Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Vader itt fojtogatja azt a birodalmi tisztet aki nem akarja beengedni az Uralkodóhoz. Asszem Igen, szerintem is az. A Celebrationon mutatták ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Vader itt fojtogatja azt a birodalmi tisztet aki nem akarja beengedni az Uralkodóhoz. Asszem Rosszul tudod, Vader nem tűri, ha fotózzák és a fotós utolsó életben maradt pillanatát láthatjuk a képen.Amúgy erről a jelenetről nem tudtam, csak egy olyan rémlik, hogy a gárdisták nem engedték be az Uralkodóhoz és ezért el kellett mennie Vadernek, mert őket nem bánthatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Rosszul tudod, Vader nem tűri, ha fotózzák és a fotós utolsó életben maradt pillanatát láthatjuk a képen. Amúgy erről a jelenetről nem tudtam, csak egy olyan rémlik, hogy a gárdisták nem engedték be az Uralkodóhoz és ezért el kellett mennie Vadernek, mert őket nem bánthatta. Most, hogy így mondod....ez nem az a jelenet, amikor az Endoron fojtogatja a parancsnokot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Rosszul tudod, Vader nem tűri, ha fotózzák és a fotós utolsó életben maradt pillanatát láthatjuk a képen. Amúgy erről a jelenetről nem tudtam, csak egy olyan rémlik, hogy a gárdisták nem engedték be az Uralkodóhoz és ezért el kellett mennie Vadernek, mert őket nem bánthatta. Az előtt van, mielőtt az Uralkodó parancsa ellenére elhagyja a parancsnoki hajót, és jelent neki. Egy tiszt az útjába áll, mondja, hogy nem engedheti be, mert Palpatine meditál, de csúfos halált hal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Az előtt van, mielőtt az Uralkodó parancsa ellenére elhagyja a parancsnoki hajót, és jelent neki. Egy tiszt az útjába áll, mondja, hogy nem engedheti be, mert Palpatine meditál, de csúfos halált hal. Értem, köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Jön BD-n! http://twitpic.com/3nl54c Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. YEEEEEAAAAAHHHHHH!!!!! 2011 Szeptember!! http://www.starwars.com/video/view/001175.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. 140 dollár lesz az USA-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. 140 dollár lesz az USA-ban. Remélem, kijavítják a lenti videóban is fellelhető fénykard-effekthibákat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Remélem, kijavítják a lenti videóban is fellelhető fénykard-effekthibákat... Jó lenne tudni, hogy most ez az előzetes már a BD forrásból van (attól tartok igen)? Mert akkor azt kapjuk ami DVD-n is volt, csak most már HD minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Remélem, kijavítják a lenti videóban is fellelhető fénykard-effekthibákat... pont ezt néztem én is, hogy a legalapvetőbb fénykard hibával reklámozzák a Blu-Ray-t Amúgy jónak néz ki, és remélem erre ráteszik az eredeti változatot is (ha valamire, akkor a BD lemezre ráférne ), valamint már szinkronnal jön ki, mégpedig választható legyen melyik magyarral Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Jó lenne tudni, hogy most ez az előzetes már a BD forrásból van (attól tartok igen)? Mert akkor azt kapjuk ami DVD-n is volt, csak most már HD minőségben. Aztán pedig jönnek a 3D-s filmek feljavítva, aztán meg az BD-n... ki van ez találva. pont ezt néztem én is, hogy a legalapvetőbb fénykard hibával reklámozzák a Blu-Ray-t Amúgy jónak néz ki, és remélem erre ráteszik az eredeti változatot is (ha valamire, akkor a BD lemezre ráférne ), valamint már szinkronnal jön ki, mégpedig választható legyen melyik magyarral Szép álom. Szerkesztve: 2011. Január 6. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. pont ezt néztem én is, hogy a legalapvetőbb fénykard hibával reklámozzák a Blu-Ray-t Melyik is lenne az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Melyik is lenne az? Vader és Luke kardjai találkoznak az Uralkodó vigyorgó képe előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Vader és Luke kardjai találkoznak az Uralkodó vigyorgó képe előtt. Az direkt olyan, már 1983 óta. Bár szerintem se kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Melyik is lenne az? Hát amikor Vader és Luke összecsapnak az Uralkodó előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Az direkt olyan, már 1983 óta. Bár szerintem se kellett volna. Nem-nem. A DVD-n lett olyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Nem-nem. A DVD-n lett olyan. Nem. Az eredetiben így volt, aztán ezt az SE -re megváltoztatták. Ám mivel a DVD kiadásra az eredeti kópiákat újították fel, ez benne maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Dzséjt nem lesz bó'dog, de én se őrjöngök. A videó alapján szépen meghagyták a javítandó hibákat, úgy, ahogy voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Itt lehet bővebben olvasni a megjelenésről. Oldie. Szerintem ez még nem a kész anyag. Bár ezt mondtuk anno a DVD láttán is, szóval nagy a valószínűsége, hogy nincs igazam. