reaper Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. nekem most esett le, hogy ezen a kiadáson a RoTJ boríró Vader-ábrázolása teljesen egybecseng a RoTS Vader-ábrázolásával! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. nekem most esett le, hogy ezen a kiadáson a RoTJ boríró Vader-ábrázolása teljesen egybecseng a RoTS Vader-ábrázolásával! Jaja.. bár szerintem ez jár Vadernek... Ő a FŐszereplő nem "Bujaféreg" :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. (szerkesztve) Bujaféreg mint főszereplő? most elképzeltem amúgy a design-al ez a keretbe foglalás nagyon tetszik Saga csomagolásról: a csak szám-és cím koncepció nagyon tetszik. mondjuk a díszdobozon belül is digibook tokok, dombornyomással... Szerkesztve: 2006. Május 17. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Minden idők legnagyobb űroperája, amint számozott tokokkal jön ki... mondjuk dombornyomással digipack-al tényleg nem lenne rossz, de nem tartom valoszinünek, hogy Lucasék ebbe az irányba menjenek el. Már nagy múltja van a "mindent egy képre" koncepciónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Ez igaz, de ha megnézzük pl. az SE idején megjelent dupla CD-ket (amik eddig nem is jelentek meg), azoknak eléggé minimálborítójuk volt. Szóval nem lehetetlen... bár tényleg az a valószínűbb, hogy egy montázsos lesz. De előbb-utóbb biztos előrukkolnak majd a fekete díszkiadással is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Nekem tetszenek ezek a borítók. Lehet, hogy mégis megveszem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Nekem tetszenek ezek a borítók. Lehet, hogy mégis megveszem? "lehet"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Nekem tetszenek ezek a borítók. Lehet, hogy mégis megveszem? Extra lemez lesz hozzá, a régi trilógia régi változatán kívűl? Ha olcsón dobálják akkor meggondolom magam, de már elbizonytalanodtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Már én sem tudom mitévő... illetve mitvevő legyek... nem akartam megveni, de lehet mégis rászánom magam... feltéve ha hazánkban is árulni fogják és nem lesz túl drága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Valóban sokmindentől függ még a vétel. Majd meglátjuk mit szólnak hozzá, akik megveszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nekem tetszenek ezek a borítók. Lehet, hogy mégis megveszem? Ha lesz rajta szinkron akkor Én is megveszem.Megvan angolul,meg kell,hogy legyen magyarul is.Persze csak akkor ha a 2004-es változaton lesz(vagy azon is) szinkron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem hinném hogy lesz rajta szinkron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Pedig tök jó lenne, ha a legelső magyar szinkronokkal adnák ki... az lenne aztán nosztalgikus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aminek örülök, hogy ezeken is aranybetűk szerepelnek, bár a ROTJ esetében illett volna levenni a római szám körüli árnyékeffektet, mert nem mutat szépen a fénykard színe előtt (ahogy az ANH borítóján le is vették a lézerlövés felett). Zoli, csak ámulok a szakértelmeden. Hiába borító ügyben utólérhetetlen vagy. Oktatnod kéne! Én ilyenek sosem vettem volna észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez nem szakértelem, csak pár év játszadozás utóhatása. Újságok képein meg plakátokon is nagyon szoktam látni az ilyesmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tarkin nyilván azért kék, mert ki akarták hangsúlyozni, hogy a sötét oldalt szolgálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Az ősszel megjelenő trilógia, hatvan dollár lesz az USA-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hm... hat DVD-ért ez nagyon jó ár, ha azt veszem, hogy manapság már kis hazánkban is 3000-4000 Ft körül mozognak a DVD-k árai (még az újaké is). Csak az a kérdés, itthon, lehet-e majd kapni. Én nem fogadnék rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Biztos, hogy hat DVD lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Minimum Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Filmenként lehet megvenni őket, vagyis egy csomagban két lemez. Ez elég barátságos ár, kiadványonként kb. 4200 HUF körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Melyik boltnak írjak, hogy már most lefoglalom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. (szerkesztve) Friss EP4-5-6 hírek a digitalbits-ről: Kép: Ugyanaz mint egy 1993-as "definite collection" CD-n volt (ezt a kiadást nem ismerem ) Továbbá a képe "letterbox" lesz, tehát nem anamorphikus, mint a többi SE DVD-nek. A filmen nem eszközöltek olyan restaurálást, mint az SW kiadáson, tehát a képminőség elmarad attól. Ez utóbbin fel vannak háborodva. De kérdem én miért? Most SE kiadást akarnak, vagy az eredetit? Szerkesztve: 2006. Május 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Egy szép plakát: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Szerintem ez igy van rendben... akkor ezek szerint az első kitisztitás utáni változat kerül fel, ami persze a mostani DVD-s verzióhoz képest ronda lesz. Úgy látszik az emberek még nem fogták fel, hogy ez inkább amolyan csemege ami elsősorban a fanoknak szól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Szerintem ez igy van rendben... akkor ezek szerint az első kitisztitás utáni változat kerül fel, ami persze a mostani DVD-s verzióhoz képest ronda lesz. Úgy látszik az emberek még nem fogták fel, hogy ez inkább amolyan csemege ami elsősorban a fanoknak szól De most épp a TFN cikkírója van felháborodva... Egyébként még egy-két info: "Hunt is 100% correct - these are the 93 LD masters and non-anamorphic." ? "The menus on these "bonus discs" are state of the art for DVD circa 1998 - no motion. Completely static." ? "They are using the LD masters - there's no believing - it's a fact." ? "LFL is going so bargain-basement with this, that they are not working with their usual partners. They have gone with cheaper vendors on many levels for this release." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. De most épp a TFN cikkírója van felháborodva... Persze mert a fanokon belül is azoknak szól, akik tényleg különlegességként tekintenek az eredetiekre... akik ezt várták és ezt gondolják az "igazinak" azok várhatnak itélet napig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. A különlegességét az is mutatja, hogy a menük is csak egyszerű képek lesznek, tehát nem animáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Nem értem, miért háborognak. Ez az eredeti változat, akinek nem jó, annak ott van a 2004-es. Ez egy csemege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Ez már tipikusan "ha van rajta sapka, azért verjük meg, ha nincs rajta sapka, akkor azért". Ezek nem rajongók, ezek seggfejek. Lucas helyében csak úgy kicseszéses alapon az ilyen brokiszopóknak rátenném egy DVD-re, menü nélkül, tisztítási és hangújrakeverési eljárás nélkül, egyszerű átlátszó, bórítótlan tokba, szitázatlan korongokra az eredeti '77-es, '80-as és '83-as kópiákat azt örüljenek annak, annál "eredetibb" Star Warst már nem találni. Ja, hogy nézhetetlen, mert a kópián már több a szennyeződés mm-ként, mint Luke fején a hajszál... akkor meg azért puffognának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.