Ugrás a kommentre

2. évad trailer

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Lehet prototípus amit el kell pusztítani?

A TIE Defender, a TIE Phantom, a TIE Advenced v1, a TIE Deunom és társai, na meg az összes többi "prototípus, amit el kell pusztítani" után nagyon remélem, hogy ezt az agyonhasznált sztoriötletet még véletlenül sem veszik elő, pláne egy olyan sorozatban, ami eleve egy olyan filmbe torkollik, aminek a lényege ez: a Birodalom szuperfegyver prototípust épít, amit el kell pusztítani. A "prototípus, amit el kell pusztítani" pontosan ugyanannyira unalmas toposz a Star Wars-ban, mint a "bolygópusztító csodafegyver, amit el kell pusztítani".

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Yoda József írta:

Megosztod velünk is, amit alkottál? :)

Én megosztom, nem vagyok olyan irigy, mint Ody! :D Nem az Andor zenéje van alatta mondjuk, hanem random SW muzsika.

Hozzászólás ideje:

Coruscanton vajon Syril lakását robbantják fel? :P 

2 perccel korábban, Odumin írta:

Én megosztom, nem vagyok olyan irigy, mint Ody! :D Nem az Andor zenéje van alatta mondjuk, hanem random SW muzsika.

Köszi @Odumin! :D Mostantól ezt nézem. 

Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pedig valószínű, mert ez a hajó később nem tűnik fel, ha nem tévedek. 

Sajnos ennyiből ezt nem lehet megállapítani, mert ez elmondható az összes "épp most új" TIE vadászról, ami az ep4 előtti történetekben tűntek fel. A Rogue One-ban szereplő TIE Reaper és TIE/sk Striker vagy a Rebels-ben megjelent TIE Advenced v1 sem szerepelt se korábbi, se későbbi sztorikban, aztán az RO-t és a Rebels-t követő művekben már rendre feltűnnek, akár olyan történetekben is, amik az ep6 után játszódnak, az új Köztársaság idején.

Ez is lehet prototípus, vagy olyan hajó, amit eddig csak nem láttunk, aztán az Andor 2. évad után meg majd győzzük számon tartani, hány sztoriban szerepeltek. De ugyanilyen sok más hajó is, mint az U-szárnyú, az A-szárnyú, a B-szárnyú, és így tovább. Mindegyik olyan, hogy amint bekerültek egy filmbe, kiderült róluk, hogy mindig is ott voltak, csak a kamera "pont nem rájuk fókuszált".

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

k*rvajó!! Nekem a zene is tetszett, nem ismerem a számot, viszont figyeltem a dalszövegre, és arról szól, hogy most kezdődik a forradalom, ami abszolút illik a sorozathoz

tessék

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Dzséjt írta:

Sajnos ennyiből ezt nem lehet megállapítani, mert ez elmondható az összes "épp most új" TIE vadászról, ami az ep4 előtti történetekben tűntek fel. A Rogue One-ban szereplő TIE Reaper és TIE/sk Striker vagy a Rebels-ben megjelent TIE Advenced v1 sem szerepelt se korábbi, se későbbi sztorikban, aztán az RO-t és a Rebels-t követő művekben már rendre feltűnnek, akár olyan történetekben is, amik az ep6 után játszódnak, az új Köztársaság idején.

Ez is lehet prototípus, vagy olyan hajó, amit eddig csak nem láttunk, aztán az Andor 2. évad után meg majd győzzük számon tartani, hány sztoriban szerepeltek. De ugyanilyen sok más hajó is, mint az U-szárnyú, az A-szárnyú, a B-szárnyú, és így tovább. Mindegyik olyan, hogy amint bekerültek egy filmbe, kiderült róluk, hogy mindig is ott voltak, csak a kamera "pont nem rájuk fókuszált".

Nekem megfelel így. :D Főleg akkor ha mindig is így volt. 

Hát ez instant hype innentől. :D Persze egy trailer vágásból nem érdemes kiindulni, de a második évad jóval akció-orientáltabb lesz elődjénél, amelynek legerősebb része a jól megírt párbeszédek voltak. Remélem az egyensúly itt is marad. 

Már önmagában Krennic miatt nagyon örülök, hogy lesz 2. évad. Ha minden igaz, láthattuk Mon lányának esküvőjét (talán egy hagyományos chandrilai szertartás keretében?) valamint a ghormani eseményeket.

Nekem bejött a zene, jók ezek a kísérletezések. A Major Tom után már meg sem lepődtem. :)

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Ha minden igaz, láthattuk Mon lányának esküvőjét (talán egy hagyományos chandrilai szertartás keretében?) valamint a ghormani eseményeket.

Az durva lenne, ha ez a két esemény párhuzamban futna. Miközben Mothma lánya férjhez megy, és Mon kicsit lazít, talán jól is érzi magát, párhuzamba végbemegy a ghormani mészárlás. És egymás után jönnének a vágóképek a két eseményről, mint Anakin mustafari mészárlása a Birodalom kikiáltásával, csak itt éles kontraszt lenne, nem annak megalapozása, miféle béke vár a Galaxisra.

Micsoda zene és búzamező! 

Elvégre etetni kell a négyszarvú kecskéket! 

Viccet félretéve látszik, hogy erős lesz és folytatódik a különleges hangulat! Ciril Karn "beteg" történetszála izgat leginkább! 

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Én inkább egy másik bolygóra tippelek: Dantooine.

Jobban belegondolva, ez a logikusabb. A lázadók korábbi bázisa. :) 

5 órával ezelőtt, jedikatalina írta:

Gondolom, hogy több mint egy bolygó van a Galaxisban :wink: 

Valamiért ez ugrott be. :D 

Hozzászólás ideje:

Mondjuk Dantooine-t összekeverni Lothallal és fordítva már csak azért sem nehéz, mert születését tekintve "ugyanaz" a bolygó. Ralph McQuarrie még az ep4-hez készítette ezt a koncepciós rajzot, ami a Dantooine-t ábrázolja, és amit Filoniék felhasználtak a Rebels készítésekor Lothal megvalósításához.

tumblr_m1hediQ1wb1rprxkro1_500.jpg

Érdekes az is, hogy a Rogue One-ban láthattuk volna Dantooine evakuálását, de azt végül, főleg költségvetési okokból, ki kellett vágni a filmből. Úgyhogy szerintem ez alapján majdnem teljesen biztos, hogy itt fog megvalósulni végül a jelenet. Ez a rajz az RO-hoz készült, Doug Chiang alkotása:

UD7kBYg.jpeg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.