: Január 7. Akárki is írta ezt a cikket, egyértelműen egy másodpercet nem látott a Horizon-játékokból. "Robotszerű teremtmények", konkrétan robotok vannak benne. "Aloy, egy önálló és ősi törzs tagja, akinek társait kiirtja egy titokzatos erő" - szimpla emberek ölnek meg embereket, semmi titokzatos nincs abban az "erőben". Ráadásul az áldozatok baromira nem Aloy társai, legfeljebb vetélytársai. Hovatovább pont az Aloy sztorijának kiindulási pontja, hogy nem tagja a nora törzsnek, hiszen születésétől kezdve kitaszított. Pont akkor öli meg "a titokzatos erő" a "trásait", amikor részt vesz a próbán, aminek sikeres teljesítése során tagjává válhat a törzsnek. De, hogy ne csak a cikket kritizáljam, azért ez annyira nem lelkesített fel. Ezek alapján szimplán adoptáljkák a Zero Dawn-t. Ami a Tomb Raider és az Uncharted után azért nem túl bíztató. Azok a filmek lényegében kihagytak mindent, amik miatt a játékokat szerettük, miközben többségében a játékokból egy az egyben átvett jelenetekkel operáltak. Azt meg elképzelni sem tudom, hogyan akarják a Zero Dawn sztoriját 2 órába belezsúfolni. Komolyan nehéz lenne egy Faro-pestis alatt játszódó Horizon-filmet és/vagy sorozatot csinálni? Vegyenek már példát a Falloutról, könyörgöm. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Január 8. Hozzászólás ideje: Január 8. 17 órával ezelőtt, Frenkie írta: Ime a cikk róla. Ráadásul eredettörténet lenne. Pont most akartam berakni csak @csoli1138 megelőzött a hírrel. Ráadásul hivatalos ,a CES-en jelentették be. https://sg.hu/cikkek/film/159952/eloszereplos-film-lesz-a-horizon-zero-dawnbol Nem mertem belinkelni mert, már többször megkaptam, hogy ilyen olyan oldalt, meg ilyen olyan cikkírót nem is lehet komolyan venni. @Dzséjtmeg is erősít ebben megint, hogy nem volt alapos aki a cikket írta,sajnos. A lényeg, hogy a projekt létezik, de ahogy Dzséjtet úgy engem sem lelkesít fel ahogy hozzányúlnak. Ha film akkor kb Avatar kaliberű mega-giga produkció kellene legyen. Lehet, hogy ha sorozat lenne jobban műkődne. Eredet történet filmként egy játékhoz nekem is aggályos. Aloy/Elisabeth történetét kellene adoptálni. A fallout jó volt, de azzal nem játszottam. Így, hogy a Horizonnal igen, én EZT a sztorit szeretném a vilàggal, szűkebben a családommal is átéltetni, mert ők játszani úgy sem fognak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: Január 8. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Így, hogy a Horizonnal igen, én EZT a sztorit szeretném a vilàggal, szűkebben a családommal is átéltetni, mert ők játszani úgy sem fognak. Akkor örülhetsz, mert ezt fogod megkapni. A Horizon: Zero Dawn Aloy eredettörténete! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Január 8. Hozzászólás ideje: Január 8. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Akkor örülhetsz, mert ezt fogod megkapni. A Horizon: Zero Dawn Aloy eredettörténete! Akkor csak félreértettem. Úgy értelmeztem, hogy játék előtti időre képesek sztorit rittyenteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: Január 8. (szerkesztve) A Zero Dawn előtti eseményeknek semmi köze Aloy-hoz. Akkor hogy lenne már eredettörténet? Szerkesztve: Január 8. - Dzséjt Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Január 8. Hozzászólás ideje: Január 8. Maga a világ roppant érdekes, ellenben Aloy (eredet)sztorija a Zeroban engem egyáltalán nem nyűgözött le, úgyhogy sok sikert az alkotóknak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: Január 8. (szerkesztve) Ma újra lefuttattam a 2024 Wrap-Up-ot, hogy teljes éves képet kapjak (decemberben már lefuttattam, de akkor például még nem játszottam a Star Wars: Outlaws-szal). Az eredmény: 2024-ben 37 PS5 és 23 PS4 játékkal játszottam - bár szerintem ez így nem fedi a valóságot, mert