Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Assassin's Creed 4 - Nem akarom elkiabálni de pár óra játék után a sorozat legjobb darabjának tűnik. Egyben egyelőre az első olyan rész, ahol végre a helyén kezelik a "jövőbeli" szálat és inkább egy poszt-modern poén lett az egész, amivel egyelőre alig foglalkozunk és inkább rá lehet koncentrálni a kalózkodásra.

Ezt örömmel hallom. Ha majd megjelenik PC-n és fut is a gépemen, akkor mindenképpen kipróbálom én is...

Hozzászólás ideje:

Engem olyan szinte hagy hidegen a BF4, hogy arra szavak nincsenek.

Gondolom nem szereted az FPS-ket. Mert ha igen azért próbáld ki. Le fog esni az állad.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Battlefield 4: először és utoljára befejezve. A látvány gyönyörű, a hangulat egész jó, a csaták mozgalmasak, az MI egész jól teljesít. Viszont, a sztori egy Michael Bay filmre sem lenne elég, a karakterek irritálóak vagy abszolút érdektelenek, viszont legalább hasznavehetetlenek, a főhős némasága pedig abszolúte nevetségessé teszi a játékot. A mentési rendszer egy kalap sz*r, és legalább van pár bug is.

Hozzászólás ideje:

BF3-at kitoltam single-ben, annak is harmatgyenge volt a története. Tudom, hogy ez a széria alapvetően multira van kihegyezve és én el is hiszem, hogy utánozhatatlanul jó a multija, csakhogy engem az nem érdekel. Sosem érdekelt. És talán éppen a miatt, mert multira volt mindig is kihegyezve a dolog BF esetében, jóval kevésbé sztori orientált, a COD - Ghosts sokkal jobban érdekel, de azt sem várom toporzékolva.

Amit abszolút elismerek a BF-el kapcsolatban (és már a 3. résznél is elismertem) az a grafikai motorjának a nagyszerűsége. A látvány az zseniális. Kár, hogy nálam ez semmit sem jelent, ha a sztori nem nyeri el a tetszésemet.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Na igy a hosszú hétvége alatt elég sokat nyüstöltem az Assassin's Creed 4-et. Szerencsére nem történt meg az ami a hármasnál: a kezdeti lelkesedés nem fulladt ki, sőt egyre jobban húz el az elődöktől és a minőség terén olyan színvonalat állít be, amit biza piszok nehéz lesz megugorni a jövőre érkező következő résszel.

Néhány momentum, ami miatt ez a legjobb AC epizód:

-A főhős Edward Kenway az eddigi legjobb főszereplő. Nem egy komplex figura, de önmagában az, hogy vastagon tesz az asszaszinok és a templomosok harcára és csak keresni akar egy valag pénzt, már önmagában szimpivé teszi (pláne hogy én ezt a szembenállást már nagyon untam a korábbi részekben). A történetnek még csak a felénél járok, így még nem tudom mi a finálé, de örülnék neki ha Eziohoz hasonlóan ő is kapna egy trilógiát. A sztoriról annyit, hogy többnyire ugyan könnyed, de például volt egy olyan drámai jelenet, ami után fél percig csak szótlanul bambultam a képernyőre.

-Ahányszor csak megnyitom a térképet szinte újra és újra beleszédülök mennyire nagy terület áll rendelkezésre. Sok-sok óra játék után a bejárható szigetek több mint felén még egyáltalán nem jártam.

-A harmadik részben a vadászatot nagyon hamar meguntam itt viszont baromi jó. Mondjuk eleve itt a szerepe is fontosabb, hisz a csontokat vagy a lenyúzott prémeket nem csak eladni lehet, de a fejlődéshez elengedhetetlen kellékek, így az egyre erősebb páncélok, az új pisztoly tokok, vagy a lőszertasakok csak ezekkel válthatók ki.

Óriási móka a tengeren vízre szállni egy kis csónakkal, hogy szigonyvégre kapjunk mondjuk egy nagy fehér cápát.