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Merem remélni, hogy nem egy ilyennel akarják kiszúrni a szemünket. Most már ott van, lehet szépen a technikai trükkökben utolérni Adywan lézereit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ody, elég furcsa lenne, ha a Blu-Rayt a DVD-s anyaggal promótálnák... Éppen ezért szerintem nem lesz semmi változtatás a kép méretén kívül a DVD változathoz képest. Mint Zééé is mondta, anno HD-ben lettek a felújtások megcsinálva, tehát adódik, hogy azt teszik rá. Ne legyen igazam kolmilan: igen, szép álom, remélem teljesül Vagy tőlem kiadhatják később is BD-n az eredeti képpel, de akkor azon sem lesz eredeti szinkron Viszont ha kiadják azt már úgy megveszem és ügyes emberekkel ráteszem az eredeti hangot Sajnos vén vagyok már ahhoz, hogy az új szinkronnal vagy angolul élvezni tudjam a Star Warst Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Éppen ezért szerintem nem lesz semmi változtatás a kép méretén kívül a DVD változathoz képest. Plusz abban, hogy ez HD anyag az meg DVD -volt. Én azért várnék még ezzel. Akkoriban sokan fanyalogtak a "hibák" miatt, szerintem biztos hozzányúltak az effektekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Plusz abban, hogy ez HD anyag az meg DVD -volt. Én is ezt mondtam Csak nem tudom szépen kifejezni magam, eme késői órán De ha már itt tartunk, akkor még a hang is lehet True HD-s lesz szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Merem remélni, hogy nem egy ilyennel akarják kiszúrni a szemünket. Most már ott van, lehet szépen a technikai trükkökben utolérni Adywan lézereit. Szerintem nem fognak annyira belenyúlni a filmbe. Ahhoz sok idő kellene és szerintem mostanában a 3D-sítéssel vannak elfoglalva.Másrészről ott volt nekik a 7 év, ami a DVD megjelenésétől eltelt. Viszont ha lenne változtatás, nem azzal kéne megetetni, prómótálnii a népet, mintsemhogy a DVD anyagával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Szerintem nem fognak annyira belenyúlni a filmbe. Ahhoz sok idő kellene és szerintem mostanában a 3D-sítéssel vannak elfoglalva. Másrészről ott volt nekik a 7 év, ami a DVD megjelenésétől eltelt. Viszont ha lenne változtatás, nem azzal kéne megetetni, prómótálnii a népet, mintsemhogy a DVD anyagával? Gondolom ez költői kérdés volt. Minden esetre idejük az volt a javításokra, az nem lehet kifogás. Gondolom nem két ember ül a monitorok előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Szerintem nem fognak annyira belenyúlni a filmbe. Ahhoz sok idő kellene és szerintem mostanában a 3D-sítéssel vannak elfoglalva. Másrészről ott volt nekik a 7 év, ami a DVD megjelenésétől eltelt. Viszont ha lenne változtatás, nem azzal kéne megetetni, prómótálnii a népet, mintsemhogy a DVD anyagával? Sansweet mondta, hogy évek óta ezen dolgoznak... És ha már Yodát kicserélték az EPI -ben digitálisra, akkor az annál jóval apróbb dolgokat miért ne javítanák ki? Főleg évek alatt? Egyelőre kivárás van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Egyelőre kivárás van. Hát igen...Mindenesetre örömteli hír, hogy ilyen hamar jön, én Karácsonyra löttem volna be. Mekkora lenne már, ha 21-én jelenne meg, pont 7 évvel a DVD után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hát igen... Mindenesetre örömteli hír, hogy ilyen hamar jön, én Karácsonyra löttem volna be. Mekkora lenne már, ha 21-én jelenne meg, pont 7 évvel a DVD után A hazai megjelenésre én is kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. 140 dollár lesz az USA-ban. Csak??? Az semmi. Na persze az amcsiknak. Pontosan mi a gáz a Vader Luke kardösszecsapással? Én nem látok benne semmi hibát. Különben szerintem biztos csinálnak a filmeken effectjavitásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.