Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Pár apró javitás is biztos jól jönne, de jobban felcsigázna egy kép és hangminőség javulás... nem azt jelenti, hogy nem örülnék, ha esetleg jönne valami újdonság, de nem is különösebben vágyom rá. A DVD kiadások nekem nagyrészt megfelelnek. A haldokló formátum helyett inkább gyurjanak rá az újra... ha éveket kell rá várni, ám legyen. De akkor ez tényleg lehetne az Ultimate kiadás, amin elvégezhetik az utolsó simitásokat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. ...plusz megkapnák a szinkront, mert anélkül kishazánkban bezony kudarcra lenne itéltetve bárminemű kiadás. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Kezdek elszomorodni... Azért egy ilyen ziccert kihagyni, amikor az EP3 előtt nem győzték piacra dobni a 4-5-6-ot DVD-n, holott nem volt rá kifejezett alkalom... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Volt róla szó, hogy eredetileg az SE-t 1994-re akarták. Asszem SimonZ emlitette a talin, s végül azért lett belőle '97, mert nem tudták tartani a tervet. Nem én említettem, nekem ez teljesen új infó volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Nekem most nem is lenne zsém saga kiadványra, egyébként "csak" egy ep2 dvd-re vágyom, mert nincs meg Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szerintem meg marhaság lenne most kiadni egy saga dvd-t.Most adták ki nemrég a régi trilógiát, az új részek is megvannak.Minek adnák ki?És ki venné meg?Ugyanazt tartalmazná ami már eddig is megvan.Minek legyen 25 db sw dvd a polcon?Én Bomarral értek egyet.Az új formátumra kell kiadni természetesen akkor amikor kétséget kizáróan győz az egyik formátum.De akkor már minden javítással együtt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát én az elkövetkezendő éveken belül nem tervezek BluRay update-et, és ezzel sokan vannak így.A mostaniakhoz képest felújítatlan dvd verziót mondjuk nem igazán vennék meg, inkább várok x hónapot/évet egy rendes kiadásra. Frenkie: Tetszik a hsz számod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Frenkie: nyilván arra gondoltam, hogy a teljesen helyrepofozott cuccot adnák ki, és nem a korábbiakat. Egyébként sokan megvennék, mert mint alább láthatod, pl. Karrdénak sincs meg az EPII. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Frenkie: Tetszik a hsz számod. Bizony! Nekem is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Lehet, hogy már csak Blu-ray -en vagy HD-n jön ki a SAGA. Addig is itt egy oldal, ahol jól lehet hasonlítgatni a DVD és a HD minőség közötti különbséget! DVD vs. HD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. McCallum (...) azt mondta, hogy a SAGA kiadás már csak az új formátumon fog kijönni. Csak előbb megvárják melyik nyer. HD-DVD vagy a Blue Ray. Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy jó pár évig még nem lesz ilyen kiadás. Egyébként azt is mondta, hogy 100 óra extra lesz a hat filmhez... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. McCallumnak azt se hinném el, ha azt nyilatkozná, hogy az apja férfi... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. 100 óra extra, na ja(ez a szerencseszáma).. Ha igaz a hír hogy nem jön ki mezei dvd-re, akkor csak annyit tudok mondani hogy szakadjanak meg a blu-ray-el együtt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. Hozzászólás ideje: 2007. Október 30. McCallumnak azt se hinném el, ha azt nyilatkozná, hogy az apja férfi... OFF Azt nagyon röhögném ha valamikor azt mondaná hogy egy férfivá operált nő az apja. ON Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Valaki nemtudja hogy honann lehetne megszerezni az sw ep2 dvd-t? Ez az 1 rész hiányzik a gyűjteményemből.Megnéztem 1 csomó oldalt de mindenhol azt írják, hogy joglejárat miatt nem kapható Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Sajnos nekem is ez a rész hiányzik, és nincs forgalomban Vaterán vagy más hasonló adok-veszek oldalon lehet utána nézelődni. Nekem momentán nincs hozzá türelmem, így beérem egy másolt példánnyal. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Sajnos nekem is ez a rész hiányzik, és nincs forgalomban Vaterán vagy más hasonló adok-veszek oldalon lehet utána nézelődni. Nekem momentán nincs hozzá türelmem, így beérem egy másolt példánnyal. Igen itt is ugyanaz a helyzet. Van 1 másolatom és annyi.Az extrákra lennék nagyon kíváncsi. meg jó lenne ha eredetibe díszelegne e többi mellet. Hát a vaterát azt tényleg érdemes megpróbálni kösz a tippet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Ez itt a reklám helye: http://www.vatera.hu/star_wars_ii_resz_a_k...d_45956802.html De az xpress fórumán is sokszor szokták árulni, sok szerencsét. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Ez itt a reklám helye:http://www.vatera.hu/star_wars_ii_resz_a_k...d_45956802.html De az xpress fórumán is sokszor szokták árulni, sok szerencsét. Köszi szépen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. meg jó lenne ha eredetibe díszelegne e többi mellet. Dicséretes, követendő hozzáállás! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. (szerkesztve) Előrendelhető mind a két trilógia egy ausztrál csomagküldő cégnél. Mindenesetre elég érdekes... Október 29-től megvásárolható elvileg. EP1-3 EP4-6 Szerkesztve: 2008. Július 27. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Valóban érdekes. Az elsőnek azonban borzalmas ez a kinézet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Ez csak azért van, hogy mutassanak valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. (szerkesztve) November 4.-én jelenik meg újra a hat film DVD-n. Ez csupán egy újra kiadás, semmi újdonság nem lesz benne. A dobozuk meseszép! Szerkesztve: 2008. Augusztus 29. - Ody Mandrell Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Külön lesz a két doboz? Mert ha igen, akkor végre lesz egy New Trilogy-s dobozom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Lesz magyar kiadás? Ha igen, lesz rajta szinkron (első sorban a régi trilógiára gondolok)? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Lesz magyar kiadás? Ha igen, lesz rajta szinkron (első sorban a régi trilógiára gondolok)? Erről nem ír a starwars.com. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hát ha a kiadó kaszálni szeretne akkor most hallgat a magyar forgalmazóra és engedélyezi a szinkront. Máskülönben gyér eladás lesz idehaza. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Nekem igazából csak az ep1-2-3 kéne, mert nincs második részem eredeti dvd-n. Meg amúgy is szép lenne egyben a három film. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Na most bánom, hogy megvettem egyenként az újakat.Illetve a z EP 1-2 diszdobozban van egyben.Most megvenném ezeket,Gyönyörüek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.