-Rengeteg apró kis finomság van, amivel fokozni tudták a hangulatot. Ilyen például hogy hajózás közben az embereink tengerész dalokat énekelnek (külön alküldetéseken egyébként lehet új dalokat szerezni hogy ne állandóan ugyanazt a három számot ismételgessék - de persze csendre is lehet inteni őket). A kocsmákban nem csak piálni, de toborozni is lehet, infókat lehet kérni a csapóstól mondjuk egy kincses térkép helyéről vagy ha először tesszük tiszteletünket a csehóban helyre is tehetünk pár rossz arcú szeszkazánt.

Ha pedig felvonulunk egy erőd ellen a csata nem ér véget a várfalak és tornyok leágyúzásánál: utána még a lángokban álló erőditménybe be kell hatolni, ki kell nyirni a tiszteket, majd a térképszobában szerencsétlenkedő parancsnokot hűvösre kell tenni.

-A GTA sorozat után az AC is felfedezte magának a tengerfenéket. Itt elsüllyedt hajóroncsok kincseiért lehet lemerülni, kerülgetve az arra sündörgő cápákat. Lélegzetelállító!

-Ami igazán jó volt az előző részekbe az mind bele van plántálva ebbe is: megint van egy fejlesztgethető kisvárosunk mint az AC2-ben, továbbra is csilliószámra szedhetjük fel a bérgyilkos küldetéseket a galambpostán keresztül stb. Csak valahogy minden sokkal fainabb lett. Ez különösen igaz a hajózásra: az ellenséges flották megcsáklyázását egyszerűen nem lehet megunni.

-NINCS TÖBBÉ POSZTERTÉPKEDÉS! Hogy én milyen halálosan untam az előző részekben amikor valami komolyabb gyilok után percek mentek el arra hogy tépkedtem a falakról az arcommal díszitett körözési plakátokat. Hála istennek most semmi ilyen nincs: ha egy kiadós mészárlás után sikerült elbújni egy időre, akkor utána már senki nem fog keresni.

-Szerencsére pénteken nem kiabáltam el: a jövőbeli szál továbbra is minimális és inkább egy önreflektiv poén. Épp emiatt most először ez is kifejezetten tetszik.

-A karibi világ gyönyörűen néz ki: nem válik egysíkúvá mint a harmadik rész városkezdeményei és nem is érződik rókabőrnek mint a Revelations Isztambulja.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na igy a hosszú hétvége alatt elég sokat nyüstöltem az Assassin's Creed 4-et. Szerencsére nem történt meg az ami a hármasnál: a kezdeti lelkesedés nem fulladt ki, sőt egyre jobban húz el az elődöktől és a minőség terén olyan színvonalat állít be, amit biza piszok nehéz lesz megugorni a jövőre érkező következő résszel.

Néhány momentum, ami miatt ez a legjobb AC epizód:

-A főhős Edward Kenway az eddigi legjobb főszereplő. Nem egy komplex figura, de önmagában az, hogy vastagon tesz az asszaszinok és a templomosok harcára és csak keresni akar egy valag pénzt, már önmagában szimpivé teszi (pláne hogy én ezt a szembenállást már nagyon untam a korábbi részekben). A történetnek még csak a felénél járok, így még nem tudom mi a finálé, de örülnék neki ha Eziohoz hasonlóan ő is kapna egy trilógiát. A sztoriról annyit, hogy többnyire ugyan könnyed, de például volt egy olyan drámai jelenet, ami után fél percig csak szótlanul bambultam a képernyőre.

-Ahányszor csak megnyitom a térképet szinte újra és újra beleszédülök mennyire nagy terület áll rendelkezésre. Sok-sok óra játék után a bejárható szigetek több mint felén még egyáltalán nem jártam.