tuit beleszámolta azokat is, amiket épp csak elindítottam azért, hogy a PlayStation Stars pontokat megkapjam értük. Szóval a ténylegesen játszott játékok száma ennél jóval kevesebb lehet. PS5 cím valószínűleg 10 alatt van, de a PS4-es címek sem haladhatják meg sokkal a 10-et. A PSN fiókom 2018-as létrehozása óta 115 játékkal játszottam. Szerintem ez is kevesebb, bár nem sokkal. A top5 játék nálam 2024-ben: 1. Mass Effect Legendary Edition 151 órával (mondjuk ez őszintén szólva szerintem nem helyes, ugyanis ez három játékot takar, egyenként kb. 50 órával, így nem érzem úgy, hogy ennek az első helyen lenne a helye). 2. Final Fantasy XVI 110 órával. 3. Mass Effect Andromeda 105 órával. 4. Horizon Zero Dawn 104 órával (ez a remastered, mert az eredeti változattal utoljára 2023-ban játszottam). 5. Star Wars Outlaws 93 órával (ezt december 24-től december 30-ig hoztam össze - igen, ennyire ráfügtem ). Szóval, az első helyezet szerintem itt a Final Fantasy XVI, ami meglepett, játék közben nem tűnt fel, hogy ennyire benne ragadtam - bár nagyon tetszett, viszont még egy pár hónapos szünetet is tartottam a játék során, és, ha jól rémlik, aközben játszottam ki a Mass Effect Andromedát. Aminél szintén meglepett, hogy több mint 100 órát elütöttem vele. Tudjátok, ez az az ME-játék, ami a legtöbb ME-rajongó szerint egy kalap sz*r. Én meg ennyi időt eltöcskölök vele, és nem is először. PC-n már többször is kijátszottam, konzolon most először. A Horizon és az Outlaws helye reális, sőt szerintem az utóbbi mostanra már feljebb lenne, de a PSN csak dec. 31-ig számolt. Kár, hogy nem tudom, mi lehet a 6. játék, hogy meglegyen a tényleges top 5. Tippre vagy a Final Fantasy 7 Remake, a Final Fantasy 7 Rebirth vagy a Nier Automata. Ezekkel játszottam még sokat idén. Játékidőm 37 százalékát töltöttem RPG-vel. Korrekt, ez a kedvenc műfajom. Ahogy azt a fenti lista is mutatja. Mind akció-RPG. Decemberben még március volt az a hónap, amikor a legtöbbet játszottam (126 órát), de mostanra valami Star Wars game miatt a vezetést átvette december 139 órával. Áprilisban játszottam a legkevesebbett, akkor csak 41 órát nyomtam, október a második legkevesebb 71 órával. Minden más hónapban közel 100 vagy több mint 100 órát konzoloztam. És összesen 1285 órát ütöttem el a PS5 előtt és 509 trófeát szereztem meg (5 platinát, 17 aranyat, 73 ezüstöt és 414 bronzt). Azt hiszem, se a kocka, se a gamer jelzőt nem fogom tudni még lemosni magamról. Szerkesztve: Január 8. - Dzséjt 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Január 8. Hozzászólás ideje: Január 8. Kiváncsiságból megnéztem a saját adataimat. Eszerint 45 PS5 és 57 PS4 játékkal játszottam (bár ezek túlnyomó részével valszeg csak pár percet). A toplista nálam: 1. Star Wars: Outlaws (174 óra) Ez vitte el az összes játékidőm 39 százalékát tavaly. 2. Spyro trilógia (57 óra) 3. Sky Force: Reloaded (22 óra) 4. Trials: Rising (17 óra) 5. Ratchet & Clank - Rift Apart (14 óra) 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Január 14. Hozzászólás ideje: Január 14. Youtube-on botlottam bele, épp csak beletekergettem, de annyiból is gondoltam magamban, hogy eléggé Witcher hangulata van, aztán itt https://www.gsplus.hu/hir/vergozos-vampirkaland-lesz-a-the-witcher-3-alkotoinak-uj-jateka-itt-az-elso-trailer-362445.html megtudtam miért Tetszetős eddig. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 14. Szerző Hozzászólás ideje: Január 14. Ígéretesnek tűnik. 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Szerda 13:24 Hozzászólás ideje: Szerda 13:24 2025. 01. 08. - 18:38, Bomarr írta: Kiváncsiságból megnéztem a saját adataimat. Eszerint 45 PS5 és 57 PS4 játékkal játszottam (bár ezek túlnyomó részével valszeg csak pár percet). A toplista nálam: 1. Star Wars: Outlaws (174 óra) Ez vitte el az összes játékidőm 39 százalékát tavaly. 