Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. A borítók nagyon bejönnek, az extrák meg majd feliratozva érnek majd valamit Szó se róla, tisztességes mennyiségű extrát pakolnak fel rá (csak lenne hozzá felirat... szvsz nem lesz...). 40 órányi extrához kizárt, hogy lesz felirat. Bár nem tudom a többi hasonló volumenű kiadásnál volt-e erre példa? Fox kiadvány esetében biztos nem. Már 43%, jövünk fel, mint a ... higany Remélem még ma elérjük a 100%-ot Én bízom benne. Nagyon várom már mi lesz a végén. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Remélem nem ehhez hasonló régi trilógiás montázs lesz a meglepetés. Igazi trailert akarok, igazi részletekkel. Az nem fér bele a "május 4-én minden kiderül"-be, hogy lesznek kimaradt és alternatív jelenetek meg további meglepetések. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Pár kép az extrákból: Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Szoktad frissíteni? Nekem már a 4. rész concept artjainál tart Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Remélem nem ehhez hasonló régi trilógiás montázs lesz a meglepetés. Igazi trailert akarok, igazi részletekkel. Az nem fér bele a "május 4-én minden kiderül"-be, hogy lesznek kimaradt és alternatív jelenetek meg további meglepetések. Szerintem ez csak a bemelegítés addig, amíg nem töltődik be rendesen az egész. Ez így elég vékony lenne a felhajtáshoz képest. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Szép csomag lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Egyébként tök jó, hogy a megjelenés majdnem az egész világon egyszerre lesz. Az amcsiknál négy nappal később. Remélem nálunk is jön szeptember 16 -án! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Begyorsult. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Kilenc előtt már kiderül aminek ki kell Oszt vagy lesz pofára esés vagy nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Kilenc előtt már kiderül aminek ki kell Oszt vagy lesz pofára esés vagy nem Ha pofára esés lesz akkor először nyakon ütlek, majd a falhoz váglak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Ha pofára esés lesz akkor először nyakon ütlek, majd a falhoz váglak. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Akkor már el is van rendezve a dolog. Remélem a trailer hatására megveszed az első BD lejátszódat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Nem inkább pitdroid fejet? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nem inkább pitdroid fejet? Vagy bantha Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 80%. Egyre nő az izgalom, szinte tapintható a feszültség. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Akkor már el is van rendezve a dolog. Remélem a trailer hatására megveszed az első BD lejátszódat. Csak sorjában. Először majd a tv.... Nem inkább pitdroid fejet? Abba beletörik a bicskám Vagy bantha Azt meg fel sem érem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 80%. Egyre nő az izgalom, szinte tapintható a feszültség. Akkor húzd ki a kezed a konnektorból Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Abba beletörik a bicskám Miféle maffiózó vagy te, akinek egy valamirevaló fénybicskája sincs? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Miféle maffiózó vagy te, akinek egy valamirevaló fénybicskája sincs? APEH vendégeim voltak a könyvelőm töketlensége miatt. Azóta persze ez már szó szerint igaz No de ne offolgassunk itten Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. MEgérkeztek a nagyobb felbontású képek is az SW.com -ra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 96% Ez már a finis. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 96% Ez már a finis. Nálam csak 86%. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 96% Ez már a finis. Dzséjt bá', vagy vegyél szemüveget, mert az 86% vagy velem szórakozik az sw.com Kövezzetek meg, de nagyban nézve se győzött meg a 6-os gyűjtődoboz. Ha lesznek egyben és külön is a dobozok, akkor külön lesz megvéve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Oké, eljött az ideje szemüveget váltanom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Kövezzetek meg, de nagyban nézve se győzött meg a 6-os gyűjtődoboz. Ha lesznek egyben és külön is a dobozok, akkor külön lesz megvéve. Végre egyben lesz az egész, isten ments, hogy megint külön-külön vegyem meg őket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem már nem is számol semmit se. Eltűnt az az oldal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem már nem is számol semmit se. Eltűnt az az oldal. Megvan az még. http://maythe4th.starwars.com/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megvan az még. http://maythe4th.starwars.com/ Eddig simán az sw.comról jött be közvetlenül. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.