-A harmadik részben a vadászatot nagyon hamar meguntam itt viszont baromi jó. Mondjuk eleve itt a szerepe is fontosabb, hisz a csontokat vagy a lenyúzott prémeket nem csak eladni lehet, de a fejlődéshez elengedhetetlen kellékek, így az egyre erősebb páncélok, az új pisztoly tokok, vagy a lőszertasakok csak ezekkel válthatók ki.

Óriási móka a tengeren vízre szállni egy kis csónakkal, hogy szigonyvégre kapjunk mondjuk egy nagy fehér cápát.

-Rengeteg apró kis finomság van, amivel fokozni tudták a hangulatot. Ilyen például hogy hajózás közben az embereink tengerész dalokat énekelnek (külön alküldetéseken egyébként lehet új dalokat szerezni hogy ne állandóan ugyanazt a három számot ismételgessék - de persze csendre is lehet inteni őket). A kocsmákban nem csak piálni, de toborozni is lehet, infókat lehet kérni a csapóstól mondjuk egy kincses térkép helyéről vagy ha először tesszük tiszteletünket a csehóban helyre is tehetünk pár rossz arcú szeszkazánt.

Ha pedig felvonulunk egy erőd ellen a csata nem ér véget a várfalak és tornyok leágyúzásánál: utána még a lángokban álló erőditménybe be kell hatolni, ki kell nyirni a tiszteket, majd a térképszobában szerencsétlenkedő parancsnokot hűvösre kell tenni.

-A GTA sorozat után az AC is felfedezte magának a tengerfenéket. Itt elsüllyedt hajóroncsok kincseiért lehet lemerülni, kerülgetve az arra sündörgő cápákat. Lélegzetelállító!

-Ami igazán jó volt az előző részekbe az mind bele van plántálva ebbe is: megint van egy fejlesztgethető kisvárosunk mint az AC2-ben, továbbra is csilliószámra szedhetjük fel a bérgyilkos küldetéseket a galambpostán keresztül stb. Csak valahogy minden sokkal fainabb lett. Ez különösen igaz a hajózásra: az ellenséges flották megcsáklyázását egyszerűen nem lehet megunni.

-NINCS TÖBBÉ POSZTERTÉPKEDÉS! Hogy én milyen halálosan untam az előző részekben amikor valami komolyabb gyilok után percek mentek el arra hogy tépkedtem a falakról az arcommal díszitett körözési plakátokat. Hála istennek most semmi ilyen nincs: ha egy kiadós mészárlás után sikerült elbújni egy időre, akkor utána már senki nem fog keresni.

-Szerencsére pénteken nem kiabáltam el: a jövőbeli szál továbbra is minimális és inkább egy önreflektiv poén. Épp emiatt most először ez is kifejezetten tetszik.

-A karibi világ gyönyörűen néz ki: nem válik egysíkúvá mint a harmadik rész városkezdeményei és nem is érződik rókabőrnek mint a Revelations Isztambulja.

Még csak elején vagyok de feltünt 2 dolog is:

Duncan Walpole. Walpole-ból ha a W-t V-re cseréled kilehet rakni, hogy La Volpe, véletlen e vagy se nem tudom, de egyből szemet szúrt :D

Másik a Sage nevű pali, nála is egyből feltünt, hogy arca nagyon hasonlít Charles Lee-ére a 3. részből, gondolom onnan vették a modell-t.

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Alan Wake: Remek játéknak indult, de lelkesedésem sajnos elapadt a végére. Ami tetszett: a látvány kifogástalan, a harcrendszer egész ötletes, és helyenként a játékélmény se rossz. Még azzal se volt gondom, hogy a játék 80%-a gyakorlatilag a sötét erdőségben játszódik. Ami nem tetszett, sőt, néha igen komolyan frusztrált, az a játék unfair hozzáállása. Nem egyszer állítja olyan feladatok elé a zöldfülű játékost, amit esélye nincs ép bőrrel megúszni az infók ismeretének hiányában. Az olyan "aranyos" dolgokról nem is beszélve, hogy elvárás, hogy az ember nyugalmi vérnyomással legyőzzön 6 (vagy több), a szélrózsa minden irányából áradó ellenfelet olykor minimális munícióval (bár a maximális se jelent megnyugvást)... ráadásul ezen ellenfelek természetesen gyorsabbak a főhősnél, így a menekülés opciója is igen körülményes a fénycsóvák hiányában. Számomra ezek a részek inkább magyar nyelv nem épp szépen csengő szavainak kombinált használatáról szóltak, mint sem a szórakozásról.