2. Spyro trilógia (57 óra) 3. Sky Force: Reloaded (22 óra) 4. Trials: Rising (17 óra) 5. Ratchet & Clank - Rift Apart (14 óra) Nálam a tavalyi évi top 5 a PS5-ön ez volt: 1. Baldur's Gate 3 (134 óra) 40% játékidő 2. Star Wars Outlaws (54 óra) 16% játékidő 3. The Last of Us Part II Remastered (32 óra) 9% játékidő 4. Assassin's Creed Valhalla (23 óra) 6% játékidő 5. Assassin's Creed Mirage (18 óra) 5% játékidő 2025. 01. 14. - 11:40, Darth Cupsy írta: Youtube-on botlottam bele, épp csak beletekergettem, de annyiból is gondoltam magamban, hogy eléggé Witcher hangulata van, aztán itt https://www.gsplus.hu/hir/vergozos-vampirkaland-lesz-a-the-witcher-3-alkotoinak-uj-jateka-itt-az-elso-trailer-362445.html megtudtam miért Tetszetős eddig. Konkrétan a fél Witcher 3 csapat saját stúdiót alapított és most ezt csinálják. Nekem olyan, mintha a Blood and Wine kiegészítőből valaki önálló játékot csinált volna. Jónak tűnik, de azért a gameplayre leszek kíváncsi. https://widescreen.hu/vampirokrol-szol-a-the-blood-of-dawnwalker-a-the-witcher-3-volt-fejlesztoinek-uj-jateka/ 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szerda 16:07 Hozzászólás ideje: Szerda 16:07 2 órával ezelőtt, DanCarver írta: 1. Baldur's Gate 3 (134 óra) 40% játékidő 2. Star Wars Outlaws (54 óra) 16% játékidő 3. The Last of Us Part II Remastered (32 óra) 9% játékidő 4. Assassin's Creed Valhalla (23 óra) 6% játékidő 5. Assassin's Creed Mirage (18 óra) 5% játékidő Valhallát meguntad, azért csak ennyi idő? Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Szerda 20:29 Hozzászólás ideje: Szerda 20:29 4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Valhallát meguntad, azért csak ennyi idő? Nem most is azt tolom, csak sokszor félre tettem, mert volt érdekesebb. Még 2 éve kezdtem el PC-n, majd tavaly folytattam PS5-ön a mentések szerencsére megvoltak a felhőben. Most olyan 53 óra gameplayem van benne és bazi messze még a sztori vége. De sokáig nem tudott behúzni valahogy a sztorit nem éreztem érdekesnek meg Eivort sem. A Miraget azt egy huzamban kivittem az nagyon tetszett. A Valhalla az egy egyetlen AC amit máig nem vittem végig, valahogy nem érzem AC-nak semennyire, pedig már az Odyssey sem volt az. Eddig az összes részt kivittem, kivéve ezt a vikingest. Nagyon non lineáris a narratíva és annyira meg nem erős benne az RPG vonal (pláne nem a BG3 után ), hogy szereptjátéknak is elmenjen, ez egy light akció-RPG. De mivel mindjárt itt a Shadows legalább az alapjáték main questjeivel szeretnék végezni, hogy a fősztorival képben legyek. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szerda 21:03 Hozzászólás ideje: Szerda 21:03 Hát igen ez inkább viking szimulátor én is jóval kevesebbet lopakodtam benne, mint a korábbi részekben, viszont van annak is egy élvezetes feelingje, ahogy megrohamoztam a településeket többed magammal, meg a skandináv mitológiát is jó volt jobban megismerni, még ha néhol meg is van tekerve. És külön érdekes volt utána játszani a GoW-al és látni a kontrasztokat. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:21 Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:21 Én már vágom centit! 23-án indul a retró-zúzda: 1 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:04 Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:04 (szerkesztve) 1. Yakuza: Like a Dragon (126 óra) 2. Cyberpunk 2077 (124 óra) 3. Hades (102 óra) 4. Judgment (92 óra) 5. STAR WARS Jedi: Survivor (60 óra) 6. Black Myth: Wukong (49 óra) Szerkesztve: 16 órával korábban - Odumin Csóró Cyberpunkot meg jól kihagytam, mivel az GoG-on ment, én meg csak a Steam Replay-t néztem. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.