A másik negatívum a sztori. Persze lehet, hogy én vagyok használható agysejtek híján, de mialatt végig a mindent megmagyarázó katarzisra vártam, számomra úgy ért véget a játék, hogy "most mi van?"...

Mi volt a valóság, mi volt az "álom"? Mitől és mikor vált eggyé a kettő? Hova tűnt a rejtélyes sziget? Aki ott megír valamit, bármit, az valóra válik? Ha Alan semmissé tette az egészet, miért "tűnt el" a végén?... Igazából már a kérdéseimre se emlékszem igazán, csak annyira, hogy végül főleg a zavarodottság érzése maradt meg bennem.

Ettől függetlenül egyszer ki lehetett játszani, de lentebbivel ellentétben ez nem lesz az én játékom.

Tomb Raider: Korábban egy darabbal se játszottam a szériából, így elfogulatlanságom megalapozott lehet. Ennek ellenére kizárólag pozitívumokat tudok írni erről a rebootról. Kellemes meglepetés, minden elemét maximálisan rendben éreztem. A látvány helytálló, bár azt nem vitatom, hogy 2013-ban ez már nem a technika csúcsa, számomra abszolút tetszetős volt. A pályák sokszínűen összerakottak, a hentelés és logikai bűvészkedések aránya jól eltalált, és a sztorit sem éreztem bárgyúnak. A történet esetében szerencsére a követhetőséget, kalandok szépen összefűzött sorozatát valósították meg, nem az agyonbonyolított, következetlen zűrzavart. Drámát és karakterfejlődést is sikerült a játékba csempészni, ami főleg Laránál figyelhető meg...

jó volt látni, miként válik a már-már megszeppent régészkislányból, gyilkosságoktól vissza nem riadó túlélővé.

A karaktelmodelljét és akcentusát egyébként nagyon eltalálták, felettébb bájos összképet eredményez. :D A jelleme engem egy Sarah Connor/Indiana Jones elegyre emlékeztetett.

A fegyverek, és azok alkalmazásának sokszínűsége szintén dicséretet érdemel. Az ellenfeleken végrehajtható különféle kivégzőmozdulatok is kellően kreatívak. Normál nehézségi szinten játszottam, de egyszer nem pattant el a cérna, ergo az újoncok sem kerülnek szembe lehetetlen kihívásokkal, így a játékélmény valóban megőrzi szórakoztató mivoltát, nem csap át idegőrlő frusztrációba...

Nálam esélyes, hogy az "év játéka" (bár a RE 6-ot nem taszítja 2. helyre) Összességében egy remek, látványos, kalandokban bővelkedő, érdekfeszítő és szórakoztató TPS, csak ajánlani tudom.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A látvány helytálló, bár azt nem vitatom, hogy 2013-ban ez már nem a technika csúcsa

He? Az egyik legszebb játék idén, ráadásul vannak benne olyan technikai újítások, amiket más játékok még csak jövőre fognak alkalmazni, pl. a hajszál-szimuláció.

Hozzászólás ideje:

He? Az egyik legszebb játék idén, ráadásul vannak benne olyan technikai újítások, amiket más játékok még csak jövőre fognak alkalmazni, pl. a hajszál-szimuláció.

Szépnek szép, mint írtam is, de akadnak kidolgozottabb karaktermodellekkel, és átvezető videókkal bíró game-ek (a példa kedvéért ott a RE6, aminek ezen részét te is dicsérted). De akadnak elnagyzolt textúrák is, főleg a víz, ami helyenként nagyon szembetűnő volt (pedig legjobb minőségen toltam), de ilyen továbbá némely sziklafal, barlang, tengerparti elemek, stb.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szépnek szép, mint írtam is, de akadnak kidolgozottabb karaktermodellekkel, és átvezető videókkal bíró game-ek (a példa kedvéért ott a RE6, aminek ezen részét te is dicsérted). De akadnak elnagyzolt textúrák is, főleg a víz, ami helyenként nagyon szembetűnő volt (pedig legjobb minőségen toltam), de ilyen továbbá némely sziklafal, barlang, tengerparti elemek, stb.

A RE6 karakterei gyönyörűek (sajnos csak azokról lehet ezt elmondani abban a játékban :(), de fasorban sincsenek a TR karaktereivel kidolgozottságban (a TR-t talán csak a Last of Us és BEYOND: Two Souls múlja felül, de mindháromban valódi színészek adják a szereplők mozgását és mimikáját, míg a RE6-ban ezt még mindig főleg animációval végzik a játékon belül). Az átvezetők pedig persze, hogy gyönyörűbbek abban, hiszen előre rendereltek és teljesen ugyanazt a technikát használják, mint a két animációs filmben, míg a TR minden átvezetője a játék motorját használja. Ez az egyik bajom a RE6-tal, hogy elavult grafikája miatt fájdalmas a különbség a motorral készült átvezetők és az előre renderelt videók között.

Elnagyoltság tényleg van, de az minden játékban van. Képtelenség mindent az utolsó részletig kidolgozni. Ott a Crysis 3, iszonyú szép grafika, mégis, a legtöbb növényen a gyümölcsök és levelek 2D-s elemek. De a Battlefield 4-ben is futottam bele iszonyú elnagyolt megoldásokban, például a tűz valami borzalom (vannak benne szimpla, semmire sem ható 2D-s tüzek), a valamivel fiatalabb Far Cry 3-ban ezerszer szebb (kis belsős titok: a Frostbite 3 motor képtelen a tüzet szimulálni). Ezt leszámítva semmi baja, és minden ma létező grafikai technológiát beleszuszakoltak, sőt, mint írtam, van benne néhány újítás is, amivel csak a next-gen játékoknak nem kerekedik fölé. Szóval a kijelentés, hogy nem csúcs technikailag a látvány, erős túlzás.

Hozzászólás ideje:

De oda kell rá figyelni, hogy olyat szedj le, amilyet a telefonod futtatni is tud. Például egy androidra készült játék soha nem fog futni egy nem androidos telefonon

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Valaki nem tudja miért nincs még fent a Need for Speed: Rivals? Már több mint 1 hete megjelent de semmi info.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Meg is vettem gondolkodás nélkül a Deluxe Edition változatot a Far Cry: Blood Dragonnal és a Metro: Last Light-tal együtt. Összesen 6500 Ft-ot fizettem érte. Három kiváló, hosszú és nem is régi játék potom pénzért. Plusz már az őszi akció kezdetén bezsákoltam hasonlóan alacsony összegért a Star Wars: The Force Unleashed 2-t, a Deus Ex: Human Revolution Director's Cutot és a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Editiont. Imádom a Steamet! :rock: Csak kár, hogy elfogyott az erre az akcióra félretett pénzem. De december végén jön a következő, az árak pedig ugyanezek lesznek.

No comment: PS4 miatt öltek meg egy embert.

Hozzászólás ideje:

Meg is vettem gondolkodás nélkül a Deluxe Edition változatot a Far Cry: Blood Dragonnal és a Metro: Last Light-tal együtt. Összesen 6500 Ft-ot fizettem érte. Három kiváló, hosszú és nem is régi játék potom pénzért. Plusz már az őszi akció kezdetén bezsákoltam hasonlóan alacsony összegért a Star Wars: The Force Unleashed 2-t, a Deus Ex: Human Revolution Director's Cutot és a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Editiont. Imádom a Steamet! :rock: Csak kár, hogy elfogyott az erre az akcióra félretett pénzem. De december végén jön a következő, az árak pedig ugyanezek lesznek.

No comment: PS4 miatt öltek meg egy embert.

Megmondom őszintén én is erősen gondolkodom a vásárláson, csak nálam néha lefagyott a Far Cry 3 és nem tudom hogy azért mert tört volt vagy más oka lehetett.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megmondom őszintén én is erősen gondolkodom a vásárláson, csak nálam néha lefagyott a Far Cry 3 és nem tudom hogy azért mert tört volt vagy más oka lehetett.

Szerintem a törés miatt lehetett, mert nálam egy korai változat szintén fagyott, egy másik, később letöltött release meg nem. Arra viszont készülj fel, hogy Uplay-es, kell oda is egy acc. Nem nagy cucc, nincs semmi komoly macera vele, csak regisztrálni kell (nem olyan sz*r, mint a Social Network vagy a Games for Windows volt).

Más: Norbi, töröltem a linked. Nagyon szépen köszönjük fáradozásod, de ez sajnos komoly warez. Ilyet ne linkeljetek a fórumon, mindig PM-ben küldjétek az érintetteknek. Az oldal és mint tulajdonos, Ody is kárát láthatja!

Frenkie-nek átküldtem a linket.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a törés miatt lehetett, mert nálam egy korai változat szintén fagyott, egy másik, később letöltött release meg nem. Arra viszont készülj fel, hogy Uplay-es, kell oda is egy acc. Nem nagy cucc, nincs semmi komoly macera vele, csak regisztrálni kell (nem olyan sz*r, mint a Social Network vagy a Games for Windows volt).

Más: Norbi, töröltem a linked. Nagyon szépen köszönjük fáradozásod, de ez sajnos komoly warez. Ilyet ne linkeljetek a fórumon, mindig PM-ben küldjétek az érintetteknek. Az oldal és mint tulajdonos, Ody is kárát láthatja!

Mondjuk az érdekes hogy az Uplay nagyjából hasonló funkciót tölt be mint a Steam meg az Origin. Ok hogy ez Ubisoft játékokra van, de akkor meg miért nem ennek a segítségével lehet letölteni? Miért a Steammel? Szerinted december végén is ennyi lesz a Far Cry 3? Mert most néztem és szinte ki vagyok számolva fillérre a bankkártyámon. Pl a bank még nem vonta le a lakáshitelemet és addig nem igazán merek mást venni.

Hozzászólás ideje:

Bocsánat, máskor majd PM-ben küldöm :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ok hogy ez Ubisoft játékokra van, de akkor meg miért nem ennek a segítségével lehet letölteni? Miért a Steammel?

Ha jól tudom, az Uplay-ről is lehet vásárolni, és akkor csak onnan kell letölteni (bár ki tudja, lehet, hogy az így kapott kódot a Steamre is be lehet regelni). A baj, hogy az EA, a Rockstar, az Ubisoft, stb... még mindig abban a hittben él, hogy a DRM visszafogja a kalózkodást (HAHA!!!), ezért ráteszik ezeket a hülyeségeket, de arra már nem veszik a fáradtságot, hogy eltüntessék a Steames verzióból (sőt, talán még tetszik is nekik, hogy így gyakorlatilag két DRM védi egyszerre a játékukat... :roll: ).

Szerinted december végén is ennyi lesz a Far Cry 3?

A sajtóközlemény szerint esélyes. 50%-os engedmény mindenképpen lesz rajta, és szerintem valószínű, hogy újra bekerül vagy a Napi Ajánlatba, vagy a Villámakcióba, de karácsonykor szavazás is lesz, mi legyen olcsó, így még eggyel nő az esély a 75%-os leértékelésre. Persze garancia nincs, de nagy rá az esély.

De ha nem mersz kockáztatni, akár azt is ledumálhatjuk, hogy én a Steam ajándék funkciójával megveszem neked most, aztán ha lesz pénzed, átutalod nekem az árát.

Bocsánat, máskor majd PM-ben küldöm :)

Semmi gond, a jó szándék vezérelt. :)

Amióta a PGO-nál dolgozom, kicsit jobban belelátok az ilyenekbe, és bizony a játékkiadók inkvizitorok módjára üldözik a warez dolgokat. Pl. vannak botjaik, amik lekövetik az ilyen linkeket, összegyűjtik az adatokat aztán a helyi képviselet már megy is a bíróságra. Persze kishalakra, végfelhasználókra nem vadásznak, de mivel ez egy népszerű fórum, itt már okozhat gondot a házigazdának. Igen komoly gondot, bírósági gondot, plusz simán felszólíthatják a szolgáltatót, hogy lőjék le a fórumot.

Hozzászólás ideje:

A sajtóközlemény szerint esélyes. 50%-os engedmény mindenképpen lesz rajta, és szerintem valószínű, hogy újra bekerül vagy a Napi Ajánlatba, vagy a Villámakcióba, de karácsonykor szavazás is lesz, mi legyen olcsó, így még eggyel nő az esély a 75%-os leértékelésre. Persze garancia nincs, de nagy rá az esély.

De ha nem mersz kockáztatni, akár azt is ledumálhatjuk, hogy én a Steam ajándék funkciójával megveszem neked most, aztán ha lesz pénzed, átutalod nekem az árát.

Köszönöm szépen a felajánlást priviben írok ezzel kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:

Itt van egy cikk az Xbox one-ról(tesztelve):

http://www.origo.hu/techbazis/20131122-nem-rohanunk-megvenni-az-uj-xboxot.html

Majd itt van egy cikk a PS4-ről is egy héttel később(szintén tesztelve):

http://www.origo.hu/techbazis/20131203-legyuri-az-uj-playstation-az-xboxot.html

Számomra a levonható következtetés. Mindkettő(de mondjuk inkább az xbox one) jelenleg amerikai vásárlóknak nyújt teljes körü szolgáltatást. Magyarországon a töredéke van csak ezeknek. Mindkettő a közelében sincs annak a grafikai megjelenésnek amit egy kb 1 éve vagy utána fejlesztett csúcs pc képes. Ez sajnos tény. A manus ír a Call of Duty: Ghostról hogy milyen rossz a grafika. Hát én végigvittem a napokban és előzetesen(mert majd írok róla) annyit mondanék hogy 1 év alatt valami csodát műveltek a motorral. Full hd-ban mindent extrára nyomva rohadt szép és élethű. Valaki szólt már ott hogy nem kéne évekig a műanyag hatású motorral dolgozni és belenyúltak. Persze nem Battlefield 4 szintű, de ott van a szeren.

Az ugye mindig igaz hogy a mindenkori csúcs pc-k megfelelő monitorral nagyon megverik a konzolokat grafikában. Hát most sem csalódtunk ebben és ez szomorú. Van olyan játék ami nem is megy az új konzolokon 1080p-ben csak 720p-ben.

Persze egy pc-re többet kell költeni, de én mióta egy éve megvettem ezt a gépet és monitort rájöttem hogy minden fillért megért. Azóta minden játék nagyon durván élethű és szép.

Ezzel nem a konzolokat szólnám le, de azért el kéne gondolkodni Redmondban és Tokióban hogy miért adnak ki félkész terméket félkész játékokkal.

Lehet a pc-eladások most lejtmenetben vannak de örülök hogy 1 éve úgy játszhatok, olyan grafikát láthatok amit a fejlesztők megálmodtak.

Összefoglalva a konzolgyártók kicsit átverik a népet.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.